59

руснак

преди 12 години

На въпроса - бърз отговор, тук сме защото в тайгата има само кал и комари, а вие сте в ЕС. След сто години ще ви стигнем, само ни чакайте.

58

sari

преди 12 години

Бургазлии нямат нищо против руснаците и руските туристи. Въобще въпросът тук не е дали тръбата е руска или американска, ползите са никакви, рисковете огромни, това е. И стига плюхте по кмета, предпочитам да се облажва но и да работи, пред това само да краде. Така са и 73% от бургазлии, докато и вие не го разберете това, няма да станем нормална държава, защото дори и там е така. Не виждате че докато се карате кой точно да изяде на баницата мекото, всички стоим гладни. Все ми е едно дали е забогатял, с него града върви напред, това е важното. Успех кмете!

57

руснак

преди 12 години

кажи му българин и не го обиждай )май глада доста е преобразил разсъдука на някой българи , до толкова че да станат ***

56

kir

преди 12 години

Няма нищо по-смешно от пиян руснак хахахаха. И един стих току що измислен.На Луната на Земятана руснака чашка все му е в ръката.Руснака праща жена си в бардакащото само водка иска той да шляка!Хахахаха. Алкохолици!!!

55

до руснака

преди 12 години

а ти какво търсиш тук?това ,което го казваш се отнася за рускините,които МНОГО СИ ПАДАТ ПО БЪЛГАРИТЕ И ТУК Е ПЪЛНО С ТАКИВА-ЗАБЕГНАЛИ ОТ РУСИЯ ,ЯХНАЛИ НЯКОЙ ЯК БЪЛГАРСКИ ***.

54

Анонимен

преди 12 години

бе къв руснак си ти, злобар някакъв, както искаш се обръщай към хората, твоя си работаи *** се звери на гърците, ти казах, че те едно евро не вложиха в тоя проект за толкоз години, само разиграват руснаците, че и останалите покрай тях

53

руснак до 50

преди 12 години

бдяд ли ? ха ха ха знаеш ли как ви викаме ? викаме ви " ебанный болгар " заще ли , мисля че ще се досетиш

52

KOSAN

преди 12 години

Абе кмете смотан къде ти беше гражданската позиция 2,5 години назад. Мълчеше като ***. Гиди слагачите гербаджийски. Самата истина е че нямаме пари да финансираме проекта, а не че правителството мног се с загрижило за Бургас.

51

bg

преди 12 години

ДО 45!!! На никой не му дреме за Б-я, това е ясно (малки сме),ама като имате толкова много природни богатства,защо нямате пътища на 300 км от москва и живеете като мизерници в тайгата, за разлика от американците например.

50

Анонимен

преди 12 години

44гърците вместо само да говорят, да бяха вложили някое евро в проекта, ахайде те да изградят тяхната отсечка, ние после веднага се включваме като е такава велика далавера

49

исо

преди 12 години

45,*** ***,като си кух ***,заминавай за раша бе ***

48

До 46

преди 12 години

Аре брат,поеми си въздух и слагай отвреме-навреме някоя запетайка!

47

До 46

преди 12 години

Кажи му ТИКВА и му гледай сеира!

46

Един Българин

преди 12 години

45 мътните ви взели всичките! След 1879та година само злини носите!!! *** скапана, свобода за Волжска БЪЛГАРИЯ!!!

45

Един Българин

преди 12 години

44 ти разсъждаваш като изключително ограничен човек. Колко ти е малък .... мозъка и колко ти е ниско самочувствието за да нямаш собствено мнение и да слушаш само какво говори врага. Византийците имат далавера разбира се. За какво им е (макар и различен тип) конкуренция в туризма в още една близка и евтина държава? Те петрол си имат, че и малка рафинерия в областта. Сега ги е яд че не можаха да ни хранят с трохи и даизвлекат само ползи от този проект. Браво на "взелия" и отстояващия решението!

44

за 39

преди 12 години

ей *** , пише ти един руснак , с удоволствие бих ти избил зъбките ,що се отнася до скапаната ви държава никой не го вълнува . айде чупка изроде

43

Анонимен

преди 12 години

***,току-що гърците съобщиха,че българите заради американците правят тоя ход!Какво ни чака,просто фантазията ви е бедна!Някой още чака царевицата от Америка!

42

до 42

преди 12 години

Е ти кво искаш ние нищо няма и да прайм.

41

Анонимен

преди 12 години

Процентно от цялата печалба за България оставаха трохите, докато Русия и Гърция въртят алъж вериж.

40

до 31

преди 12 години

Това е трагедията на българите, за бургазлии добре да му мислят добруджанци. По същият начин - протестират зърнопроизводители, пречат н тракторите, протестират БДЖ - искам да пътувам с влак и т.н.Затова ни яхат най от мутренското управление.Честито овчедушие !