34

Анонимен

преди 12 години

Дьомин, а не Демен, ***!

33

до 28

преди 12 години

Що си мислиш че е трудно - ОВОС има, положителна оценка (няма да пречи на околната среда), проект има, ако изкупят земята и са готови да започват.

32

Анонимен

преди 12 години

Разчистваме пътя на ШЕВРОН,за шистов гаааааз!Ясно ли ви е!А това ,че ще се съсипе земеделската земя, и природата-голям праз-таман ще накажем стачкуващите зърно производителиииииии!Пъч че е земетръсна зоната-ееее,ние не живеем там а вие!

31

Распутин

преди 12 години

Музика в моите уши е газта, която пикаят КОМУНОИДИТЕ! И защо не съм изненадан, че причината за това е Симеон(Велики) Дянков? Ами че кой друг? От Боко такива решения по принцип не могат да се очакват - на него му дай да играе тенис с Путин или да се сбори с него. Друг е въпросът какъв ще е резултата от борбата:О))). . . Та думата ми беше за Дянков - без съмнение НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПАТРИОТ в това правителство! Браво, Симеоне, отряза левия тестис на Големия Член! Остава да видиш сметката на АЕЦ-а!!!

30

Анонимен

преди 12 години

Може,ако смени посоката,така ни беше казал тато и неговия добър приятел от джамахирията.

29

Един Българин

преди 12 години

26, ако сигоним интересите и сме заедно (а както знаем "Съединението прави силата") НЯМА КАК ДА МИНЕ!!!!

28

Анонимен

преди 12 години

27Ако ставаше толкова лесно ..... доста си смешен.

27

до 26

преди 12 години

Ще мине много лесно - създава се фирма данъчно регистрирана в България, тя изкупува земята по пътя на тръбата (понеже правителството се циганее със субсидиите - цената ще падне), от там нататък никакъв проблем.... още повече че проект има.

26

Българин

преди 12 години

Как ще мине през бългаска територия, ако ние българите не искаме. Това значи, че нямаме необходимост и от армия. Не можем да защитим територията си.

25

112

преди 12 години

Колеги Дянков работи за " Шеврон" не за България!!Колко ще печелим от " Набуко" който е нещо имагинерно

24

Анонимен

преди 12 години

Рискът от замърсяване от частните хотели е много по-голям, защото липсват фекални пречиствателни станции и брега продължава да се презастроява.

23

Пламенаа

преди 12 години

Проектът за петролопровода е с ключово значение за страната ни, той може да ни донесе допълнителни инвестиции!

22

до 15

преди 12 години

6-7 милиона лева е ремонтната програма на Нефтохим за година бе, пич... Ти за една тръба 15 милиона... хайде със здраве! 30 милиона ще получаваме защото ще участваме само на 24.5%.

21

до 20

преди 12 години

Не, защото турците ще участват наравно с руснаците. При нас споразумението беше 24.5% за нас, 24.5% за Гърция и 50% за Русия. Това предполага и да участваме със същите пари в строителството и поддръжаката. Ако искаме лъвския пай - ще трябва и да си го платим!

20

Ламбо

преди 12 години

А дали на *** руснаците ще плащат само 30 милиона $, за да ползват заместника на Бургас - Александруполис ?Става въпрос за Самсун - Джейхан ...

19

do 116

преди 12 години

To и сега се разтоварва - да не мислиш че нефта в Нефтохим го добиват на място. Виж на wikimapia къде се намира НТ Росенец и виж на какво разстояние са плажовете от него. По същия начин по който се разтоварва сега - ще се разтоварва и ако има терминал, по същия начин разтоварват и в Холандия, и Гърция и Италия.... Ако станело разлив? Ами ако стане земетресение, ако гръмне Козлодуй, авария в Нефтохим? Ако някой танкер се "изсере" в Босфора лятото теченията носят "аки-то" към нас....

18

Смахон Дянков

преди 12 години

Не сме си уточнили личните комисионни, а вие бързате ли бързате ...

17

Анонимен

преди 12 години

Тука има, тука нема! Азе презлагам вместо да копаме газопровод, да копаме компири!

16

Анонимен

преди 12 години

Дори екологичната оценка на проекта да е положителна задавам следния въпрос към всеки тука. Ако си планирате почивка на море бихте ли избрали плаж на който в радиус 5, 10 или дори 50-100км. се разтоварва петрол от кораби директно в морето? Ако целта на Българското правителство е да унищожи Българския туризъм и да насочи повече туристи към Гърция и Турция, за да ги спаси от кризата проекта Бургас Александрополис е най-удачния. Ако обаче искат да имаме морски туризъм трябва да го зачертнат.

15

Анонимен

преди 12 години

Този проект е пълно безумие още при създаването си. Ако се осъществи този проект България е губеща от абсолютно всички гледни точки. Доход! 30 милиона годишно ако през тръбата всеки ден минава петролната суровина. Колко ще е разхода по поддръжка и охрана на тази тръба не се знае но ако е 10-15 милиона годишно то за година ще печелим 15 милиона лева от тази тръба. Но тъй като петрола ще се разтоварва в Българския залив при разлив, губим 2 милиарда доходи от черноморието годишно! за 15 милиона!