40

1

преди 12 години

Всеки ЖеПееЦ има неотменно право да гепи нафта, а кондукторите да прибират кинти без да издават билети. Стачка до дупка за гарантиране на тези две неотменни права!

39

PETKO13

преди 12 години

Дочакахме и ръководството на БДЖ да се присъедини към стачката като от 11.12 спира всички влакове.

38

до 34

преди 12 години

Иване, ти пи ли си хапчетата в 18:00, както ти каза доктора ?

37

Анонимен

преди 12 години

Господина има проблеми с панкреаса,с кръвното и логично със сърцето и бъбреците.До тук нищо ново,защото другият гладуващ който ако не се лъжа прекъсна същият ден "гладната стачка" имал 2 инфаркта!Питам се как се допуска хора с толкова тежки заболявания да са машинисти или обслужващ персонал,защото съм убедена че освен че са на редовна работа са и пенсионери по болест,а толкова млади хора подсмърчат пред трудовите бюрата с надежда да работят нещо?

36

до НАЧИНА 26

преди 12 години

А ти знаеш ли какво е социална държава?Гражданите да се грижат за държавата, за общността си, а не да и извиват ръцете.Много грозна и зловеща е ролята на синдикатите. Подлъгват хората, някой от тях кадърни, вместо да работят и да разчитат на себе си, да чакат от държавата, т.е. от работещите хора.Т.н. колективен трудов договор превръща работниците в стадо. Тоя човечец е тяхна жертва, те да му берат греха.И това само за да правят мускули, да са овчари на стадото и да се съобразява някой сях.

35

Bez ime

преди 12 години

Дано да отиде БДЖ-то по-бързо при Кремицовци, докога ние работещите ще плащаме, за да измъкнем един "гигант" като БДЖ натежал от дългове и крадливи работници?

34

иван

преди 12 години

Гербери че ви ***.Мама ви да *** геберска платени писачи че избробвам новия си нож върху вас.

33

jj

преди 12 години

Вижте...... от юни месец:dnes.bg/evrointegracia/2011/06/23/shte-stigame-za-3-5-chasa-s-vlak-do-moreto.122206ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХдобре върви проекта като гледам :(((((((((((

32

До Петър 23

преди 12 години

Петре, разкажи ни на всички за "печалбите" на БДЖ!!! Щото ни знаеме само за загубите!

31

Сексолог

преди 12 години

*** *** искат всичко да засмучат с ненаситните си ректуми....

30

До 26

преди 12 години

Пич, не съм от ГЕРБ. Просто първосигнални диваци-популисти като теб няма как да класифицират инакомислещите. Та няма да се занимавам с теб и да те убеждавам колко си ***, защото няма да ми се получи. Само се замисли какво значи социална държава, преди да пишеш глупости. Жалко за теб, но мина времето, в което без да работиш взимаш пари, про това колкото всички останали. Втори бунт на неуките простаци няма да има. ***.

29

До 26

преди 12 години

Ти какво разбираш под социална държава? Нека позная - държавата на социалните *** като теб! Аз да работя за да може държавата да ти плаща заплата, за това че по цял ден си бъркаш по дупките - тази няма да я бъде, бъди абсолютно сигурен!

28

Анонимен

преди 12 години

az pyk kak se natypkah na obiad ..da sa e u jivotnoto

27

До 23

преди 12 години

Не се излагай, а се поинтересувай малко. Има цифри, отчети и елементарни икономически правила. Аман от популисти

26

НАЧИНА

преди 12 години

22, знаеш ли какво означава "асоциален психопат"?Ами такъв като тебе и приятелите ти гербаджийчета.В конституциата на България е записано, че е социална държава.Ако не ти харесва, отивай в прехвалената ви Америка или ако искаш на майната си отивай!нали си много "конкуретноспособен", ще се оправиш и там.

25

До 23

преди 12 години

Ти луд ли си? Сериозното те питам? БДЖ печелела пари за държавата!? Господи колко прости хора има на този свят.

24

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ да кажат защо няма осъден нито един едър олигарх,нали обещаваха съд за Догановци,Станишевци и т.н.Няма ли осъдени-да си ходят и те.

23

петър

преди 12 години

аман от *** и ограничени хора бдж ако фалира това е загуба за всички нас защото реално печелеше пари за държавата сега някой ще го купи както купиха булгартабак бга балкан кремиковци и ще си плаща данъците на държавата а печалбата отива за него после защо пенсийте и заплатите ниски нямало пари за здравеопазване и т.н ами как искате да има като няма икономика като икономиката е разпродадена на частни лица и няма прходи за държавата с данаци хазна не се пълни иска производство и икономика

22

ww

преди 12 години

За щастие не останаха много такива - БГ Пощи и БДЖ.

21

ww

преди 12 години

Бремето на комунизма продължава да тегне над нас. Държавата не е длъжна на никой, нито пък е социално дружество, което носи отговорност за несретници, неконкуретнтни на трудовия пазар. А защо не са неконкурентни - защото са свикнали държавата да се грижи за тях, точно както се случваше 50 години. Време е да се отърсим от това си мислене. За съжаление това не е толкова лесно, но е въпрос на още едно поколение.