51

bg

преди 12 години

*** v bulgarskite zatvori trebva da budat postaveni na dieta.

50

do 48

преди 12 години

a znaew li 4e vav KITAI ,AKO POPADNEW VAV ZATVORA,...;IZDRAZKATA TI IA POEMA - SEMEISTVOTO TI...ZAWOTO NE TE E VAZPITALO ....DOBRE....SUPER ZAKON , NALI...

49

bg

преди 12 години

Amerikanskite murshi prodavat 21 tona sulzotvoren gaz na Egipet.Egipetskite rabotnici na pristanishteto otkazvat da go raztovarat.

48

Артос

преди 12 години

В Китай (май само там) имат Условна смъртна присъда :) Осъждат те и ако някога пак само кихнеш на криво и моментално присъдата влиза в сила. Паднах като го научих, обаче имало изключителен поправящ ефект. Май никой от осъдените повече никога за нищо не са нарушавали законите :)

47

Анонимен

преди 12 години

Браво , браво ,само така !

46

Мамантос

преди 12 години

Дай, Боже, да ги помилва президентът! Смъртното наказание ме отвращава.

45

Българин

преди 12 години

Най-разумното е смъртна присъда по желание.Извергът си избира - или куршумът или доживотен затвор в урановите мини - 12-часов работен ден, 6 дни в седмицата... в неделя аванта - 6-часов работен ден. Както иска.

44

Българин

преди 12 години

Браво, я... а когато в нашата "държава" *** направят опид за теоретичен атентат срещу влак, крадейки релсите или поставяйки препятствия на тях, оправдават ги, че това им било "етническа особеност" и ги пускат след 24 часа !!! Само въпрос на време е да тане тежка катастрофа и да загинат десетки хора !!!

43

ура

преди 12 години

Браво на беларуският съд! Нашите корумпирани плъхове да се учат от тях,като неискат от европейските!

42

БГ

преди 12 години

Да убиеш 15 и да раниш още 150 души които не са ти направили нищо. Такива *** заслужават само едно наказание - смърт. Евала на беларуската съдебна система. В БГ можем само да мечтаем за такава.

41

Независим БГ съд

преди 12 години

Ах колко недемократично ..... варвари

40

Анонимен

преди 12 години

Браво на беларусите ,не си поплюват!

39

Анонимен

преди 12 години

Как искате да сте запознати с всички доказателства и цялото следствие като сте прочели една *** статия. Готови сте да ги пуснете по живо по здраво, само защото не са взривили метрото пред вашия поглед?

38

Тихомир Томов

преди 12 години

Това за машинациите на държавните служби е вярно . Лошото в случая , че няма информация за самия процес , както и коментарии на неправителствени организации присъствали на самия процес и даже журналистически анализи , поради което не може да се направи преценка само по този материал.

37

Анонимен

преди 12 години

то за да се респектират всички ***, които се гаврят, измъчват за кеф, насилват и убиват и които в 21 век са повече от всякога сигурно трябва да се върне изгарянето на клада. светът никога не е бил толкова разпасан.

36

До RAZUMEN

преди 12 години

И в 21 век убиват, изнасилват и се гаврят с деца. Каква е разликата? Или в 21 век престъпниците трябва да са безнаказани. Ето затова има ръст на тежките престъпления срещу личността. Има достатъчно статистики в нета. Прочети и си направи сам изводите. Липсата на възмездие стимулира престъпността.

35

Реалист

преди 12 години

Избрали са грешната държава. У нас щяха да се "разболеят", да им се назначат десетки "психически експертизи" и след има-няма 5 години разтъкаване щяха да отнесат някаква присъда - пропорционално на платените през годините рушвети на съдии, следователи и медицински експерти.

34

RAZUMEN

преди 12 години

TVARDO NE - NA SMARTNATA PRISADA.....ZIVEEM V 21 VEK.....IMA DRUGI PO - TEZKI NAKAZANIA.......A ZA TIA RUMPELI - "DARZAVATA BELARUS"................BEZ KOMENTAR.......................

33

Справедлив

преди 12 години

Крайно време е и у нас да се върне смъртното наказание. Малко ли серийни убийци, изнасилвачи, изверги-педофили и всякаква друга *** лежи по затворите и се хрантути за сметка на данъкоплатеца.

32

Никаква милост

преди 12 години

Малко им е. Такива трябва да умират много бавно.