115

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ HCC:Нали знаеш, посрещат по дрехите, а изпращат по ума!Според глупостите, които си написал, си едно от всичките:- самохвалко- некомпетентен- неинформиран- лъжец- манипулатор- неграмотенСъветвам, ако пишеш тук, да пишеш:- отговорно- истината- информативно- компетентно- пълно- разбираемо- достъпноАко не ти е ясно, вземи положителен пример или питай.Ако намериш грешка в това, което съм написал, пожалуйста, посочи я. Не се заяждам с теб, а държа да науча нещо от теб :-)

114

HCC

преди 12 години

до НаблюдателЕE ,Не е важно как изглеждам, а какво знам! Съдейки по твоите разсъждения стигам до извода, че си един бърборко без покритие. Понеже съм много знаещ, а част от работата ми е да познавам отлично продуктовите линии на много производители, мога да ти кажа, че имам производствения план за година напред, както на Ябълката така и на Sony, на Panasonic, LG ... и Samsung, както на ентри левъл направлението така и на професионалното направление.Спри се,не се заяждай с хората,пишеш глупости

113

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ HCC:Не изглеждаш много информиран:- Samsung не е никъде, освен назад в сравнение с това, което ще се появи от Apple и когато се появи- защо мислиш, че Samsung се заиграва с Google TV? Защото Samsung са назад с модерните TV технологии или защото Google е много напред в тях?- председател на борда на директорите в Apple е инженер

112

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Запитване:Отговорът е *** - за да имаш сигурност в iPhone!Push се поддъжа, между другото, а кабел не ти е нужен за синхронизация и прехвърляне на файлове, има си WiFi за това :-)

111

Запитване

преди 12 години

Понеже стана дума отново за iPhone4s по-надолу, искам да попитам някой от знаещите, кой болен ум измисли тази турбо машинка да не поддържа ftp и push технологията и тя да не може да се свързва с обикновен компютър за трансфер на файлове, за да стане това трябва кабел?Давам аз 1000лв и получавам куца пръчка!

110

HCC

преди 12 години

Закъсняха много!Samsung ги води с поне три години развита и действаща технология и стоки на пазара, а не е само този производител, който е пред ябълката. Мдааа, подозирам, че някой кух търговец е избран за председател на борда на директорите и сега напъва с глупави и остарели идеи... но така е, истинския мотор на фирмата вече го няма.... птичката на късмета каца само веднъж на рамото!

109

aldebaran

преди 12 години

И нека зомбираните фенове на ябълката да започнат да се редят на опашки.... СЕГА!

108

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ до 107:беше... :-)

107

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ до 106:Да се върнеш и да си прочетеш записките наново.На времето, когато Nextputer разработва NEXTSTEP, опеределени части от FreeBSD, NetBSD и други влиза в NEXTSTEP, която става по-късно основа за Mac OSX. Заедно с това, NEXTSTEP използва друго ядро (kernel), Mach, в сравнение с FreeBSD.От тогава NEXTSTEP и Mac OSX си се развиват самостоятелно, докато днес съвместимоста с другите подобни на UNIX, като FreeBSD, Linux и т.н., се основава на стандарта POSIX.

106

до 106

преди 12 години

>> Ubuntu e edin golqm shit. OsX prosto si raboti.Очевидно си в неведение, затова нека те светна: OSX си е чиста FreeBSD, затова "просто си работи". Само потребителският интерфейс е разработен от Applе.>> Ni6to bezplatno ne e hubavo.Я веднага да спреш да дишаш, че въздухът е все още безплатен и очевидно не ти влияе добре!

105

Анонимен

преди 12 години

Pf ubuntu nqma ni6to ob6to s osx. Ubuntu e edin golqm shit. OsX prosto si raboti. Tova e. Ni6to bezplatno ne e hubavo. I si polzvam Pc btw.. ne sym apple fen..

104

телеман

преди 12 години

Отлично! Така обичам да гледам "Листопад". Сега вече и на новия телевизор.

103

Домакин

преди 12 години

Супер значи скоро ще има iListoPad!

102

НаблюдателЕE

преди 12 години

Ех, thaddeus:Като не можеш да говориш пред публика, да ти помогна.Мнението ти, че последниите версии на GNOME "поразително приличат" на графичния интерфейс на Mac OSX, нали?Да, наистина GNOME се разви в посока MacOSX... За радост на някои Linix fans...

101

thaddeus

преди 12 години

Е нали ти казах къде да погледнеш :)))) Простете, че немога да постна директен линк, но е нещо таков ввв.убунту.цом но с латински букви, хайде че една прекрасна да *** има нужда от мен :)))

100

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ thaddeus:МОЖЕ БИ ДА, МОЖЕ БИ НЕ, а? Или търсенето на "прилика" те е ПОРАЗИЛО?Много си неубедителен! Последно?

99

thaddeus

преди 12 години

точка ком след ubuntu голяма филтрация тука голямо нещо

98

thaddeus

преди 12 години

след ubuntu нали знаеш да не кажеш после че не пускам линкове :)))))

97

thaddeus

преди 12 години

хайде да не се мъчиш!!!

96

thaddeus

преди 12 години

@НаблюдателЕЕГрафичен интерфейс може би. Качи си едно Ubuntu ако можеш, защото и там си има някой неща които трябва да се знаят кака стават, но според мен ти ще се справиш.Хайде да не се комплексирам още повече...