326

LAPD

преди 6 години

3-*** спортисти,големи 2 пъти колкото подсъдимия го нападат в 2 часа през ноща ,защото говорел на английски с неговата позната наизлизане от дискотеката...той се е защитил и се е случило тея ***(които съсипаха и своя и неговия живот) да не оцелеят...е какво му е виновното на това момче?!

325

Анонимен

преди 12 години

На мястото на родителите и приятелите на момчетата сам щях да намеря това *** и да го накълцам на парченца без да ми мигне окото. Щом съда си затваря очите и не ни защитава време е да се защитаваме сами както можем.За какъв *** плащаме данъци да хрантутим правосъдната система, която работи против нас.

324

Анонимен

преди 12 години

Ако е искал да защити приятеля си при създалата се свада, за която също не е ясно кой е виновен е трябвало да уведоми охраната на дискотеката или да се обади на полицията или да излезе като мъж и да се бие рамо до рамо до приятеля си макар и да яде бой. Никой не му дава право да влиза в ролята на раздаващ правосъдие с нож в ръка и да убие двама души и да се опита да убие трети нанасяйки удари в гръб. Това е УБИЕЦ който трябва да понесе най-тежко наказание за престъплението. което е извършил.

323

Анонимен

преди 12 години

Баща му е втори братовчед на агент Гоце( Георги Първанов). Няма съд , няма институции, няма справедливост в България. Стопроцентов убиец е пуснат на свобода. Готов е утре да убива още и да го оправдават за самозащита и темподобни глупости. Първо не е самозащита щом си наръгал в гръб, не е самозащита , защото по негови думи е защитил свой приятел не себе си, няма медицинско свидетелство за причинена телесна повреда, няма и косъм паднал от главата на този изверг.

322

Анонимен

преди 12 години

Сега смятам, че е редно оправдания да осъди всички по редичката, които са причинили задържането му за 3 години. 3 години са страшно много загубено време. Фалшивите доказателства не трябва да се оставят без внимание! Ножа, който не е бил този от убийството и т.н. Редно е, когато има престъпление всеки да си свърши работата съвестно. Друг е въпроса, че когато се касае за самозащита или защита на някой по-слаб смятам, че изобщо не трябва да задържат извършителя!

321

Петър Игнатов

преди 12 години

В едно от интевютата майката на едно от убитите момчета обясни, че съпруга и съжалявал, че не е научил детето си да се бие? А в същото време същия убит младеж е тренирал бокс?! Вярвам, че именно убитите са били насилниците и това е съдба! Не казвам, че това което се е случило е правилно, но трябва да има справедливост - не е правилно някакви *** спотистчета да тормозят останалите простосмъртни. Ясно е кой е убиеца и е ясно, че трябва да бъде осъден, но може би на не повече от 10тина години.

320

111

преди 12 години

няма я вече държавата българия! с такива срамни присъди до никъде няма да стигнем! как така оправдан - нима няма доказателства?!?! наели са добри адвокати и са броили много пари, хора!!!това е истината, а убитите деца изгниха!!! а защо мълчи третото - ранено дете? то знае, че мамин Илиянчо е убиеца!!!!!!!!!!

319

Овци

преди 12 години

Просто ми е противно,като чета всичката злобица,която се хвърля с или без причина по различни инстанции и как от този случай се прави национална трагедия.Уважаеми родители на починалите деца,съжалявам искрено за Вашата загуба,но вината е ВАША...и Вие го знаете отлично...знаете какво са правили отрочетата ви и до какъв път води,циврете после пред медиите,заплашвайте,обвинявайте в корупция...истината я знаят,хората,които бяха там! А тя далеч не е такава,каквато я представят...СМЕШЕН ПЛАЧ!!!

318

Овци

преди 12 години

и в това мазало познайте кой беше разсипан от бой за НЯМА НИЩО..кой хокеистите ли според Вас? Пребиват най-добрият му приятел пред очите му,докато вече и не може да вика и да седи спокоен ли?Не сте изпадали в такава ситуация Вие...та горките дечица,наръгани искам да Ви кажа,че бяха пияни и надрусани БАБАИТИ,които си търсиха да осакатят някой...еми паднаха на грешният човек явно.Кой-каквото търси си го намира+лихвите,Анатема на всички овчици,които пищят и се тръшкат и сочат с пръсти!!!!

