277

малей

преди 12 години

моето семейство и приятелите ми ще бойкотираме тази година ходенето на църква за Коледа. никакви пари за свещи, дарения и пр. като имат пари за коли, ще минат и без моите стотинки

276

sas до 265

преди 12 години

Този отец Иван от Нови хан е страшно съмнителен. Защо ли си мисля, че поне 2-3 от чаветата там са негови? Не си ли осигурява свежа женска плът, като прибира *** и бездомници?На мен този приют ми е много съмнителен. Отец Иван - също. Там трябва да се намеси прокуратурата.

275

zakarii

преди 12 години

Здр приятели искам да ви попитам нещо бихте ли се включили в една инициатива да помогнем на едни деца за празниците на коледа да са щастливи .Нека тези деца усетят нашата любов и уважение към тях .Идеята ми е следната да съберем дрешки и обувки и срества за сладкиши за празниците .Става дума за деца без родителски грижи ще бъда щастлив ако се влючат повече хора нека покажем на тези деца че не са сами в този труден свят ,че има някой който ги подрепя ,обича и уважава .Всеки от нас може да помогне макар и минимално с нещо. Ако някой има въпроси нека ми пише или да се обади на 0882780878 за Венцислав .Но аз лично ще помогна на тези деца успех на всички .Тел на центъра за работа с деца 80598- г-жа Станчева и тел. 80953 г-жа Христова и благодаря от сърце от името на децата.Центъра за работа с деца се намира в гр. Козлодуй

274

ХРИСТО БОТЕВ

преди 12 години

О, мой боже, правий боже!Не ти, що си в небесата,а ти, що си в мене, боже -мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланяткалугери и поповеи комуто свещи палятправославните скотове............

273

Пешо

преди 12 години

Блажиш ли бпажиш дедо попе?Тая кола не е блажна бе серсемино!Тя е хибрид и е икономична!

272

сатанаил

преди 12 години

хахахахаааа......

271

11-а божа заповед

преди 12 години

Не прави това ,което правят поповете и мутрополитите.

270

--------

преди 12 години

Кради, кради, пари нема мисли,дедо Господ се обърнал настрани.Той продал на цяло тяло е душицата ти,но аз те виждам и ти пея Ти ***

269

Анонимен

преди 12 години

ЧЕРНОТО РАСО НЯМА ДА СКРИЙ КОЛКО ЧЕРНИ СА ДУШИТЕ ВИ:))

268

До 257

преди 12 години

Приятелю,Цял ден се възмущавам от некадърните ни журналисти.. но пък са хитри.добре са надушили от какво замаяните от завист и мързел хора ще се нагноят и ще храчат ритмично.Вие които плюете.. как сте.. доволни ли сте.. слюнко0бмена е важен физиологичен процес за вашето здраве.36000 долара = лукс?вие сте изкукуригали!!!Плюйте в/у духовниците.. те не са ваши.. вие сте безбожници.

267

Анонимен

преди 12 години

А дали пости дедо поп?

266

Петров

преди 12 години

Не случайно богомилството се е зародило в България. Изглежда и тогава в духовенството са преобладавали лицемерите.

265

До Патилан

преди 12 години

Знаеш ли през къде ми е за измисления следващ живот?

264

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм -кола за 100 бона не е лукс а необходимост !Би било всички да имаме по няколко такива необходимости хахааа.Кво го закачето човека беее наглеци !!! Само една лимузина си има завалията да не би да си е купил мерцедес с диаманти вътре? Или златен ролс? Амаа ха!:)

263

MAXIM

преди 12 години

Неврокопският митрополит Натанаил сключи съмнителна сделка за 1 300 000 евроМонахини стриптизьорки и монаси за компания на набожните гейове ли ще се подвизават в бара на хотела, с който епархията се е сдобила? Много преувеличено предположение, но някак не можем да разберем защо е трябвало да се броят грешни милион и триста евро за някакъв хотел с ресторант и бар. Какво ще прави църквата с въпросната сграда, която разполага с 12 апартамента, 13 единични и 31 двойни стаи? И то в град като Гоце Делчев? Да беше София добре, да беше Пловдив бива, а то Освен сравнително красивата сграда, сделката включва и 4 декара земя. Прекрасна сделка с кофти купувачи! На фона на мизерията, която е видна, и която е срам за истинските православни християни, Натанаил, когото наричат и Сатанаил /случайно ли е?/ дава грешни пари за разни хотели, вместо да стегне поне една църква или кухня за бедни да организира.

262

Патилан

преди 12 години

В библията си е написано всичко - добрите ще страдат в този живот, лошите ще си правят кефа на гърба на добрите - но в следващия живот, много много лошо очаква хората, които не са следвали Христос. В този случай горко на поповете с Линкълните и Мерцедесите...... В Библията има няколко много поучителни истории. Първата е, когато Исус казва на един човек : "Ако искаш да видиш божието царство, трябва да продадеш имота си на бедните"... В същия контекст се казва: "Много по-лесно е да влезе едно корабно въже през игла, отколкото да види богаташ царството"

261

дан

преди 12 години

какво лошо да се кара нормална кола,казвам нормална,защото хубавата лимузина струва нод 100хиляди

260

Хитрото мишленце

преди 12 години

А тия попове четат Библията както дявола чете Евангелието.А Отец Иван е изградил приют за бездомни деца и възрастни "Св. Николай" към манастира "Св. Троица" в Нови хан и помага на хората, но Без компромис - държавата остава непреклонна и ще събаря каквото е направил ....е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Имоти на всякакви мутри и разни "бизнесмени" стоят незаконни по българските земи, а на отец Иван трябва да се събори!? Дядо попе Кирил с Линкълнът, той Господ хубаво ти дава на тебе, ама той обича и да взима. Изводите са си за теб, грешнико в расо.

259

Христо Латинов

преди 12 години

ИМА архиви за всичко, а най-вече и доноси на Натанаил Неврокопски . Този безбожник както Ванга го наричаше има 2 тома доноси, много яко е топил владици, попове и хора от селата...Запалил и унищожил архива на Митрополията в Гоце Делчев и Благоевград, запали част от манстира в Хаджидимово. " Самоуби се " (падна от кулата в манастира Хаджидимово, с коя ли помощ ?!...)любовника му, с който се скарали. Натанаил и Иван Желев ( ефория Зограф ) дали 16 хил. декара манастирска земя /собственост на манаст. Св.Герги Зограф / на бизнесмена Манол Велев, който финансира кампанията на президента Първанов... , АМИ КОЙ Е ВИНОВЕН ДА ИЗНАСИЛЯТ о.СТЕФАН от Банско с КОЛ В АНУСА И ПОСЛЕ ДА ГО УБИЯТ ... > пак по нареждане на Натанаил....ЗАТОВА ХОРАТА С ПРАВО МУ ВИКАТ САТАНАИЛ И НЕ ГО ИСКАТ В НЕВРОКОПСКА ЕПАРХИЯ.

258

Патилан

преди 12 години

Когато някой ми покаже цитати от библията, където се казва, че Исус е носел златни накити, живял е в златни дворци и се е радвал на безпределно охолство, тогава ще повярвам, че покварените попове са негови проводници!(Не се отнася са съвестните духовници в църквата)!Добра е българската поговорка: Вържи попа да ти е мирно селото.