150

Румен

преди 12 години

Добре,че са ГЕРБ,та вкараха в кауша тоя измислен цар,ако това бе станало при Костов или Станишев,отдавна Киро *** да бе излязъл на свобода за да тормози хората в Катуница!

149

Пешо

преди 12 години

Цървулат Борисов излъга цяла държава да гласува за него защото ще се справи със престъпноста а неможе да се справи и с един ***!Ние ги хващаме те ги пускат!Ами като са от ГЕРБ кво да ги прават?

148

.

преди 12 години

Ех да си имахме и ние един Декстър...

147

Shark

преди 12 години

Няма ли кой да ги претрепе тея мръсни *** бе. Пилицията може да бие протестиращи хора по улиците, а не може да се справи с няколко нагли ***.

146

Анонимен

преди 12 години

БЛИЗКИТЕ НА ЦАР КИРО РАЗИГРАВАТ СЪДА СЪЩО КАТО БЛИЗКИТЕ НА ИЛИЯН ТОДОРОВ, ПЕРНИШКИЯТ УБИЕЦ И КАНИБАЛ. СЛУЧАЯТ ПОВТАРЯ ДЕЛОТО МАРТИН БОРИЛСКИ. БЕЗ НАМЕСАТА НА ФРАНЦИЯ,УБИЙЦИТЕ ДО ДНЕС ЩЯХА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНИ.

145

Анонимен

преди 12 години

БЛИЗКИТЕ НА ЦАР КИРО РАЗИГРАВАТ СЪДА СЪЩО КАТО БЛИЗКИТЕ НА ИЛИЯН ТОДОРОВ, ПЕРНИКИЯТ УБИЕЦ И КАНИБАЛ. СЛУАЯТ ПОВТАРЯ ДЕЛОТО МАРТИН БОРИЛСКИ. БЕЗ НАМЕСАТА НА ФРАНЦИЯ,УБИЙЦИТЕ ДО ДНЕС ЩЯХА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНИ.

144

Анонимен

преди 12 години

вкарват наркотици свободно в затворите. няма ли дой да вкара малко отрова да изтрови тая смръдлива гад-***

143

Жорж

преди 12 години

Не е ли по-за вярване, че *** Киро, прокуратурата и съдиите разиграват хората и накрая тези с черните раса ще оправдаят братовчеда! Нали това е целта им: те от Киро нищо лошо не са видяли и при него бял хляб са яли! Защото започне ли чорапът да се разплита, нищо чудно бая полицейски началници, следователи, поркурори и съдии да влезат в кюпа!Включително и такива на окръжно ниво!

142

345

преди 12 години

Тоя мръсен ***,няма ли кой да го пречука и да се оттърват хората на това село,от едно ненужно същество на този свят

141

Анонимен

преди 12 години

niama li koi da grumne mangala???????? ov4e durjava

140

ivan

преди 12 години

България има най болната система на планетата и това е благодарение на комунистите тези закони саги гласували те за убийство да няма наказани и днес това се видя

139

Анонимен

преди 12 години

Да ги съдят и болни!

138

Зиези

преди 12 години

Болни са, бе! Много са болни! Мръсниците, подлеците и негодяите са болни, винаги когато може да ги настигне наказанието! Тези страхливци не се посвениха / меко казано / да убият момчето, но сега искат да се представят и като жертви. Тук трябва да спре всякаква дейност на " природозащитните " / ромски организации / , дори само от срам. Болен адвокат? Да, бе! Да! А пък аз съм от новооткритата / подобна / Земя! Хь, ха, ха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

Анонимен

преди 12 години

трябва да се направи както в анадола убиват се двама от царската фамилия и делото приключва

136

Анонимен

преди 12 години

6epa zigani vartiat BG.

135

БАЧКАТОР

преди 12 години

Е гербаджии трета година сте на власт и с нищо не променихте законите за да направите съдебната система по-ефективна и работеща. От 20 години подсъдими и адвокати все се разболяват и се влачат дела с години. Нищо не става от вас каквито станишевите охлюви такива сте и вие - пълни ***.

134

Огнян

преди 12 години

България се среми да влезе в Гинес като страната с най-болните обвиняеми, най-корумпирание съдии и най-мудното правосъдие /ако на това може да му се каже правосъдие/

133

lpp

преди 12 години

Абе за едно си прав,че ние си го направихме цар.Но ако наистина се чудиш защо няма един умен *** май не само ние ''посерковците'' дето храним тая пасмина сме виновни тук има пръст и генетиката МАЙНО.Не можеш да накараш прасе да не се рови в *** ......а може би това е по лесно.

132

до Спрънджата

преди 12 години

Е ***,*** имаше присъда от 30 години,а ти знаеш ли кой го помилва а,Спрънджа?Можеш да питаш оня с трипера.........ловджията.........педофила....сети ли се,кратуно?

131

циганин бълг граждан

преди 12 години

*** до ДНЕС. Ами до тогава докато съдиите са подкупени бе майна . И докато има действително демокрация в тази скапана държавица . Виж какво стан делото " СОЛО " и тогава коментирай . *** съдя има ли . Прокурор има . Лекар има -няма . Все сте скапани български мекерета . Всички сте за е.б а . не . Прав е този *** където го вие направихте ЦАР. Пък *** ви били виновни . Ха *** ха . *** . Колко са *** в България 100 000 хиляди . та как не се намери един *** да е умен.