5

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

ТАЗИ кралска щерка - Кристина, е по-симпатичната от двете. По-голямата - Елена, е доста грозна и по-проклета по характер. Тя се разведе 2006 г., почна частен бизнес, уплете се в далавери и после го заряза. Тогава управляващите едва замазаха положението, наблегнаха на това, че била неопитна, че била нещастна от развода, с две деца и бивш мъж, който бил бохем и безотговорен и т.н. Хората почнаха да я съжаляват, и така под благоприятно обществено мнение, й се размина съдебно преследване.Сега, ще бъде трудно да се приложи подобен номер. Кристина има успешно семейство, четири деца, образцов съпруг.

4

до 3

преди 12 години

Нали знаеш,че най-лесно се рита най-беззащитния ? Когато се трупат и разпределят парите навсякъде по света са минали през анархия и корупция. А сега са на принципа да не ги хванат.

3

Дон Ху^йо

преди 12 години

Да им спрат еврофондовете! Ние сме били измислили корупцията! Той Симеончо наш от къде ги е научил тези иширети, дето 4 години ни разказа играта! Испанската школа се оказа по-крадлива и от Костов! хахаха!

2

мим

преди 12 години

двама *** си говорят че бледоликите имат много смешни имена-Джон,Рич ит. н..единият казал -вярно бе *** ***,много са смешни.

1

Винету Келешев

преди 12 години

Ха-ха-ха - Иняки Урдангарин, баси и смешното име, дето го има този :)))