198

Stefka Stefanova

преди 12 години

BRAVO!!!! BRAVO!!!! BRAVO!!!

197

до 173

преди 12 години

нееееее:))) с вашото псевдо-модерно-мислене.... нормалните хора не отиват да идът и пиът на курортя, а да си починат сред спокойна атмосфера. не да се напиват на чалга и да се бият. да, това също разтоварва, ама попитай някой психолог или психиатър, кой се разтоварват от това:)))

196

До "тъпчо"

преди 12 години

Сам си избрал ника, поздрави - много е точен. Човече, 16 години съм бил в "казионния" профкомитет и НИТО ВЕДНАЖ АЗ ИЛИ КОЙТО ДА БИЛО ОТ ПРОФКОМИТЕТА не сме се възползвали от карта или сме ощастливили директора, който между другото имаше болно дете! Тия приказки ги разправяй другаде! Колкото до "фафлите", ами по това време това имаше. Нямаше GSM-и, плазмени телевизори, дрога и СПИН.

195

ПОДКРПЯМЕ НАПЪЛНО

преди 12 години

Това правителство вече показа че работи ЗА националните интереси на Майка България. *** СтаниШеф и резняка Дуган ни продадоха сто пъти заради Туркя и Рашка.

194

evgeni

преди 12 години

---- Прикрепено писмо (до ТРИПОДА бсп и РЕФОРМАТОРА борисов - СЕГА ВЕЧЕ "не сте" ЛИ от ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ????!) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: bsp***bsp.bg, press***bsp.bg, GIS***GOVERMENT.BG, PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BGОтносно: до ТРИПОДА бсп и РЕФОРМАТОРА борисов - СЕГА ВЕЧЕ "не сте" ЛИ от ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ????!Дата: Четвъртък, 2011, Декември 8 10:48:20 ЕЕТГенерале,запитвал ли си се народа дали вече осъзнава КОИ СТЕ ????! Мислиш ли ,че БСП ще успее да прекрие всичките си мръсотии извършени И чрез тебе. Знам ,сега ще изиграеш последната си РОЛЯ,а именно "непоколебимия и безкомпромисен РЕФОРМАТОР". Другите СТАДИИ през които премина,също ги знаем.Така както Първанов "НЕ ПОМНИ " защо Филчев замина НЯкЪДЕ като посланик,когато се "спомина" военния прокурор Николай Колев,така и ти Борисов "НЕ ПОМНИШ",колко НЕПОКОРНИ бяха ИЗБИТИ чрез ГДБОП.Ако искаш кажи каво СЕ СЛУЧи в един столичен ресторант в недалечно бъдеще,когато СЕ СПОМИНАХА ДОСТА НА ВЕДНЪЖ .Каж какво знаеш за Доган и участието му в ТЕРОРИСТИЧнИТЕ ЗДРИВОВЕ по времето на Тато,когото ти "охраняваше".Кажи КОЛКО се "мразите " с Първия-Първанов и защо ви бе ТОЗИ ГОЛЯм ЦИРК,правейки се на ОПОЗИЦИЯ.Мислиш ли ,че КГБ ще ПРЕКРИВА ВЕЧнО ПРЕСТЪПЛЕНИЯтА ВИ ????! Ще ти подскажа- НЕ.Въпрос на време Е !!!

193

do 194

преди 12 години

Земделската земя си има стопанин! И Шеврон не може да дупчи без съгласието на собственика! Така всичко си зависи от нас. Отделно че в Добруджа водата е малко, за шистовия газ ще им трябва изключително много. Така че собствениците на земя да си отварят очите и да гледат по-далече от носа и портфейла си.

192

НИЕ!

преди 12 години

Разчистваме пътя на ШЕВРОН,за шистов гаааааз!Ясно ли ви е!А това ,че ще се съсипе земеделската земя, и природата-голям праз-таман ще накажем стачкуващите зърно производителиииииии!Пъч че е земетръсна зоната-ееее,ние не живеем там а вие!Дааа,комуноидите направиха икономика,ама тя не е за вас робииииии,е затова изнесохме поточните линии на някои заводчета навъън!А сега ние ще ви направим кенефочистачи!!!А СТИГА БЕ КИРИАК СТЕФЧОВ)!)По руско ядяхте ХРАНА,а сега яжте пластмасови домати от анадола...

191

А ,СТИГА БЕ.....

преди 12 години

...КАКВИ БРАТЯ СА МИ ТИЯ ,БЕ...???КОМУНИСТИ И РУСНАЦИ , НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИЯ, ТОВА ...КОЕТО И ТУРЧИН НЕ Е ПРАВИЛ:..ВЗЕХА НИ ИМОТИТЕ , КЪЩИТЕ , ПАРИТЕ И ..ВСИЧКО, ДОКАРАХА НИ ДО ПРОСЕШКА "СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ТОЯГА" ---"РОБИ НА ТРУДА"!ТУРЦИТЕ , ИЗОБЩО НЕ СА ПОСЯГАЛИ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ НА ХОРАТА.....ИМАЛО Е МАСА БОГАТИ ХОРА.....!ВЕРСКИТЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ ...СА ДРУГ ПРОБЛЕМ!ТИПИЧЕН ЗА ФЕОДАЛНОТО ОБЩЕСТВО!

