322

Анонимен

преди 12 години

Синдикати в истинския смисъл никога не е имало. Факт е, че се смениха толкова правителства и системи, а Тренчев остава лидер на КТ "Подкрепа". Лъже, маже, договаря се...

321

уморен

преди 12 години

:( Накъде води пътят ?

320

KRITIK

преди 12 години

TQ NE E MENDA A NUTRIA S JALTI ZABI!KAKVA KRASIVA USMIVKA!HA HA HA !

319

Детектифф

преди 12 години

Не дали заден ..! Нормално,след като са се наагъзили!

318

до 259 виж какво, мо

преди 12 години

на 54 години съм.медицински полувисшист. от няколко години изобщо без шанс за работа по професията. Работя от 24 г. възр.Вместо 30г трудов стаж обаче имам само 18,изключително в държавния сектор,защото останалите след като бяха ликвидирани поликлиниките,са ми без осигуровки,изобщо без договори и пр. а нямам право на самонаето упражняване на професията си.До пенсия едва ли ще доживея,защото не ме взимат някъде на работа,а дори и от утре да започна,пак няма да мога да натрупам задълж. 37г. стаж.Е?

317

MENTA NE MENDA

преди 12 години

TAZ DURTA LUJKINIA DA GO ***!!!KOLKO LI PARI4KI I E NABUTAL MANGALA RA6KOV ZA DA NE GO ZAKA4A?POZNAITE OT 3 PUTI??STOTICI HILLQDI!!! I SE GU6ILA STARATA KRANTA I SI VZIMALA BEZSARMNO A SEGA NI RE6AVA PROBLEMITE. NALI ZNAETE KAK GI RE6AVA, V POLZA NA BOGATA6ITE NE NA NARODA.DA IZMETEM TAZI STARA KRAVA I TOVA GADNO PRAVITELSTVO VEDNUJ ZAVINAGI!!!

316

Анонимен

преди 12 години

Менда ли си ,Мента ли си, вземе и кажи за данъците на *** Рашков и твоето участие в далаверата *** вмирисана!!!

315

Анонимен

преди 12 години

abe taa li kunda e spe4elia prizt Mr.Lezbia, dokato borisov e grabnal zvanieto Miss Pederass, a za Ceco ostavili zoologi4eskoto zvanie SeReSe Drisniar

314

58 год.

преди 12 години

Ако профсъюзите ни предадат е дошло времето да си създадем работническа партия.Друг изходняма.

313

Анонимен

преди 12 години

Много им е трудно на управляващите със сегашните пенсионери, които имат права и стаж, и само се чудят как да ги уморят. Заради кризата и предишните два мандата на правителството на бсп и ндсв за мен няма как да се притесняват-липсват ми осигуровки за 10 г., защото да получиш трудов договор тогава беше равностойно да видиш дядо Господ.

312

МЕНДА-МЕНТА

преди 12 години

ТАЯ СЕ ИЗЛюПИЛА ОТ ПЛОВДИВ НИКАКВИЦА,ПРИПЯВА НА БОЙКО И ТОЙ НЕ СЕ УСЕЩА,ЧЕ СКОРО ЩЕ ИЗГЪРМИ,НА ХОРАТА ВЕЧЕ ИМ ОМРЪЗНА ОТ ТАКИВА МЕНТИ,ПЕНСИТЕ СА ЗАМРЪЗНАЛИ ОТ ТАКИВА КАТО НЕЯ,ВИДНО ОТ ПОРТРЕТА ЕХИДНАТА УСМИВКА НА МЕНДА ЧИЙТО ВРАТ Е ОХРАНЕН И ЩЕ МИ ЗАЩИТАВА ПЕНСИОНАТА РЕФОМА!

311

Пинко

преди 12 години

Искам моите пари за пенсия да са в отделна партида, а не както сега "солидарно" да ги деля с мързеливи чиновници, милиционери, безработни и ***. Защо аз да съм солидарен с тях- те да не би да са солидарни с мен?..Кой колкото е заработил, толкова трябва да получава на старини, а не да се вдига пенсионната възраст. Ако съм натрупал пари които ще ме удовлетворят и не ми се работи трябва да мога и на 50 да се оттегля в пенсия. Крайно време е осигурителната система да стане частна.

310

liutoto chushle

преди 12 години

Откакто стана ясно, че тази жена има доста голяма вина и отговорност ( но всичко си " потъна " някак си в небитието ), относно данъците на Рашкови, не мога да я дледам.Нито пък ще повярвам и на една дума, казана от нея.Когато и задаваха неудобни въпроси, тя смутолеви някакви оправдания, никoй не и подири сметка за нищо и, както гледам, продължава да си работи.

309

анти

преди 12 години

по-добре бсп и дпс да се върнат, те поне не се криеха като крадат, а и даваха и по нещо на хората. беше по-добре.

308

Анонимен

преди 12 години

Кажи *** миризлива ,как потопи данъците на *** Кирил Рашков,а не хили като ***!

307

ГГ

преди 12 години

Циркът стана пълен! Т.н. "депутати" от ГЕРБ (а всъщност безгласни машинки за гласуване) преговарят със синдикатите и вземат решения за промени в проект- закона, а в това време Великият вожд и везира му Дянков стоят отстрани и гледат?! Кой ще повярва, че подобно нещо е възможно? И синдикатите им се хващат? Това е само маневра за спасяване имиджа на "мъжкаря" Бойко и ще доведе до изгаряне на поредния Герберски бушон- кой ли ще е той?

306

Анонимен

преди 12 години

Тенденция в цял свят е да се увеличава пенс. възраст. Това е ненормално положение. Представете си учител на 65-66 г. Та той ще е за смях на децата! А ако е още по-стар? Как ще преподава - подпрял се на бастуна или "прибягваш" куцукайки до катедрата за да види "какво беше, че го забравих?". Ами работник на 70 или 73 г. както искат да пенсионират хората в Чехия? Каква норма и каква заработка от такъв човек?Дори и да е здрав, запазен неговите реакции и мисъл са други. Увеличаването на възраста е абсурд! Така повеляват от Брюксел!?!? Всъщност увеличаването на възр. за пенсия, няма за цел да повиши пенсията на бъдещите пенсионери и на тези в момента! Нейната цел е КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-МАЛКО ХОРА ДА Я ПОЛУЧАТ!!! А парите от вноските да потънат незнайно в частни ръце. Ако прибавим и пръскането с кемтрейлс нещата стават жестоки и отиват към ..... геноцид! Много българи не знаят за кемтрейлс, който от 18 месеца е всеки ден над главите им, заблуждават се с гражд. самолети, но ако погледнат небето и се взрат в опашката на самолетите ще видят друга картина. Тогава се получава - работиш, внасяш осигуровки и не стигаш до пенсия! Осигуровките потъват, хората ги няма! А ние какво? Спим?

305

Д-ра

преди 12 години

Айде пак Шменда Капели! При ГЕРБ всичко е предпоследно!

304

Шменда Смуканова

преди 12 години

Кръгом, и пак напред. Смениха директивата след протестите на 20-тина хиляди. Ами ако на улиците излязат 200 и повече хиляди, ако народа му писне да го тъпчат и лъжат?

303

Анонимен

преди 12 години

Едно не разбрах- защо след като икономисти казват, че увеличаването на стажа е временна мярка и ще има много малък икономически ефект, а може да няма , защото хората от паника ще започнат да се пенсионират по рано или по линия на ТЕЛК, защо това се прави? Освен да лишаваш хората от доходи (защото едва ли ще си намерят работа на тази възраст) в тази криза и да ги обричаш на болести и мизерия какъв е смисъла?