41

Анонимен

преди 12 години

Мда, тва безспорно носи риск, но едно е риск от еко-катастрофа, друго е гарантирана еко-катастрофа , както с завоалираното избавяне от силно токсични химически отпадъци наречено по-модерно "хидравлични удари с вода и химикали" при добива на шистов газ! Явно има двойни стандарти и при определяне опасноста от екологична катастрофа ... и тези двойни стандарти се различават с има-няма 30млн.$ за държавата и още 10-20 пъти по толкоз за Боко и нагоре там меркел-феркел, барозу-марозу!

40

Анонимен

преди 12 години

Напомням, че Алито обижда българите с думи, уж забранени в този блог! Значи някой трябва да си понесе наказанието!

39

Предупреждавам!

преди 12 години

33 Ali стои вече 18 часа и то след няколко сигнала! Като него ли мислите? Или чакате ***? Ще дочакате други органи!

38

Аз съм 30

преди 12 години

Всъщност Распутин е ясен - ***! Жал ме е за олигофренчетата, дето ми поставиха 9 минуса. Вижте материалите от 7.12; 12.57 (No 191) и 7.12; 16:08 (No 31)! Глупондерът е пействал съченението си 3 (три!) пъти! И това ви харесва? Наздраве!

37

Стоимен

преди 12 години

***, мен изтрихте, Аli (No 33) - не! Ще ви устроим закриването!

36

до БГ хайваните

преди 12 години

казасов,кво белене бре...ако върхушката искаше БГ да е енергийно независима нямаше да спрат АЕЦ КОЗЛУДУЙ под диктовката на танте меркел и сие...Дето шефа на световната организация за атомна енергие каза в ефир,че не е за затваряне и че е по безопасна от повечето АЕЦ в европа и канада...кви сте такива наивни,да не кажа глупави бе...от износители на метали,земеделски стоки,на енергия,на определен вид полезни изкопаеми станахме вносители и консуматори на ***,а вие още ревете и се карате

35

Казасов

преди 12 години

Не сме чули още руската реакция-ако и те са ссъгласни,няма проблем.Други ще кярят.Но ако е против руската воля,и глобата ще си платим,и солта ще си изближем,и боя ще си отнесем.Но поне Белене ще се строи.

34

Анонимен

преди 12 години

коментар по български - не е важно на мен да е добре, важното е на Вуте (или Иван) да е зле.30-50 млн са ни малко.Ама и *** и друга приказка - Лаком *** ....***.

33

Анонимен

преди 12 години

Една страна от туризъм и проституция не се издържа.Винаги има (турко-, русо, американо-) -фоби и -фили, което е само показателно, че не си защитаваме националните интереси. Фоби или фили е все едно - те просто не са българи. България няма национална доктрина или стратегия за бъдещето.И затова се криеме зад измислени причини като Натура, туризъм, Нато, Амрика, Русия, Гърция, Турция - все другите са виновни или не са си свършили работата. Това се превърна в стандартното оправдание

32

Ali

преди 12 години

Оооо,още малко и вие Българи ще смучете нашия *** Турския ***, този път Русия няма да ви помага като преди.... Още малко... Неблагодарен народ страда винвги!

31

анонимен

преди 12 години

много добре господа..ако не са изгодни за страната сделки трябва и да се развалят..въпреки че и дори и да са изгодни това едва ли ще е в полза на обикновеният човечец..защото той няма да види и пукнато евро в джоба си от това...

30

ех,глупачета

преди 12 години

Разчистваме пътя на ШЕВРОН,за шистов гаааааз!Ясно ли ви е!А това ,че ще се съсипе земеделската земя, и природата-голям праз-таман ще накажем стачкуващите зърно производителиииииии!Пъч че е земетръсна зоната-ееее,ние не живеем там а вие!

29

До Распутин

преди 12 години

Тази *** вече я четохме! Напъни се и съчини нещо ново! Например: "КУМУНОИДИТЕ" толкова газ ще изпикаят, че няма да имаме нужда от внос". Или: "Вай, напълниха ми ушите, че и манерката с тяхната пикня!" Красиво, свежо и идейно! Може и някой лев да капне!

28

Анонимен

преди 12 години

Браво на г-н Дянков. Показа характер и отстоя интереса на България. По-добре чист туризъм, отколкото нефтени петна.

27

Анонимен

преди 12 години

27Чистото ни море от ония времена е същото. Пречиствателни станции тогава нямаше и не се строяха.

26

Помнещ

преди 12 години

"Стария" е в тежка деменция. Съчувствия! Помни чистото ни море от едно време и бърка с бълбукащите клоаки, от които текат фекални води. Тези, които заслепени от алчност *** всичко, което можаха, НЯМАТ ДУМАТА! Върнете ми МОЕТО, БЪЛГАРСКОТО море, върнете ми дюните и всички райски кътчета, тогава се правете на патриоти! Кой оградил терени, плажове, като че ли са му бащиния, кой незаконно построил мастодонти! Куче влачи! Я идете в Александруполис да видите чисто море и да хапнете прясна рибка!

25

Анонимен

преди 12 години

Бай Бойчо, ние фсички сме с теб.С газат или без него.

24

Анонимен

преди 12 години

Няма угодия за пищещите във форума. Като се лижат задниците на САЩ, Европа и Русия - лошо, ако държавата подмине едните, пак лошо...

23

Анонимен

преди 12 години

23Изграждането на тръбата ще се изплаща 15-20 години с тия кирливи 30 млн транз.такси. От тази тръба имат далавера руснаците и гърците, но не и българите.

22

Стария

преди 12 години

Въпросът е: Бургас-Александруполис или летния черноморски туризъм? От коя дейност идват повече облаги за обикновените хора и дали Черноморието ни не е застрашено от екологическа криза? И в чии ръце отиват ежегодните печалби от 30 мил. долара? Защото, ако има курорт, хиляди собственици на частни квартири, хотели, капанчета и търговски обекти по Черноморието ще вземат по някой лев, а ако морето е замърсено от разлив на нефт, то морският туризъм ще се срине години напред!Имам приятел, работещ дълги години на танкерите, който ме убеждава, че системата за прехвърляне на петрол е желязна и нищо лошо няма да се случи.Вярвам му, но като имам непосредствени наблюдения каква мръсотия се влива в нашето БЛАГОДАТНО море /от кораби, лодки, басейни, канализации/, смятам че увеличения брой циркулиращи танкери и подводни тръби са опасност за туризма и за самото море. Освен това, като се вземат предвид и основните посоки на вятъра в Бургаския залив, то при един евентуален разлив, плажовете на Поморие, Созопол и Черноморец са най-застрашени, а за рибата да не говорим?Така че, да избираме или 4 долара годишно за всеки българин, като по-вероятно е 10% в нечий джоб или чисто и приветливо Черно море и прекрасно лято?