301

andji

преди 12 години

До 300.....В една статия четох че тази не може да се обслужва сама в тоалетната затова си е наела две мед. сестри...Така че не само какви,а и как?????

300

Анонимен

преди 12 години

Представям си какви ги с*ре тази.....

299

kamen

преди 12 години

В България няма кой да иска да прави и развива какъвто и да било бизнес , ако хората пишещи коментари тук не са го разбрали ,толкова по зле за тях ... Ще им дойде като гръм от ясно небе след не по-малко от 6 месеца ..... Това ,което прави герберасткото правителство и мнозинство е не реформа ,а чисто и просто отлагане на денят ,в който както сме уж финансово стабилни цялата сиситема ще се срине поради некомпетентност !!!

298

456

преди 12 години

ТАЯ УГОЕНА *** *** ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ, ЗАЩОТО Е ПРОТИВНА ЗА СЛУШАНЕ ПЪК КАМО ЛИ ЗА ГЛЕДАНЕ

297

Анонимен

преди 12 години

Тази е толкова голяма че снимката и се зарежда 2 часа!

296

RAD

преди 12 години

Много ми е странно нещо...Че правителството е зле е вярно,ама такава наглост от синдикати и БСП няма брате!!!!С изключение на Костов,никое правителство не посмя да пипне с пръстче нито БДЖ,нито пенсиите,нито осигуровките и какво стана??? Питам аз !!! Не разбирате ли,че в момента синдикатите си гледат интереса и обслужват интересите на БСП на гърба на хората?!?!? Не разбирате ли,че сме на това дередже не заради реформите,а защото ГИ Е НЯМАЛО ДОСЕГА !!!!

295

до 284

преди 12 години

какъв ще е тоя памперс за Фидосова ;) такива размери няма :)))

294

анонимен

преди 12 години

ТЕЗИ ОБЕЩАХА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ.ТОВАРЯБВА ДА СТАНЕ!

293

Петровна

преди 12 години

ББ бил изумен че имало толкова много инвалидни пенсии. Ами че то е така защото народът е болен. Вярно че има и фалщиви пенсионери по болест, но този процент не е голям. как тогава този болен народ ще блъска до 63 и 65. Че кой работодате държи болни хора във фирмата си, те и сега се сърдят ако някой служител излезе в болнични.

292

АХА

преди 12 години

На тоя хипопотам, въобще стига ли му кръвта в главата, че да мисли за друго освен за плюскане... Ако ГЕРБ си мислят, че реформа означава вдигане на възрасттаза пенсиониране, това означава, че не са наясно с нещата.СПОМНЯТ ЛИ СИ ПО КАКЪВ КРИТЕРИЯ И КОЯ ГОДИНА БЕШЕ ОПРЕДЕЛЕНА ПО-НИСКАТА ВЪЗРАСТ ЗА МВР И МНО? От къде на къде, днес разликата между тях и трета категория е 20 години? ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ НОВА КАТЕГОРИЗАЦИЯ? ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СИСТЕМИ? ЗАЩО НЕ НАМАЛЯТ БУМАЩИНАТА?

291

tato

преди 12 години

ДА грабнеме сопите и да им покажем че не сме *** за каквито не взимат ТАКИВА не честни и не морални хора пак гласуваите за тях

290

XAIDE DE

преди 12 години

ETO KOI QDE KUFTAZITE OT OCIGYROVKITE NI.ETO TOVA E OXRANENATA CVIHQ FIDOCOVA,TO NQMA CYRAT NA NORMALEN 4OVEK C TIQ KILOGRANI ,A CTANALA DEPYTAT I ZA KRIZA GOVORI.TQ E V KRIZA C KILOGRAMITE CI.VAN TAZI LAJKINQ.PROTIVNA YGOENA CVINQ.

289

Анонимен

преди 12 години

До 269Трудно ще ти бъде, брато.Тая работа не е само за един.Ще са нужни най-малко трима - единият да и вдига рейтингите, дргият да и набива чувиите, а третият да попива потта от бузите и на тримата.

288

Анонимен

преди 12 години

За Фидоската - голямата хапка.За народа - средния пръст на черната папка.

287

ДО 269

преди 12 години

Батка , тая *** и на две дамаджани ракия да съм , и ако ще и последната женана света да е ,пак не мога.....

286

Анонимен

преди 12 години

Тая гербаджийска торба с *** да фаща мотиката и да буха до 63 г.на полето.Може да стане като фиданка Фидоска ,ама надали . Заедно с помияра дянков наредени един до друг са истинския образ на великата партия ГЕРБ.

285

do 284

преди 12 години

TQ I CEGA E C PAMPERS-NACRANA E,MNOGO CMARDI !!!!!!

284

poliiiiiiiiiiiii

преди 12 години

изкам Искра Фидосова да работи до 63 години много моля и да ходи с памперс на работа и дано ве4е разберат управляващите 4е след 20 години няма да има кой да им плаща заплатите ве4е защо не дигнат годините за пенсиониране на *** .........който не работят нямат и желание за работа какво стана уж България а булгарите са малцинство и без права

283

Анонимен

преди 12 години

ФИДОСОВА СПРИ ДА СЕ ТЪПЧЕШ ЧЕ ЗАРАДИ ТЕБ ДЕЦАТА ЗАПРИЛИЧАХА НА СОМАЛИЙЧЕТА!

282

Пешо

преди 12 години

Тая е на зърнена диета - яде наред всичко което зърне!