215

до 163

преди 12 години

Какво знаеш за Прибалтика? Бил съм още по времето на СССР - живееха си като бъбречета в лой. Произвеждаха чистички неща - ВЭФ-чета, сиренца и шпроти. В това време "колонизаторите -руснаци" копаеха въглища и руда, пържеха се около доменните пещи, биеха сонди за нефт и газ, сечеха тайгата. Естония и Латвия са имали държавност за цялата човешка история само 20 години!Докато грузинецът с мустаците не реши да ги прибере. Сега руските малцинства в 3-те републики-членки на ЕС са зверски дискриминирани!

214

до Аз от славянин

преди 12 години

Западът може единствено да вдигне нефта с неговите заплахи към Иран, шанс да го смъкне в близките десетина години няма! А на тези, които си мислят, че в Русия вече могат на власт да дойдат западни *** въобще не са в час. Руснаците толкова мразят такива като Горбачов и Елцин, че никога няма да допуснат на власт такива предатели! Ако Путин падне от власт на негово място ще дойдат комунистите, което е още по неприемливо за Запада!

213

Аз

преди 12 години

Руснаците са същите овци, като нашенци. Да сте чули някъде другаде извън Москва някой да е гъкнал?Няма и да чуете. Така, че ситните ще си редят гамбита, независимо кой какво казва ( Хилари или друг). Като става дума за бой, защо той е законен на Уолстрийт а незаконен в Москва.......И ако иска Западът да озапти Русия да свалят нефта на 10 $ както при Рейгън и готово! Не беше толкова отдавна.

212

Гацо

преди 12 години

Хааахахаха! Арабска пролет! Още малко и НАТО да организира забранена за полети на руски военни самолети зона... хахаха! Некой се е събудил с тежък махмурлук и крака в контакта... Айде сега и една резолюция на Съвета за сигурност на ООН... *** журналята ***! Това да не ви е Ельцин, бре... Или висаджийските "митинги" с пазарджишки мутри срещу Жан Виденов... Пролет, есен, ще ги спукат от бой тези ***-мекерета на Ходорковски и Березовски, а ЕС пак ще клечи пред Кремъл за некое контрактче...

211

Анонимен

преди 12 години

Пристигам днес от Москва и не мога да повярвам колко шум по вестиниците за това. Когато минавах с кола по Триумфалная, имаше повече фотографи и полицаи, отколкото хора.И движението си беше нормално (пробка) и на руснаците, които познавам, не им пука, ама въобще. На тях им е ясно, че Путин не е светец, но след Горбачов и Елцин, които не искам да коментирам, тоя Путин е направо герой.

210

fRANS

преди 12 години

HEHEHHEHEHHE SIBIRSKI STUD PO SKORO ZA NEDOVOLNITE SASHTO I ZA CIONISTITE HMAMERIKANCI

209

иван

преди 12 години

И ние отиваме натам понеже Боко тиквата налага диктаторско управление.

208

един руснак

преди 12 години

народ сегодня недоволен властью ни секрет..но вот это:"акция является настоящей провокацией, не имеющей ничего общего с интересами трудового народа. Оппозиция и е западные кукловоды, мечтают о новом Кровавом воскресенье"-факт.Они только и мечтают о розовых,оранжевых,тюльпановых революциях..а кое кто этого не понимает..

207

до 200

преди 12 години

Иванушка , ти си ***.

206

Бананова держава

преди 12 години

Азиатски крепостници живеещи в XIX в.

205

Maraba

преди 12 години

В Русия нема арабска или неква друга пролет.Там има почва само...революцията.

204

Анонимен

преди 12 години

империя 1 на злото е между атлантически и тихи океан. засега. и тя наистина се разпада. бавно и сигурно. разпадна се и злата империя 2 ссср, творение на същите автори. които не пропуснаха да подслонят горби. за всеки случай, не че е нещо особено ефективен. но все пак черна радиостанция. бля бля бля

203

Анонимен

преди 12 години

ох леле, почна сеимперията на злото ще се разпадне и стотици народи ще се освободят

202

до 184

преди 12 години

Светлата личност на Петър Димков безспорно ни липсва. ВЪобще и особено днес. Търсим с въображението си неговото мнение за бг Истина. Иначе, известно е звучното му становище, че бг-те сме прекрасен, озарен свише народ, но с орис да бъдем дълго управлявани от *** (допреди година-2 с ъс сигурност). Кармично, това и обяснимо. Обясним донякъде е и твоят екстременпесимизъм. Но сезонът на говедата вече изцъква.Макар още да ръсят.Все с/у вентилатора.Смени си очилата.Само препоръка.Изборътг е твой.

201

до 206

преди 12 години

Разпадна се по желание на управляващите в Русия - най - вече на подкупения от американците екип на Елцин. За здравеопазване и образование българите наистина не трябва да коментираме.

200

203,

преди 12 години

ми ти знаеш всичко бе. Или просто не знаеш какво не знаеш.С уважениеСократ

199

do 205

преди 12 години

личи че си лапе!еми когато се разпадна СССР как стана бе...или ти въобще не си чувал за СССР за танковете които влезнаха в Москва и т.н...просто си коментираш...нали си Русофил тряя защитиш великаните...които от 2-3 години записаха разтеж по 5-6% годишно и ся изведнъж пак велика сила станаха...а беее голяма част от територията и населението в тая тундра още телефон не са виждали...в някой населени места течаща вода нямат...за здравеопазване и образование хич няма да коментирам...

198

Анонимен

преди 12 години

Да,Русия да не е държавица като Либия или Сирия. Такова нещо там не може да стане никога или ако стане то ще си говориме за нова Световна война.

197

do 183

преди 12 години

ти си голям лъжец бе от къде на къде Русия ще има най-големия златен резерв???аре престанете с тия гнусни Русофилски лъжи...всеки може да проери че Русия има едва около 600 тона златни резерви а общо целия свят резервите в злато са между 18 000 и 20 000 тона...от които около 9000 тона са златните резерви на САЩ има няма половината златен резерв на света се намира в Форт Нокс(САЩ)...Китайците които също си ги споменал като 2 имат не повече от 1000 тона...а всъшност 2ри по злартни резерви са Германия около 2500 тона...ЛЪЖЕЦ!!!!и толкова *** Русофили са ти дали + ...

196

do 193

преди 12 години

много си се объркал...кви торби пълни Русия бе?ква помощ към Европа...тва че Путин се праи на велик и иска да помага на ЕС с някакви си смешни 10 милиарда нищо не значи...много си повярвахте вие Русофилите бе...хич не помните как 1998 великата Русия фалира и същите тея "велики" Руснаци се редяха на опашки пред change бюрата за да си обменят кирливите рубли с долари...Русия с БВП 2,4 трилиона щяла да помага на ЕС с БВП 16 трилиона...смях в залата...вземете се в ръце бе...