177

след 8 години

преди 4 години

Вече е и медиен магнат,смел, умен и некорумпиран!ДДД

176

Анонимен

преди 12 години

Мили герберчета вашият кумир е футболист на годината,доктор хунорис кауза на института *** .Най-умният, най-красивият ,най-добрият каратист лично връчен от Пашата ,но не за спортни постижения ,а за дейност извън тепиха/,най-добрият икономист и изобщо най,най.....Просто вси повече заприличва на Сталин.

175

Анонимен

преди 12 години

Вратар на годината за пореден път от негласната анкета печели Станишев, той е с най-много вкарани му голи чле-ове!

174

до 168

преди 12 години

При Илияна Раева не става там играят "Художествена гимнастика"- дугарката Вигенин и ГЕЯ!

173

АЗзззз

преди 12 години

СтанишГЕЙ ако е вратар, ще му скъсат ГЪЗЪ от голове!.... Още от съблекалнята!

172

а

преди 12 години

Бойко, Бойко. Много добре знаеш, че това гласуване е протестен вот срещу теб, защото с твоя PR и рекламата, която ти правят медиите, ти все си 1 във всичко, от всичко разбираш, ти си най-най-най и затова народът ти се присмя, като гласува по този начин. Това е ирония, а не нещо друго.

171

Българин

преди 12 години

Този човек не разбра ли ,че стана за "мезе"на всички.

170

ta

преди 12 години

shak

169

сълкъм

преди 12 години

народа също гласува за бойчо на местните избори. това е протестен вот срещу тежкото състояние на държавата и най важното дух няма държавата с такива *** на върха наречени НЕБЪЛГАРИ. Американски еничери мръсни. кога ще работи някой за тая държава, ААААААААААААА

168

ss

преди 12 години

предлагам аамед дуан за шофьор на летяща чиния.

167

Анонимен

преди 12 години

Е що махат човека? Ние сме си гласували за него. Бербатов като каза че не иска да участва, него зашо не го махат от класацията. Иска или не иска хората сме гласували за него. Щеше да е супер яко да го изберат него. Тази сензация щеше да обиколи абсолютно всички информационни агенции по света. Премиер минал 50-те години и 100-те кила футболист на годината в държавата. Аз лично гласувах по тая причина. А и е по-добър от Валери Лозанов, Благо Исуса и Берба гела-смъртната резерва взети заедно!!

166

O

преди 12 години

Mnogo toshna duma sa izpolzvali izritaha go toshno taka izritaha go sega ako moje do kam nova godina da svalqt i kradlivoto mu pravitelstvo a toq tapunger da vlezne v zatvora leleleleelelelle kakva nova godina she e naroda she e po shtasliv ot vsqkoga

165

Анонимен

преди 12 години

Цветанов и Дянков срещат премиера умислен и разтревожен. Питат:- Г-н премиер, проблеми ли имате?- Всъщност, да - отвръща той.- И какви са те?- Чудя се какво да избера: от една страна ме канят на мястото на Бербатов в "Юнайтед", от друга Илиана Раева - в нейния ансамбъл.- Че там какво?- Това, дето го мога - ленти и бухалки.

164

анонимен

преди 12 години

Язък за таланта!

163

Титов

преди 12 години

Ако не сте виждали симулираща торба с ***, погледнете още веднъж снимката !

162

do bb(164)

преди 12 години

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

161

bb

преди 12 години

Картофа ще стане гимнастичка на годината. Свикнал е с ленти, бухалки и няма да има проблем.

160

ва извинете

преди 12 години

не съм чел нищо. ама ква бременна *** е на снимката???//

159

!!!

преди 12 години

Къде си учил граматика бе ***? Пише се младеЖ, а не младеШ!

158

Ганьо

преди 12 години

На някои хора им се привиждат розови сънища, особенно на ***, грабителите на държавата, и крадците от тройнокрадливата коалиция! Иска им се ББ да си ходи за да може отново да си развяват байрака из България и да си правят каквото си поискат! Но уви няма да се сбъдне тяхната мечта! Младешкото обединение на БСП е в основата на тази кампания за избор на ББ за футболист на годината! Целта е да се компрометира по всички възможни начини сегашното управление на ГЕРБ!!! Затвор за крадците!