61

Анонимен

преди 12 години

Лошо.Скоро ще пускам под наем къща и като падатцените повече хора ще си купят жилище.

60

Анонимен

преди 12 години

Имотите падат,никой не купува,дълбоко замиране на пазара-току някой продаде някоя нивичка,и то след като е бил на пазара с години,и понеже земеделската земя е жълти ст.се намира кой да я купи.2005-2006год.доста хора напазариха имоти,че и построиха,има цели жилищни територии с двама,трима наематели и сега предлагат,ама няма кой-криза,криза.Няма пазар,той е замрял.Щом Англичаните спряха да купуват барутниците ни...Отворете имоти на електронна търговия за САЩ-по евтини от панелните ни комплекси..

59

четеш и не вярваш

преди 12 години

четеш коментарите и не вярваш на очите си... Наистина тая държава всеки има имот и всички се радват че имотите падат ли падат нищо че преди да почнат да падат си бяхме най-евтини сега след толкова падане още повече, където се вижда от това 5-то място, никъде няма по-евтини имоти в Европа и *** собственици се кефят че цените падат и има още да падат....

58

Анонимен

преди 12 години

Голям майтап-всеки втори продава,а безработицата галопира и сме на път да настигнем Испания и нейните 22%,няма закон за личен фалит,на улицата всеки месец излизат по вече от 2 000 семейства и няма закон,който да ги защити...Аз също питам-дори 100 евро на кв.,кой ще ги купува имотите?!То в БГ останаха милионери,милиардери,които докараха народа си до просешка тояга.

57

4444

преди 12 години

Не знам какво става,но цените падат,4е никои не купува,а има и голямо предлагане...само дето цените се вдигат :) Какво става ? Банките не искат да свалят лихвите...все да спе4елят за 1 да вземат 2,2 поне...от кого ще ги вземат,като няма работа,а заплатите са около минималната...все паза4и и шива4ки в БГ...е и пенсионери ама те нямат жилище на ипотека...

56

Кофражист

преди 12 години

Язък пак изтървахме първото място.

55

Economist

преди 12 години

И какво, сега като паднаха цените, купуват ли ?! Заплатите ли им станах по-големи, бонусите за Коледа ли ... ? Работата ли се увеличи ?

54

do golemiq Economist

преди 12 години

Ami ima hora koito isakt da si kupqt apartamenti i ne iskat da jiveqt cql jivot s roditelite si :)

53

Economist

преди 12 години

Едно не ми е ясно... Хора, това са нашите апартаменти, апартаментите на родителите ни, на ОГРОМЕН процент българи. Как може да има такива, които да се радват, че цените им са се сринали ?! ?! ?!

52

дядо

преди 12 години

мчи ко ний бяхме на първо по скъпотия сега сме слезли малко надолу ама пак си държим за скъпотията и високите лихви за да може Боко Кратуня през ден да купува нова банка на Цвета

51

Анонимен

преди 12 години

За 2012 год.2013 год в Англия се очаква имотите да паднат с 40%-50%,лихви по ипотечни кредити под 2 %,в САЩ имотите падат надолу-имат закон за личен фалит и банките нямат право да ти пипнат единственото ти жилище,лихви под 5%,цени на някои места по ниски от Кайсиева градина,Люлин,Меден Рудник,Столипиново..Годишна заплата в САЩ 20 000 долара се смята за най ниското възможно ниво-бедност,у нас минимума 3300лв...Нека всеки да реши ние къде сме

50

Анонимен

преди 12 години

За да разберете дали не се прецаквате купувайки имот,проучете на какви нива са дадени под наем подобни имоти в района ,умножете по сто и получавате стойността на интересуващият ви имот.Това е формулата, която ползват по цял свят.

49

Икономическите абори

преди 12 години

Икономическите аборигени се простреляха сами в крака , всички са собственици на жилища и всички искат цените им да се сринат до 200 евро/м2!? Аборигените си направиха истинска криза където ние не трябваше да влизаме в нея включително и когато става въпрос за имоти... Трагедията на това пето място в света е че миналата година и по миналата бяхме отново в челните места по спад но вече в друга компания държави, в развиващите с едъряви се случва спад от по 10-20 до 30% някъде само у нас продължаваме след 45% спад да дълбаем за ново дъно. И наявсякъде по света където да имаше балон , а балони имаше истински не като нашия, имотите си изядоха боя за 18-20 месеца спад и само у нас вече 3-та година вървим по надолнището и аборигените тепърва очакват още 20-30% спад!? Не е верно колко са откачени икономическите аборигени и само мога да им честитя каквото си сториха... Миналата година бяхме от страните с най-гомял спад заедно с Естония, но днес се вижда Естионя има вече 15% ръст от дъното !!?? Ало диваци , продългяваме ли в дълбаенето на ново дъно!? Ами тогава ха да ви е честито и то!

48

az

преди 12 години

от една година следя паза на имоти в София защото съм решил да си копувам апартамент и мога да кажа,че нищо не е паднало!!!Цените са си същите и не са мръднали.Единствено качеството на ново строителство е мръднало и то към по-зле.Тази статия пак е платена явно от някоя брокерска фирма,която закъсва и иска да излъже някой човечец да си купи жилище...!!!

47

Анонимен

преди 12 години

цените на имотите ще се вдигат нагоре,особено в големите градове!ТУК ,ВЪВ вАРНА ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ паднаха ли жилищата и има ли имоти за продаване !е,не са по 1500-2000 евро на квадрат,ама не са по 250 евро,а тези от Knight Frank са едни лъжци дето гребата с шепите дето могат ,а после бегай!в условия на криза убежище за инвестициите са недвижимите имоти и злато,в Германия и Франция има растеж,само тук Бай *** чака поредния спад!цените в България са най-ниски,забравете за ниските европейски страни

46

Анонимен

преди 12 години

тези от KNIGHT FRANK са най-големите манипулатори!не вярвайте на манипулации,щото преди няколко години те продаваха на сънародниците си в Банско апартаменти с по 20-30 % комисиони,а брокерите им печелеха по хиледарки на седмица!после те бяха първите дето напуснаха страната,но на първо място са некомпетентни!

45

Badi

преди 12 години

Nz kolko sa poevtinqli jili6tata no podarajni imoti v izto4nite i iujnite kvartali (ne drujba, lilin ili dr geta). Edin 2 staen varvi 50000-60000EUR, a tristainite po 80000EUR i nagore. Kato se ima predvid 4e v BG qsko se mami s kvadraturata s tiq izmizleni ob6ti 4asti odelno samo v BG na ednostainiq apartametn mu vikame 2staen. 1 bedroom apartament oznova4a 1 samostoqtelna spalnq i 1 samostoqtelna dnevna. Realno izliza 4e imotite sa edva s 1/3 po eftini ot zapadnata evropa koeto e neseriozno.

44

светни лампата

преди 12 години

до 40! Убъркал си се пич, бях брокерче, ама отдавна в ония гладни години 1995-97 като студент. Нямам нищо общо с балона. Просто се борих със зъби и нокти, аз и семейството ми да се сдобием с жилище и да не зависим от алчни наемодатели(съжалявам ако съм обидил някой)

43

Анонимен

преди 12 години

На кое място в света сме по заплати и пенсии кажете и тогава другите сравнения!

42

до 39

преди 12 години

При 250 евро себестойност не е нормално да искат 500+. Не знам къде са чули че 100% и нагоре печалба е нормално.