59

Българин

преди 12 години

Право негодуват хората !!!! Яхат ни да работим докато пукнем, старите ни родители са на ръбът на физическото оцеляване, а мръсният *** се пенсионира на 18 - след това работи само безработен и социално слаб !!!! Престъпниците от ГРОБ кожите ни дереат, за да хранят тая зараза и да и плащат да се плоди !!! Обърнаха ни на роби, 3.1 милиарда ни струват *** годишно, по 50 лева средно на човек на месец - от бебето до стареца !!!! Без *** *** България щеше да е просперираща страна.

58

Анонимен

преди 12 години

Мисията на Дянков не е да работи за БГ, а против нея. Той е човек на СВ. банка и МВФ, които са частни организации и провеждат политика на унищожение на този свят по всякакъв начин. Трябва да се види какво е сътворил в Грузия, как е съсипал тяхното образование! Да си припомним как тихомълком ББ го доведе в БГ под диктата на гореспоменатите. Няма случайни неща на този свят, няма! Този човек е срам за България, която от държава се превръща в територия!

57

ЛЬОЛЬО

преди 12 години

КАТО СА СЕ ИЗМОРИЛИ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ

56

Анонимен

преди 12 години

сега подготвят почвата да грабнат премии, 15 заплата и още нещо

55

KOKO

преди 12 години

Дянков е живял на запад и е забравил че в българия народа живее средно 7 годино по малко от западния,заради лошите условия на живот,мизерия,липса на пари за пълноценно хранене,лошо здравеопазване т.н.На запад са необходими тия реформи защото няма кой да плаща 40 години пенсия,докато в България нярода дори не доживява до пенсия.Да измислят реформи,отговарящи на ситуацията в България а не в Европа.Дянков да спре финансирането на партиите от държавния бюджет защото комунизма падна и освен в Китай,Куба и Северна Корея това не съществува и е посъдимо.Да на намали заплатите на мнистри и канцеларски мишки както англичаните с 20%,да им намали колите с шофьорите,командировки,телефоно,кюфтета т.н....

54

МАМА

преди 12 години

ВИНАГИ ЩЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА *** И ЩЕ ГИ ПОДСИГУРЯВАТ ЗАЩОТО ТЕ ГЛАСУВАТ КАКТО ИМ СЕ КАЖЕ И КОЙТО ИМ ПЛАТИ,ЗАТОВА ВСИЧКИ ВЛАСТИ ГИ ЗАЩИТАВАТ,ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЕТНОС В БЪЛГАРИЯ С МАЛКО ГЪНКИ В МОЗЪКА - ПРОДАВАТ СИ ДЕЦАТА,ЛЪЖАТ ,КРАДАТ,ИЗМЯТАТ СЕ,ПРАЩАТ СИ ДЕЦАТА НА УЛИЦАТА И Т.Н.БЕЗ МОРАЛ,БЕЗ СЪВЕСТ,НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТОЧНО ТАКИВА ИМ ТРЯБВАТ И ТЕ СЕ МЪЧАТ НАС БЪЛГАРИТЕ ДА НИ УМОРЯТ И ДА СИ ОСТАНАТ САМО С ***.

53

АМБ

преди 12 години

Грамофон свири,майка плаче.Мила родна картинка.Както се пееше в една песен..."made in Bulgaria"

52

Яростно възмутен

преди 12 години

Майка, Бог да япрости имаше 42 години трудов стаж !!!! И си отиде от ши..ния свят със 134 лв пенсия. Не срамота, това е ПОЗОР! Един мангаляк, дето нищо не е дал на тая държава ще получава къде по-големи помощи и соц. пенсия, каквато аз няма да имам поради липса на стаж. Е, ако това не е геноцид? Соц. равенство не може да има, но идва деня на социалното недоволство и то няма да се изрази само в походи на трактори и мирни шествия със *** и ругатни!

51

Orda

преди 12 години

Чумата да ги умори.

50

МИТКО

преди 12 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАНКОВЕ НЕ ГИ ПРИЗОВАВАЙТЕ,ТО АРМИЯ НЯМА,ИМА САМО ЗАПЛАТАДЖИИ И РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ И 20 ЗАПЛАТИ ЗА "ТЕЖКИЯ ТРУД".

