11

келеша

преди 12 години

до неразбираща:заглавието е такова, щото тъпанарите,занимаващи се с подобна помия - и те нищо не разбират.. това е бизнес и машина за пари,всяко едно проучване е свързано с това,доколко ще е печалбата от него.. ако не беше така, отдавна ракът да е лечим!

10

13

преди 12 години

Интересно!Дано по-бързо практически да помогне на повече жени!

9

Чък

преди 12 години

Метформина е най-използваното лекарство у нас за лечение на диабет.А казват,че риска да се разболееш от рак при диабетиците е по-висок.Къде е истината тогава?!

8

Обнадежден !

преди 12 години

Браво ! Все пак се работи и се напредва. Може да е с малки стъпчици, но се прави нещо !Ако не греша дори в България се е работило активно по тези теми, но през 70-те години. Ваксина против туберколоза била доста надеждна, но защо е спрян проекта - нямам представа.

7

някой

преди 12 години

До: номер 2Причините за всички видове рак се обуславят от генетични фактори - мутации в някои гени.Специално за рака на гърдата - BRCA1 и BRCA2 и това се знае отдавна.Причините за всички видове рак са мутации (увреждания) в структурата на ДНК.А тези мутации най-общо се причиняват от околната среда.Дори да не е замърсена, рак на кожата може да си докараш от прекомерно печене на слънце - слънчевата радиация те убива.

6

неразбираща

преди 12 години

Добре де защо заглавието е такова , нали може да се използва откритието и за другите видове рак?

5

до 4

преди 12 години

Нормално е за тях,нали не са от БАН.56178

4

42

преди 12 години

браво ,а слушалките на въпросният учен са едни от най-добрите ,и са към 2000 лв :D

3

Dana

преди 12 години

Гого, лесно е да се правят констатации, причината е ясна на всички - замърсения въздух, храна, вода. ***, които консумираме ежедневно. Но не виждам някой да протестира срещу хранителната индустрия, а само се плюят фармацевтичните компании.

2

gogo

преди 12 години

Отново се гледа едностранно. Никой не говори и не изследва за ПРИЧИНАТА за рака на гърдата, а търсят само начин да махат следствията. Махнеш ли причината, рак няма да има, просто като 2 и 2.

1

Анонимен

преди 12 години

браво