67

Студент в Дания

преди 12 години

А с какво пътуват тези, които могат да си позволят билети? С лимузини ли? Дори и така да е, с метро ще се стига много по-бързо и лесно. На мен ми е писнало от наглите бакшиши на летището, с нетърпение чакам да направят метрото. Прибирам се на всеки 2 месеца. За сведение, дори в малкия Вилнюс има влак от гарата до летището. Малко хора пътуват с него, но е нужно да го има!

66

до 67

преди 12 години

Разбира се че връзката с летището е приоритет метрото вече ходи до младост, няма европеиска столица която да няма метро връзка централна гара летище, до летище софия не са само хората които пътуват, всяко едно летище е един малъл град, на летището работат няколко хиляди души, включително всички виждаме този район как се развива и до няколко години трафика ще бъде повече от колкото до младост. Що се отнася до хората които си позволяват билети са всякакви благодарение на ниско тарифните компании.

65

Анонимен

преди 12 години

приоритет е връзката с младост 4 , а не с летището. Всъщност лица, които могат да си позволят самолетен билет едва ли ще ходят до летището с метро. Виж жителите на Младост -над 150 000 са оставени с лоша връзка с центъра-без метро(щото сега метрото е далеееече от Младост 2 и Младост 4), тесен булевард "А Малинов". Колко често пътувате до младост, и колко често до летището. приоритет е метро до младост 4, а не до летището.

64

Анонимен

преди 12 години

TodorovaТретия лъч ще минава от там (някога) По Никола Мушанов към НБУ с крайна спирка Овча Купел 2. Което е доста приемлив вариант. Да се надяваме че тези квартали ще живнат и *** леко по леко ще бъдат изгонени от тях. Въпрос на воля!

63

Анонимен

преди 12 години

Ама голяма част от коментиращите са бая странни. Барабойко грам не ми допада, но всяка столица с претенции трябва да има бърза комуникация от летището, центрлните жп и автогари до центъра на града. По-логично нещо от това няма, какво сте тръгнали да търсите кусури е така за спорта

62

Todorova

преди 12 години

Хубаво е да направят метро до летището, само не разбрах защо отклониха метрото, та то не минава по първоначалния проект - "Западен парк", последна спирка на авт. 72 и 77. Всъщност защо ли питам? Оставиха огромни райони - "Красна поляна", "Западен парк" и др. без метро. А беше толкова лесно - там е незастроен район!Мисля си, че е заради ***. Покрай тях и ние пострадахме. "Вардар" ни е доста далеч. А сега гледам, че този район е забравен от бога.

61

до 62

преди 12 години

Да вземат да ви построят един завод за *** най-накрая, че от самолет се виждат *** из столицата. Не ви е дерт сега метрото, а това че като си хвърлите торбичката с бокука в контейнера, от контейнера няма къде да отиде. "На гол тумбак - чифте пищови", ще газите в л**на, ама ще се возите в метро.

60

Нико

преди 12 години

В последната година 8 мои познати, работещи в различни фирми, смениха офисите си с такива в района на летището. Има си и зони за целево развитие, не се мисли само за куфарите и чантите. Един национален стадион в района, както се обсъждаше, също ще има полза от метрото.Има и по-наболели теми, като например защо не се мисли как метрото да облекчи трафика по бул. България например, там вече е неописуемо.

59

Анонимен

преди 12 години

Кога ще има ж.п. линия Пловдив-Смолян-Златоград- Димитровград- Бургас ?????

58

Хъм

преди 12 години

С метро до летището, да няма начин хората, които имат пари за самолетни билети със сигурност ще мъкнат 20кг. или 32 кг. си куфари с метрото, аз откога си го мисля, що пък да не се мъкна с метро до летището да смъквам и качвам куфари да катеря стъпала или да чакам на опашка за асансьора, и като започне един пътнико-поток то чудо и приказ.От сега ги виждам - правителствените делегации, организирани екскурзии, видни бизнесмени дружно с метрото! Ура!

57

Патрия Оногурия

преди 12 години

Аз от Бойко Борисив съм доволен !!!

56

Галя

преди 12 години

nikolov74086 В бългаският език има буква Щ , ако не си забелязал.

55

Б.Б.

преди 12 години

Да, ВСИЧКИ пари идват от ЕВРОПА! И този *** от 52 не се сеща, че хората ВИЖДАТ КЪДЕ ОТИВАТ!!! Ти лешперино си сляп и трупаш самочувствие тук. Такива като теб дадона властта на хора като Доган, СтаниГъз и Безгласната!

54

nikolov74086

преди 12 години

Едва ли има необходимост от метро до летиштето при тази негова натовареност и близост до града. Автобусите пътуват празни. С тези пари да бяха започнали някой друг лъч и да помислят за райони, далече от метрото. А парите - ние даваме на ЕС, те ни ги връщат, ако си ги вземем.

53

до 52

преди 12 години

Всички пари идвам от ЕВРОПА, а не от БОЙКО БОРИСОВ .. Стига си е придавал важности тоз *** ...--Напротив - идват от Борисов. Когато крадливата банда на Доган, Станишев, Кобурга беше начело на държавата - Европа не даваше пари на България.

52

do 52

преди 12 години

а на кого го дават бе ***,защо не на теб например.

51

ЕдваЛи

преди 12 години

Аз на бреЙkаджийте така и не им вярваM, дали с бюджетни, или европейски, дали със заеми - де факто няма как да знаем, за да им вярваме?! Те се доказаха с манипулации и открити ЛЪЖИ.

50

СЕЛЯНИН

преди 12 години

ОБУВАМ СИ НАЙ-НОВИТЕ *** И ОТИВАМ ДА ЖИВЕЯ В СОФИЯ!!!!АЙ СИКТИР!!!!

49

ГЕРБер

преди 12 години

При комунистите Европа спря парите.При ГЕРБ парите от Европа потекоха, като златен дъжд.;)

48

!

преди 12 години

БРАВО НА БОЙКО ВЕЛИКИ - СТРОИТЕЛЯБРАВО И НА ФАНДЪКОВА НЕГОВАТА ДЯСНА РЪКА