317

Овци

преди 12 години

Обожавам да слушам и гледам овче блеене и псувни,викове "убиец" съдийте нз си какви били...АБЕ ОВЧИЦИ Вие имате ли идея какво е станало точно,а? Аз бях там преди да стане мазалото,съжалявам за следващите си редове и моите искрени съболезнования към роднините,но:1)Въпросните момчета-хокеисти бабанки се бяха надрусали и напили до без край,заяждат се и чупят чаша в главата на момче-програмист 3 пъти по-дребен от тях защото говори на английски,заради естонската си колежка.Последва мазало...

316

Защо?

преди 12 години

Защо имаме толкова много съдии, които са способни и най-очевидните дела да доведат до пълен абсурд? И повечето от тях- жени? Вероятно - и майки? Ще доживеем ли при съмнение в безпристрастността им подробно да бъдат разглеждани работата и имотното им състояние? Връзките им с небезизвестния Красьо не говорят ли достатъчно за морала им? Или той е извън юридическите норми?

315

Ако можеха да говоря

преди 12 години

Познайте коя е тази държава, в която е по-добре да си престъпник? Имате осигурена защита! Май убитият трябва да доказва кой го е застрелял или пробол с ножа. Други доказателства тук не съществуват, даже и самопризнанията на убиеца.

314

МАРТИН БОРИЛСКИ

преди 12 години

ПОВТАРЯ СЕ ОТНОВО ИСТОРИЯТА С ДЕЛОТО "МАРТИН БОРИЛСКИ". СЛУЧАЯТ "ИЛИЯН ТОДОРОВ" Е АНАЛОГИЧЕН СЪС СЛУЧАЯ "ДЖОН ПОЛ ФРИЙМАН". ЗАЩО АВСТРАЛИЕЦЪТ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА С ДЪЛГА ПРИСЪДА ЗА ЕДНО УБИЙСТВО (ПРИ ТОВА Е ИМАЛО КОНФЛИКТ МЕЖДУ РАСИСТИ И МОМЧЕТА ОТ МАЛЦИНСТВЕНА ГРУПА),А ПЕРНИШКИЯТ УБИЕЦ НАРЪГАЛ ТРУМА И УБИЛ ДВАМА ОТ ТЯХ Е ОСВОБОДЕН? ЗНАЕ ЛИ СЕ ЗА ТОЯ СЛУЧАЙ В ЛОНДОН И ВАШИНГТОН И КАКВА ЩЕ Е ТЯХНАТА РЕАКЦИЯ НА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ В БЪЛГАРСКОТО КРИВОСЪДИЕ? ТЕЖКА ПРИСЪДА ЗА ЧУЖДЕНЕЦ,ЗАПАДНЯК И ОПРАВДАТЕЛНА ЗА БЪЛГАРИН ИЗВЪРШИЛ ТРОЙНО ПО-ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТОВА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЕДИН УБИЕЦ Е ОПАСНО ЗА ОБЩЕСТВОТО. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗСЛЕДВА КОИ "СЪДИИ" ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ЗАЩО ГО ПРАВЯТ?ВЕЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ САМИТЕ СЪДИИ ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ ВЗЕМАНЕ НА ПОДКУПИ. НЕКА СЕ ИЗЯСНИ ЗАЩО ТЕХНИТЕ ДЕЦА СА "КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ" ТРЯБВА ЕДНА ГОЛЯМА ЧИСТКА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ЗАТВОРНИЧЕСКИ ПРИСЪДИ СЛЕД ТОВА. НЕ МОЖЕ ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СЪДЯТ МЕН ПОЧТЕНИЯ ГРАЖДАНИН!!! ИЛИ ДА РЕШАВАТ МОИ ИМУЩЕСТВЕНИ ДЕЛА,СПОРОВЕ,ДЕЛА ВОДЕНИ СРЕЩУ ДРУГИ ЛИЦА И Т.Н.КАК В ТАЯ СТРАНА ДА ИМА ДОБРА ИКОНОМИКА И УСПЕШЕН БИЗНЕС КАТО НЯМА НОРМАЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА? НЕЩАТА СА СВЪРЗАНИ ПОМЕЖДУ СИ. ВСЕ ЕДНО ДА ПУСНЕШ ПЕРСОНАЛНИЯ СИ КОМПЮТЪР БЕЗ АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА.. ВЕЧЕ ПОНЕ 10 ЗАПАДНИ ПОСЛАНИКА ЗАЯВИХА,ЧЕ ИМАМЕ НЕФУНКЦИОНИРАЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА. КОЙ ОЩЕ ТРЯБВА ДА ГО КАЖЕ? ДА СЛЕЗЕ ГОСПОД ОТ НЕБЕТО ЛИ?

