106

Анонимен

преди 12 години

В тази световна 'империя" няма нищо свято и хубаво.Къде няма бруталност и насилие по света.Самите американци избиват десетки хиляди хора когато нападат 1 държава.Света е сляп за едно а с широко отворени очи за друго - параноичната шезофрения. И после кажете че живееме в справедлив ,демократичен свят. Не,ние живеем в параноя и измама.

105

Анонимен

преди 12 години

За душевността на днешните българи, най-вероятно си повече от прав.Но за нарочността на прибирането и тежкостта в норвежката Аркам - и ти си чист нашенец!

104

igor3

преди 12 години

:D Както винаги братята българи си избиват комплексите чрез някакви коментари, и се доказат като расисти.Брайвик е побъркан мозък и съвсем нарочно искат да го тикнат в психиатрията, защото условията там са по тежки от затворите им, и защото искат да му убият самочувстивието, което има.Но понеже много от вас не са виждали чужда култура и не могат да разсъждават, си оставят националистическите си мнения както винаги. По се радвам че иа и такива, които са явно с по широк светоглед и мислене.

103

до 97

преди 12 години

Не съзнавал,как не!Много добре си съзнава,и другите го знаят това,проблема е,че в Норвегия на тоя човек му е писнало от ***,но политиците се заиграват с толерантност и интеграция,и той се чувствува предаден!Не одобрявам тази касапница,в никакъв случай,но когато политиците не са на място,стават и такива неща!Тази трагедия изобщо не е случайна!Изобщо!

102

хм

преди 12 години

какво се учудват хората че бил невменяем..то тва беше ясно, кой нормален човек ще направи това което той направи?? определено не е със всичкия си

101

банкер

преди 12 години

Това ако се беше случило в БГ щяхме да кажем "Е само в нашата СКАПАНА държава може да се случи подобно нещо". Да ама не. ... Трябва да се върне смъртното наказиние без право на помилване или измъкване, което да се прилага в подобни на този случай. Защото този убавец и 3 години да изкара в психиатрия ще излезе и ще направи пак простотията, но този път ще утрепе повече хора ....

100

vlady

преди 12 години

Този *** абсолютно заслужава публично смъртно наказание, а не лечение.

99

Анонимен

преди 12 години

100% че Брейвик е запланувал, че заради огромната толерантност в Норвегия ще го оправдаят.Това още повече доказва че толерантността е нещо ненормално.

98

брейвикстън

преди 12 години

Давайте го Брейвик насам към *** - ще има бая работа за вършене..... Много от *** тук само той ще ги излекува. Трябва да му причисляват и стажанти, които успешно да му наследят занята. Колко бързо само всичко ще си влезе в релсите, ... идея си нямате. :-))

97

Varnenec

преди 12 години

аз си мисля друго... по законите на Норвегия максималната присъда можеше да е 10-15г затвор. Така те реално го заковават цял живот в психиатрия, където съм убеден, че няма да е по-различно от норвежки затвор.

96

Филип

преди 12 години

Не се очудвам от решението на норвежкото правителство.

95

Анонимен

преди 12 години

Много ми хареса мнението на жената направила сравнение с Хитлер и Сталин. Действително според мен Хитлер нещо е му е хлопало дюшемето. По тази логика трябва ли да бъде реабилитиран пред обществото. Не съм защитник на Хитлер, но е интересен повод за размисъл. Двама луди, единия упрекван и до днес, другия упрекван, но сякаш диагнозата "параноидна шизофрения" снема голяма част от вината му, защото той не съзнава.

94

Mr. Truth

преди 12 години

Да живее Европа, Западната Демокрация, Целият им Капиталистически Гнусен Строй и Съдебната им Система!!! ОЛЕ! Имам чувството 4е живеем в един свят в който всичко е на обратно! Трагедия!

93

антикомунист

преди 12 години

94 не си прав. Тук не стигат дори до съд!

92

SS

преди 12 години

''Най-жестокият масов убиец в света е оправдан. Такова нещо може да се случи само в Норвегия"-да,да така казва,защото не е чувал за нас!!!

91

Д!

преди 12 години

Не съм чела коментарите до тук, но ако някой е предложил преди мен да го вземем под наем този тип за няколко месеца докат' поизтреби малко от "братята", ще подкрепя.

90

3aek

преди 12 години

Човека не е луд според мен , но е нормално да го обявят за такъв . В затвора едва ли ще оцелее много , освен това ще има страшно много поддръжници из цяла Европа . В лудницата ще бъде само сред луди , няма да има външен достъп до него и могат да си правят каквото искат с него . Нали знаете - с какъвто се събереш , такъв ставаш . Рано или късно наистина ще полудее .

89

Анонимен

преди 12 години

Европа ще бъде изядена от уродливото си отроче-лицемерна псевдодемокрация. Пуснаха всякакви *** и *** да им смучат парите и да им се..т на чистия и подреден живот,а сега не знаят как да се измъкнат. Ориана Фалачи предрече това падение- началото на края.

88

Клара

преди 12 години

До 89То В Бг нали сте много вред.Усили чалгата , завърти кючека и се напии до козирката

87

ffffffffff

преди 12 години

В Норвегия зимата почти няма слънце, а лятото няма нощ, там почти всички са изкукали.