190

Умерен

преди 12 години

Идеята беше много хубава и имаше начин - като се избегнат резерватите и се направи терминал на брега....обаче рашките както винаги искаха да ни прекарат - плаващ буй за по евтино вместо терминал и за по направо през резервата вместо да заобиколи...............и всичко това срещу смешните 30 милиона такси...............сами си го направиха @братушките@

189

Распутин

преди 12 години

Музика в моите уши е газта, която пикаят КОМУНОИДИТЕ! И защо не съм изненадан, че причината за това е Симеон(Велики) Дянков? Ами че кой друг? От Боко такива решения по принцип не могат да се очакват - на него му дай да играе тенис с Путин или да се сбори с него. Друг е въпросът какъв ще е резултата от борбата:О))). . . Та думата ми беше за Дянков - без съмнение НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПАТРИОТ в това правителство! Браво, Симеоне, отряза левия тестис на Големия Член! Остава да видиш сметката на АЕЦ-а!!!

188

БРАВО !

преди 12 години

ЕДИН ТИПИЧЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРСКА КЕНЕФЕСТАНИЯ " НАДУПИ СЕ ,ИЗИГРАЙ ЕДИН *** НОМЕР "

187

БРАВО !

преди 12 години

ЕДИН ДОБЪР ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И СУВЕРИНИТЕТ

186

Анонимна

преди 12 години

186 - ти от къде я имаш тая детайлна данна? май обърка нулите на милиардите и милионите, а и валутите. Ай ед оправи сметките и дай втори коментар. Явно не за бъргарския моски туризъм си чел недочел

185

Владо

преди 12 години

Само малко пояснение за НЕУКИТЕ, всичкознаещи посетители на Dnes.bg . От този тръбопровод България единствено щеше да печели пари, нито гориво, нито газ, а едни смешни няколко милиона на година. При положение, че ни използват само за транзит на Гръцко-Руските интереси според вас заслужава ли си България да приеме този тръбопровод.

184

ПЕЧАЛБАТА ОТ...

преди 12 години

.....ЛЕТНИЯ МОРСКИ ТУРИЗЪМ Е ..2-млрд.дол.....ГОДИШНО!СТРУВА ЛИ СИ ДА ГО ЗАГРОБВАМЕ ЗА 30-млн.......?????????!!!!!!!!!!!!"КОМУНИСТИЧЕСКИ" ***, НА МОСКВА ..... И ТОВА АКО Е "ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА"......ХА,ХА,ХАААА...???!!!

183

Анонимен

преди 12 години

Стига сте се пънали , вече има опровержение, както каза един форумец, но мислехме , че ще е чак утре.

182

Анонимен

преди 12 години

тоя като почне да ме уверява в нещо, и първата ми мисъл е с ква цел лъже, щото няма празно, няма нещо, което да е казал и след това да се е самооровергал

181

rumen221

преди 12 години

ПОЗОР... ЗА 30 МИЛИОНА ДОЛАРА...- ТОЗИ ПЕТРОЛОПРОВОД Е РАВНОСТОЕН ПО ЗНАЧЕНИЕ НА СУЕЦКИЯ ИЛИ ПАНАМСКИЯ, НО САМО ЗА НЕФТ...ТРАНЗИТНАТА ТАКСА Е ИСТИНАТА...!!!ТАЗИ ТАКСА ТРЯБВА ДА Е 75-80% ОТ ТАКСИТЕ, ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА СЪЩИЯ ПЕТРОЛ ПРЕЗ БОСФОРА...НИТО ПОВЕЧЕ, НИТО ПО-МАЛКО... - АКО Е ПО-МАЛКО - НИКАКЪВ ТРЪБОПРОВОД...

180

Анонимен

преди 12 години

171 написа: тези 40 млрд можеше да се въстанови и промишлеността, и селското стопанство. Които да дават реална продукция стомана, въглища, дрехи, хляб, олио.++++++++++ Така е, само че нашата мила родна страна направи така че това което си го написал да не е изгодно за инвестиции - за хотелиерите имаше и има всевъзможни облекчения - но за промишлеността има един наплюнчен! За селското стопанство едва от 4-5 години се мисли по сериозно и има някаква светлина в тунела.

179

до 180

преди 12 години

Ако за тебе почивката значи "Слънчев бряг" проблема си е твой. Където почивам аз е чисто, спретнато и плажа е хубав. ;) И по един месец най-малко.:)