220

Венелин

преди 12 години

След 2 години тъпанарско управление герб пак са невинни и без алтернатива (според някои мнения по-долу)! Какво друго доказателство да търси човек, че българският народ е най-простия в Европа?!Сигурно не случайно е и най-бедния...Ами да си крепи бате Бойко, та да ги направи още по-бедни!

219

шшшшшшшш

преди 12 години

Гоце, Гоцеее и за агент не ставаш другарче! Най те бива за отряден ръководител на пионерски лагер. Ама, времената други...

218

Распутин

преди 12 години

Агента на ДС Гоце Първанов за сетен път доказва, че НИЩО не е научил от новата европейска политика.И по-добре е един безнадеждно остарял манипулатор и политик от миналото да се върне начело на БСП,отколкото реформиран и модерен европейски политик,който да дигне тая партия.Че БСП е по-полезна за България в този си вид-на постоянна реанимация, на границата между живота и смъртта.И колкото по-бързо се спомине покойника,толкова по-добре за България.А Гоце в стремежа да се хареса е просто ЖАЛЪК!!!

217

Владо

преди 12 години

Оффффффффффффффффффф колко си прозрачен Гоце. Ако бяха твойте другари от БКП, направили подобна реформа сигурно щеше да седиш и да им ръкопляскаш, нищо то скоро няма да си президент.

216

gowo

преди 12 години

gerb da go duxat sysipaxa bulgaria

215

Мипела

преди 12 години

До 186 За твоя информация никога не съм имала господари, нито ще имам от който и цвят да е.Ти ще си гниеш в тази ***, дано живееш до 100 години и да взимаш пенсия от 80 лева. ***.

214

БГА БАЛКАН за 1 левЪ

преди 12 години

Кремиковци същоБДЖ и теПощите по късноБЪЛХАРИЯ скороПАРИТЕ ГИ НЯМАЗАЩОТО20 години ВЕЧЕсе крият ОСИГУРОВКИ!20 годинисе КРАДЕ от ДАНЪЦИКойто не скача е ......ВРЕМЕТО е НАШЕ!ВЕРВАЙТЕ МИ!

213

Цветан Караилиев

преди 12 години

Гадният агент Гоце знае,че дните му като фактор в държавата са към своя край,змията когато мре хапе много зле!Януари е зад ъгъла,а и парламентарните избори не са много далеч.Е,оттогава на гадните червенушки ще им остане лая по форумите,но и той ще намалее много-просто няма да има финансиране,т.е.няма да има кой да им плаща

212

Василев

преди 12 години

А сега пари за пенсионните фондове ще бъдат натрупани, като се накарат пенсионерите да работят до смърт.Гарантирано от ГЕРБ!

211

за липсата на пари

преди 12 години

Не Герб са виновни за липсата на пари в пенсионните фондове.1948- бяха унищожени фондовете( заграбени) от "народната власт".1990- отново пенсионните фондове потънаха в сметките на соцкомвърхушката , която се трансформира в "бизнесмени" и забягна в "гнилия капитализъм"( един не отиде в КУБА!!ами как- тогава кубински инженер получаваше 1$)

210

Анонимен

преди 12 години

Има мегдан за още едно-две стягания на коланите. И така всяка година.

209

Анонимен

преди 12 години

На този защо му дадоха ателитета? Защо бившите президенти имат големи привилегии? Ако аз бях на власт, щях да оставя бившите президенти да живеят само с минимална пенсия!

208

светът и пенсиите

преди 12 години

Пенсионерка от 10 години съм.Мнго скромно живея и може би ( лекарите да ме простят!) заради малкото ядене не ходя по лекари.Благодаря на Господа!А сега- същественото: всички ползувате чужди езици- погледнете новините на англ., италиански- навсякъде вдигат възраст, замразяват пенсии, НЯМА ПАРИ за пенсии!!!Вече друг е въпросът, че навсякъде в Европа живееха нашироко.И дори Европарламента.Както казва един форумец- Първанов ще върне закона, но след година ще трябва да се работи до 70 години.

207

ГОЦЕ, ГОЦЕ.....

преди 12 години

ТОВА СА ТИ ПОСЛЕДНИТЕ МАЙМУНДЖИЛЪЦИ....КАТО НАЦИОНАЛЕН ,ЧЕРВЕН ПАРТИЕН ШЕБЕК!

206

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБерите са ***. Те са като извънземните. Не могат да изпитват никакви емоции.

205

наблюдател

преди 12 години

ГЕРБ разсипаха бединия Български народ до последноС какви очи се прибират в къщи при родителите си незнам

204

ГХ

преди 12 години

Това ще е последното президентско вето. От януари Бойковата марионетка ще подписва безотказно всякаква герберска законодателна наглост. Но да не подценяваме великия манипулатор. Той е в състояние да накара гласуващите роботи-депутати от ГЕРБ да изгласуват някоя абсолютна глупост, на която Плевнелиев да наложи вето и след това да я прегласуват. Очаквайте поредния цирк!

203

Анонимен

преди 12 години

От президентското вето няма полза. Само леко ще забави приемането на закона.

202

гад

преди 12 години

Ей , голема гад е Гоце , до последно ще вреди на България . Сега е полудял , че за 10 години нищо от Големият му шлем не стана и от КГБ ще му искат сметка !!!

201

до 205

преди 12 години

Излез от кафетата и виж пенсионерите по селата, *** такъв! Завиждаш на хора, работили цял живот - ами да, там им е мястото - заслужена почивка. В чужбина пенсионерите започват втори живот - екскурзии, пътувания в чужбина, тука живеят като скотове. Пожелавам ти да живееш до 120 години със 100 лв пенсия и да те подритват като куче!