49

Валя

преди 12 години

Всички са еднакви,как може единодушно да гласуват 240 лв. майчинство,как се гледа дете с тези пари,дъщеря ми в Канада получава 1800 долара майчинство и 420 долара детски надбавки.Защо и опозицията е гласувала,защото техните деца са в чужбина,който е останал тук да тегли хомота.Брат ми почина на 63 години,малко преди да се пенсионира,със стаж 42 години без прекъсване и с редовно внасяни осигуровки,къде са му парите,защо не ги дадат на наследниците му,срам и позор ,беззащитни сме.

48

До 28

преди 12 години

Те танковете, няма да дойдат, щото една част от тях го подариха на Македония, другата част пък за нищо не става. Ако ги изкарат, направо са закъсали по пътя.

47

Chemtrails

преди 12 години

Всъщност увеличаването на възр. за пенсия, няма за цел да повиши пенсията на бъдещите пенсионери и на тези в момента! Нейната цел е КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-МАЛКО ХОРА ДА Я ПОЛУЧАТ!!! А парите от вноските да потънат незнайно в частни ръце. Ако прибавим и пръскането с кемтрейлс нещата стават жестоки и отиват към ..... геноцид! Много българи не знаят за кемтрейлс, който от 18 месеца е всеки ден над главите им, заблуждават се с гражд. самолети, но ако погледнат небето и се взрат в опашката на самолетите ще видят друга картина. Тогава се получава - работиш, внасяш осигуровки и не стигаш до пенсия! Осигуровките потъват, хората ги няма! А ние какво? Спим?

46

Щандартенфюрер

преди 12 години

Какъв е тоя закон които е удобен само за мръсните ***.Докога ще ги галите с перце тия смрадливи ***.Докога ще им гласувате закони които ги облагодетелстват.ГЕРБ е партия която дискриминира българите.Единствените които ясно и открито говорят за *** в България са ВМРО.Аз не обичам *** и никога не бих подкрепил партия която ги толерира.Затова винаги ще гласувам за партия която е срещу ***.ГЕРБ извършва геноцид срещу собствения народ и почтенни данъкоплатци !!!

45

Измъчен

преди 12 години

Измориха се да се чудят как да изморат народа.

44

ГЕРБер

преди 12 години

Комунистите пак са избягали от работа.;)

43

Анонимен

преди 12 години

еми той ББ си го каза на българите преди време: мислете дали може да си позволите дете, преди да го направитв... и ето резултатга: родиш дете, и те натискат до линията на бедността...разбира се това не се отнася до всеизвестния толериран и обгрижван етнос

42

Анонимен

преди 12 години

ДОЛУ ПОДОХОДНИЯ ПРАГ в БРУТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Непрекъснато искайте и настоявайте пред ГЕРБ ( дРянков, ББ, ЦЦ, ТТ, Тотьо и другите )най-после да се отмени т.н. Подоходен праг от 350 лв. БРУТО,чрез който ГРОБ са спрели детските на над 500 000 бели деца, и на нито едно циганчеБез борба, няма живот

41

ЛЛ

преди 12 години

Вижте какво предлага ГРОБ, в новия Закон за " закрила " на детето ..." Според законопроекта, за психично и сексуално насилие върху дете ще се смята принудата или склоняването за встъпване в брак или съпружеско съжителство преди навършване на 6 години."ЗНАЧИ СЛЕД 6-годишна ВЪЗРАСТ МОЖЕ !!!!!!!Ами че те точно това правят ***, най-вече в плевенските села ...Женят 7-8 годишни момченца за 7-8 годишни момиченца. И после ...После под предлог, че младоженеца не може да изпълнява съпружеските си задължения, върху момиченцето започват да се изреждат бащите, по-големите братя, брат'чедите, вуйчовците, чичовците, дядовците и който се сетиш от роднините на "младоженеца"Ката ден ...Браво ГРОБ, браво юнаци, както сте я подкарали, скоро ще разрешите и секс с новородени !

40

ЛЛ

преди 12 години

Еййй братя българи ... - те това са 2 милиона *** кърлежи,"трайно-безработни", които не са дали и 1 ден трудов стаж на държавата,които не са платили и 1 стотинка данъци и осигуровки- те това са 20 вида детски помощи и 30 вида социални помощи за всеки от тях.- те това са по 10 до 23 чаавета на всяка *** "САМОТНА" майка,които на 11-годишна възраст, почват да раждат нови чаавета.Тук е единствената държава, където "самотни" майки получават детски за децата си,като в същото време децата им, получават детски за своите деца !!!Пари трябват, мн-о-о-о-го пари. ПЕНСИИ НЯМА ДА ВИДИТЕ !!!