313

Анонимен

преди 12 години

А съдът зададе ли му въпроси? Защо е избягал от мястото? Защо не е информирал полицията за инцидента,щом няма нищо общо с убийствата? Тогава от какво се плаши? Той е укрил инцидент, който е длъжен да съобщи в полицията. Защо ли? Питаха ли го защо си е изрусил косата и защо сега не го прави? Много му отива русата коса. Като някой скандинавец е с нея.

312

do 302

преди 12 години

w greshka si za poslednoto izrechenie

311

П.П.

преди 12 години

Преди няколко години един приятел наби едни които бяха влезли в апартамента му докато спи и се опитват да изнесат телевизора . Познай те какво стана онзи го съди за побой. Ами кафе да му беше направил ли какво. Подобна ситуация на друг приятел му вадят акумулатора на колата и той вижда слиза и му хвърля един бой и онзи заведе дело и после се влачи 5-6 години по съдилища.Та значи какво излиза крадци и побойници да не ги закачаме щото после ние сме виновни че сме проявили наглостта да се защитим

310

П.П.

преди 12 години

Че този е наръгал за мен поне спор няма. Ама дори полицай да застреля някой при такава ситуация жална му майка.Затова се събират на групички и бият наред и не им пука защото остават безнаказани. В чужбина за лек побой отиваш в затвора за години. Преди колко дни други *** пребиха невинно дете и няма кой да го защити защото са много .

309

Анонимен

преди 12 години

Вчера убиха приятелите ми, утре може да убият и ваши приятели, пак ли ще защитавате убиеца им? Значи престанете да говорите глупости, делото се подмяташе 2 години наляво, надясно и накрая го оправдават! Нищо, той шефа на Славия го заяви пред телевизията "за убиеца е по-добре да лежи в затвора!"

308

катрин

преди 12 години

хаха самозащита било, убиеца даже медицинско не си е извадил, защо? Ми защото въобще не е бил засегнат от бой, просто е наръгал момчетата ни в гръб, вика му се СТРАХЛИВЕЦ! Оправдан е защо, ами защото мама и тате са кихнали парички! ЗАЩО като питах адвокатката на убиеца, тя сама си призна, че записите от охранителните камери на Съдебната палата се крият УМИШЛЕНО? ДВЕ ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА + ОПИТ ЗА ТРЕТО И ПОДСЪДИМИЯ Е ОПРАВДАН!! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В БЪЛГАРИЯ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ХОРА!!!

307

Анонимен

преди 12 години

ДОРИО САМО ЗАТОВА,чЕ Е ЕНИчАРИН И УБИВА СВОИТЕ ЗАРАДИ ЧУЖДЕНЦИТЕ, НАЦИОНАЛИСТИТЕ(АКО СА ТАКИВА НАИСТИНА) ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВЯТ НА РЕШЕТО ОТ КУРШУМИ ОЩЕ ПРИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ ИЛИ ДОРИ В ПАНДИЗА. АКО БЯХА НАЦИОНАЛИСТИ ЩЯХА ДА ГО ЗАМЪКНАТ И ОДЕРАТ ЖИВ. И ГО РЪГАТ С НОЖОВЕТЕ КАКТО ТОЙ РЪГАШЕ ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА КАТО КАСАПИН. ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ЩЕ ПРАВИ НА МАЙМУНИ ЦЯЛ НАРОД,ЗАЕДНО С КУПЕНИТЕ СЪДИИ. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП,ДОКАТО НЕ ОСЪДИ ИЗВЪРШЕНОТО И НЕ ВЪРНЕ УБИЕЦА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.