186

Дел Пиеро

преди 12 години

Не мога да подкрепя стачка в която участват богаташи! като гледам тези машини за по 200-300 хиляди и като знам, че 50% от парите за тях са от субсидии от ЕС и държавния бюджет как да съм на страната на фермерите? Всеки казва че не трябва да се делим на София и провинция. И аз съм за това също, но като гледам как провинцията дърпа страната назад не мога да не кажа - селянията си е селяния! Вижте Гърция бе хора - до просешка тояга се докараха. Италия, Испания, Ирландия са напът!

185

идват те са тук

преди 12 години

Първи отзиви от тракторното шествие в новия студентски и независим сайт на София и провининцията - секция Столица - тракторите са на входа идааат - само в 7plus7. netБъди информиран на 100% без слухове, а само факти и цитати, разследването е наша основна цела, чети... 7plus7. net

184

КЪМ СОФИАНЦИ....

преди 12 години

БЪЛГАРИ ....ДА ПОСРЕЩНЕМ ДОСТОЙНО МИЛИОНЕРИТЕ НА ПАРТИЯТА БКП/БСП, СЪС СОЧНИ ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ И ЧЕРВЕНИ ЯЙЦА,....КАКТО СЕ ПОЛАГА НА "ОСВОБОДИТЕЛИТЕ ОТ КАПИТАЛИЗМА"!ТОВА СА ШЕПАТА ХОРА ,КОИТО ОБИРАТ КАЙМАКА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СУБСИДИИ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ ....ДАДЕНИ НИ ОТ ЕВРОПА , ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!ТОВА СА ХОРАТА , КОИТО ТРУПАТ МИЛИАРДИ ОТ ИЗНОС НА "СУБСИДИРАНА ПШЕНИЦА"....С ВАШИТЕ ПАРИ -ОТ ЗАЛЪКА НА ДЕЦАТА ВИ!СЪБЕРЕТЕ ДОМАТИТЕ И ЯЙЦАТА ..И ПОСРЕЩНЕТЕ , "ОСВОБОДИТЕЛИТЕ" ОТ БКП/БСП!ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ !!!!

183

Гражданин

преди 12 години

Стачката трябва да се подкрепи. Евала на тия земеделци. Показаха, че са граждани, защото напоследък гражданското общество и най-вече гражданското съзнание на хората не се виждаше. Единици бяха тия, които имаха смелостта да си кажат това, което мислят. Другите се притесняваха за работата си. Вие наясно ли сте преди изборите как служителите на Областните служби "Земеделие" (шефове в това число) ходеха от земеделец на земеделец и казваха "Нали знаеш за кого да гласуваш". САМО СТАЧКАААААААААА

182

РасПутин...

преди 12 години

Ако тази КРАДЛИВА, мародерска пасмина стъпи в София и властта се огъне и почнат да затапват улиците, бедна им е фантазията какво ще им се случи! Ние НЕ ГИ ИСКАМЕ ТУК! Да протестират по места и да дават аргументите си по законен начин, без да ПРЕЧАТ на хората, които искат да работят и да се движат СВОБОДНО! Да помнят, че ТЯХНАТА СВОБОДА СВЪРШВА ТАМ, КЪДЕТО ЗАПОЧВА СВОБОДАТА НА ДРУГИТЕ!!!

181

Анонимен

преди 12 години

Ейй, тия трактори както са тука могат ли да дойдат да ми изорат градинката в двора, че не ми остава време да си я прекопам? М? Трябва да ходя да ги питам...

180

A

преди 12 години

Пишете какво си искате, слагайте минуси, плюсове, каквото си щете, но ... дойде ли и един трактор в града ми и да ми препречи пътя или да блокира движението, вярвайте ми - лично ще го запаля!!! Изобщо не ме интересува какво мислите, защото нямате капка мозък в селските си глави!!!

179

Анонимен

преди 12 години

Тиквата като чуе думата трактор и го налягат мили спомени от съвместната им работа!

178

Анонимен

преди 12 години

И защо да подкрепя тази стачка?

177

Анонимен

преди 12 години

Българския народ трябва да подкрепи тази стачка и всички да бъдем заедно,съсипаха ни родината-живеем като мизерници а само банките си печелят милиарди по време на криза!!!

176

данъкоплатец

преди 12 години

Зърнопроизводителите щом искат да протестират да протестират, но блокират ли пътищата и препиятстват ли тези които им изкарват огромните дотации и мизерстват с 300 лв на месец за да осигурят охолството им, трябва танковете да изблъскат огромните им тракторчета в канавките и тези нагльоци да бъдат поставени на мясото им.

175

ДО 152

преди 12 години

ДА ТИ КАЖА ЛИ КОЛКО СИ ГРАЖДАНИН, КОЛКОТО АЗ СЪМ ХОДИЛ НА МАРС, ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ КАК ИЗЛИЗА ИСТИНСКИЯ ХЛЯБ ,ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН АКО ТИЯ ХОРА НЕ ГИ ПОДКРЕПИМ ЩЕ ЯДЕШ ЕДНА ФИЛИЙКА ЗА ЛЕВ,СМРЪДЛЬО!КОЙ ЗНАЕ ОТ КОЕ СЕЛО ЗАТЪНТЕНО СИ ИЗЛЕЗНАЛ ИЗ НЯКОЙ БАИР !!!!!!!!!!!

174

пастир

преди 12 години

стига сте ревали. Преди 1 месец имаше избори. Народа избра същото МЕНЮ. Отивайте да бачкате, мързели. Като ви МЪРЗИ да гласувате, кротувайте.

173

Боко Тиквов

преди 12 години

"Засега е договорено техниката да влезе след 21.00 ч. тази вечер в града, а площадите, на които протестиращите искат да я разположат, са "Св. Ал. Невски" и "синята зона" на пл. "Народно събрание". - да идват паяците и да ги дигат! Така хем ше си оправим бюджета на СФ, хем и протести няма да има!

172

Пешо

преди 12 години

И Алексей Петров е тръгнал към парламента!

171

Анонимен

преди 12 години

Подкрепа и от мен утре съм с Вас на протеста. Исканиятя Ви са справедиви,

170

НАПРОТИВ

преди 12 години

Не съм съгласен протеста на Народа и Работниците да се смесва с ЕДРИТЕ ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ .Първите се борят за Живота си , Вторите за Парите си .Преди да помислите че пиша глупости - Работниците формират Бюджета на България Земевладелците изсмукват Бюджета на България и вдигат цените .Работниците - 3 милиона Земевладелците - 5000 човека , ВНИМАНИЕ - те изкупуват земята на бедните и представят документи с които смучат парите ни .

169

abv

преди 12 години

да пратят един трактор да изоре в Банкя на ТЮФЛЕКА нивата за да си засади картофи :))))))

168

Honorik

преди 12 години

Категорично подкрепям протестиращите.Време е тази смахната държава-мащеха да не съществува в сегашния й вид.

167

dedo

преди 12 години

Да си оправят улиците после ! И да оставят по някой лев на бедния столичанин