189

мислещ

преди 12 години

Не знам кой какво слуша, но досега не съм чул "чалгар" да плюе друг стил музика и хората, които я слушат. А музиката е богатство и това да се ограничиш да слушаш само един стил, или изпълнител, е все едно да виждаш света само в един цвят.Слушайте музика, носете си новите дрехи и се радвайте на живота, защото и той е продукт с краен срок на годност.

188

до Зачуден

преди 12 години

Чалгата е помия - много гадна смес от просташки текстове и ориенталски ритми! После пак ми обяснявай, че има и умни хора, които слушат чалга, пък аз ще се правя, че ти вярвам! :-D :-D :-D

187

Лепа Брена пее на Б:

преди 12 години

Волим те моя Тикво, "пожар ни кар" на дрто дупе мое !

186

Зачуден

преди 12 години

Г-н Петров, защо си мислите, че човек не може едновременно да обожава (нарочно използвам тази дума) сръбската музика и българския фолклор?Защо си мислите, че ориенталските ритми не са най-хубавата музика за някого, както е рокът за Вас, например!? И защо изобщо бъркате *** с Лепа Брена и музиката - това какъв е цветът на кожата не определя музиката, която човек слуша, защото може да си ром метъляга, може да съм *** класик, може да си бял чалгар или вашият мироглед не позволява това!?

185

Петров

преди 12 години

Реалисте, майка ми и баща ми не са слушали турбофолк през 1990 година, не слушат и в момента. Ако всичките ти роднини слушат такава музика, то не обиждай останалите българи с подобни музикални недоразумения! За мен хора, които слушат "ориенталски ритми", които не уважават родният ни и признат в цял свят фолклор са ако не ***, то със сигурност ***! Защото чалгата не е и никога няма да бъде българска музика, а просто сръбска музика с просташки текст за хора с не особено висок интелект!

184

до Solaris и Реалист

преди 12 години

Защо трябва животът да ме мачка, да бачкам за 500 лева и да съм злобар, ако просто твърдя, че чалгата е ***, който се слуша само на Балканите. Балканска музика прави Горан Брегович, затова и човекът е признат в цял свят! Лепа, Драгана и Цеца правят сръбски турбофолк с ориенталски мотиви, повлияни от многото мюсюлмани в бивша Югославия - Косово и Босна и Херцеговина. Доколкото имам спомен Цеца и Азис събраха около 5000 души на стадион "Васил Левски", не знам какви 150 хиляди души бълнувате!!

183

solaris

преди 12 години

*** злобните хора,разбирам че живота ви мачка и гледа всеки да си избие комплексите някъде,добре не харесваш сръбско,гръцко,ами не коментирай,било много 2006,над 150 000 човека на концерта на Цеца и това не е чалга,пошла музика,вие я чуйте текстовете първо и тогава говорете,Лепа си е Лепа,икона както Цеца и Драгана,това е положението,какво злобеете не ви разбирам,бачкайте си за 500лв и света да ви е виновен,аз слушам както рок,така и сръбско,разлика- никаква,важна е музиката,пълно е с простаци

182

Истински реалист

преди 12 години

Да, наистина съм реалист! Защото не отричам успехите на който да и е било музикант, защото не се редя на опашка, за да обиждам наред всички музиканти, групи и стилове, които не са по моя вкус.Защото да наречеш "***" човек, който не познаваш, някак си не кореспондира с претенциите ти да се разграничиш от простаците, *** и другите социални неоправдани групи.Поразрови се за клипове, за да видиш колко *** е имало на концерта, но със сигурност, ако не ти, то *** и баща ти са били!?

181

Анонимен

преди 12 години

До 183: *** се скрий на лепата си брена между краката и така остани завинаги с нея1

180

Петров

преди 12 години

Реалисте, простотията и пошлостта трябва да се репресират с всевъзможни средства, а чалгата е точно това - ***! Недей да говориш за рок музика, защото идея си нямаш на колко светлинни години е тя пред Лепа, Шепа, Драгана, Петкана, Цеца, Меца и всякакви чалга ***, които се слушат само в *** общности на Балканският полуостров! P.S. По-добре 90 лева за Металика, отколкото 25 лева за Цеца+Азис, пък ако ще Цеца да ми върти ***, а Азис да снима с камера насред стадион "Васил Левски"!

179

до 183

преди 12 години

Не знам дали си "истински реалист", но си истински чалгар със сигурност! 80 хиляди простака, които си нямат и грам понятие от музика на фона на 1 милион *** май е доста представителна извадка, няма лошо. Само че забравяш нещо важно, годината е била 1990! През 2011 няма чалга изпълнител, който може да събере повече от 10 хиляди души в България - чалгата умира, а младите слушат рок, рап или хаус музика! Пак че са краварките и селските ***, иначе Син Сити и БИАД досега да са фалирали!

178

Анонимен

преди 12 години

Отврат

177

Истински реалист

преди 12 години

Боже Господи, ела и събери вересиите си...Мда, за пореден път малките българи показаха колко са малки! Ох малки душици, злобейте, дразнете се, продължавайте да си бъркате в носа и да си правите топчета, но Лепа Брена ще си е Лепа Брена и след още 30 г. на сцена. Добре че "вашите" рок динозаври взеха да мислят за пенсия, че да се сетят да съберат и вашите парички, за да имат по-спокойни старини, и да дойдат да ви подрънкат. 80-те хил. на В.Левски бяха факт и не може да го промените,жалко нали?

176

Анонимен

преди 12 години

Само дето няма нищо 'балканско' във Фахрета Яхич, а.к.а. Лепа Брена. Няма нищо балканско в чалгата като музика и култура. Тая свирня е турско-ориенталско-*** помия, която просто е изпята на местен език, който в нашия случай е български, а на Лепата-сръбски. Чалгата няма нищо балканско в нея, а по-скоро ориенталско. Ако за тебе истинския балканец е ориенталец, окей. За мене не е.

175

Анонимен

преди 12 години

мега зле с тая чалга бе.Отврат

174

do 179

преди 12 години

mit e na maika ti shundata priatel...a tiq ac/dc mn qsno che nema saberat te stanali pensioneri i mi doidoxa tuka a takiwa utaiki se kefqt kato tebe skapan metaluga nepostrigan

173

метъл

преди 12 години

То за чалга 10 000 са си невероятно много присъстващи. Чалгата не е мейнстрийм, колкото да се напъват жутналята (срещу заплащане) да ни я натрапват.А пък тоя лаф за 80000 души - това са мутренски митове!няма такъв стадион в БГ!То АЦ/ДЦ не можаха да съберат 70000,какво да говорим за тази босненска ***!

172

бу ха ха ха

преди 12 години

На 40 години съм.Помня колко популярна беше тая в БГ през комунизма.Не бих отишъл по никакъв повод на концерт натая турбо ***.

171

balkanjiqta

преди 12 години

ti siii moooooj greeeeeh

170

Анонимен

преди 12 години

Балканците са си балканци, а не като оня шугла Ванеса Мей дето се има за нещо повече от другите хора и е карала феновете и да я чакат с часове.