281

няма име

преди 12 години

Не трябват протести около парламента. Трябва една хубава бомба вътре в него...(ся ако искат да ми следят IP-то, боли ме онова...)

280

Анонимен

преди 12 години

Parlamenta trea zapalat kato Raistaga

279

клара

преди 12 години

Защо няма *** на Борисов?Доколкото зная той е министър председател.

278

муспи

преди 12 години

Дянков няма да напусне докато не унищожи напълно здравеопазването и образованието, а сега е натоварен и да приватизира БДЖто. Той е поел ангажименти пред *** в Брюксел и се съобразява само с тяхното мнение. Но ако народът напира, може да си подаде оставката, а Бойко да не я приеме.

277

XXXL

преди 12 години

Утрешено заглавие на статия. Чучелото Дянков си тръгна с рев и покафенял отзад панталон

276

vladimir

преди 12 години

Ха да видим дали този измамник Дянков ,дето сигурно излъга и за длъжностите си в САЩ далинай-после ще си тръгне.Само като го чуеш как се изразява став ясно що за смешнил е!

275

до 279

преди 12 години

Да.

274

Анонимен

преди 12 години

Яаааа, още едно ***..... Наште хванали самолета и стигнали до Индия. Сега ги дадоха. Вторият път не са се оспали. Тя Цачева мисли, че отива когато си иска, сяда си на мястото и казва на стюардесата: Кажи на капитана"абакалъм".

273

едно въпросче:

преди 12 години

...Шествието тръгна с песни и *** на Дянков...Я да ви попитам аз вас: толкова хора бяхте на митинга, а някой сети ли се да запали чучелото?...

272

Анонимен

преди 12 години

Ако трябва да сме обективни проблемът е в пълната липса на солидарност и ширещото се желание за лично облагодетелстване без мярка и срам Всички правителства в България са криминално проявени, съдействали са с пълни сили за разпространението на корупцията и унищожаването на всякакви остатъци от държавност.Почти всички депутати, министри, висши магистрати, кметове, областни управители и т.н. управлявали България през последните 22 г. са за затвора и няма как самите те да се напъхат там за съжалени

271

Анонимен

преди 12 години

Упс, ми то така ще се окаже че няма да има места по затворите от толкоз престъпници и провинили се.Да се направи финансово разузнаване и разследване на всички депутати и техните близки, на най-богатите олигарси в България и ще се намерят къде са парите за пенсии, здравеопазване и образование.Пари има само че не са там където трябва а са по частни джобове.Няма как да се разплете кълбото от интереси защото е ясно че всичко при нас е далавера и ако трябва да сме честни много народ ще гние в затвор

270

Анонимен

преди 12 години

Предлагам поради кризата да се въведат драконовски мерки. Щом ще ми говорят за солидарност, стискане на зъби и затягане на колани,да приложат ограниченията, които замислят за населението и върху себе си: депутатите, министрите, съдиите и прокурорите да преминат на минимална работна заплата.Да се спрат всякакви харчове за нови депутатски возила. Да се спре раздаването на бонуси на калпак.Да се направят проверки на топ 100 най-богати българи и който не може да докаже произхода конфискация и затвор

269

Анонимен

преди 12 години

Г- граждани /за/- граждани все по-малко наоколо, а в тази партия ич, само селски първенюта.Е- европейско - каквото и да се случва напоследък е далеч от европейско.Р- развитие /на/ - на това стремглаво пропадане надолу не може да му се каже развитие.Б- България - за черната й орис не ми се говори.излиза, че тази партия няма никакъв смисъл.

268

барри

преди 12 години

Е те тия чиновници, ако им вземем парите и и държавата ще цъфне и ще върже. Хвърлете им там по 200 лв заплата, че те и без това само в канцелариите си стоят и всичко ще тръгне като по вода. Да знаете, така ще е. Тогава пенсиите на хората ще станат по 2-3 хиляди лева. Бъдете убедени, че ще е така.

267

барри

преди 12 години

Коментиращите българи са заслепени от злобата към ближния. Всеки изважда от контекста само тази част, която му е угодна за да подхрани злобата, която го яде и търси изход през който да я излее и да смачка всеки различен от него. Всички искате да сме били равни. Това ни връща към едни отминали времена от преди 20 години, ако не се лъжа. Вие как мислите?

266

барри

преди 12 години

До 270Не знам кои са постъпвали във военните и милиционерските вузове. Ти знаеш ли? Много знаещи се извъдихте и всички все знаят колко са незаслужили останалите и колко заслужили са те. Аз предлагам на военните и полицаите да не им се плащат заплати, а да работят само за едната чест, понеже такива като 270 са много умни. Иначе не може да се сравняват нашите военни и полицаи и тези от ЕС. Онези там вземат по 2-3000 евро пенсии, а нашите вземат по 300 евро. Няма място за сравнение, наистина.

265

Анонимен

преди 12 години

Асоциация на свободното слово "Анна Политковская" сезира главния прокурор Борис Велчев за показанията, дадени от Васил Костов Кеца пред Шуменския съд по делото "Килърите.Кеца заяви в прав текст, че е присъствал на среща, състояла се във виенската градина до Паметника на Васил Левски в столицата, в която са участвали Милчо Бонев - Бай Миле, Сретен Йосич, Бойко Борисов, Стоил Славов и други...На нея босовете са обсъждали как да съберат пари, за да стане Бойко Борисов главен секретар на МВР. Костов е бил и на друга среща на босове на СИК веднага след убийството на Поли Пантев, на която те са се карали за неговото наследство от 80-100 млн. долара.Тогава Женята и братя Пехливанови не са давали повече от 10 млн., но се разбрало, че Бойко Борисов има бригада, която да окаже натиск върху тях. Васил Костов Кеца е декларира и, че Бойко Борисов е отговарял за канала за хероин от Турция към България и за каптагон и синтетична дрога в обратна посока.Сигналът е изпратен и до председателя на Европейския парламент Йежи Бузек. На българската прокуратура е напомнено да не подминават и други свидетелски легитимни показания, дадени пред Белградския окръжен съд през 2009 година, когато известният наркобос Сретен Йосич заяви, че дейността му в България е закриляна от главния секретар на МВР Бойко Борисов.

264

Анонимен

преди 12 години

Има нужда от реформа. Недопустимо е днес да живеем правилата на 20-и век.Недопустимо е и един обикновен чиновник в силовите структури да се пенсионира при същите условия както полицаите на улицата или пожарникарите. За това Дянков е абсолютно прав, но той не разбира повече.Съсипа бизнеса и толерира олигарси и монополисти. Затова да дойде експертно правителство, което да знае какво и как се прави.И да не се крие зад кризата.

263

Хай, наздраве!

преди 12 години

Абе, барри, къде си тръгнал да сравняваш нашите военни и полицаи с онези от ЕС? Ти не знаеш ли кои момчета постъпваха във военните и милиционерските ВУЗ-ове и колко се "спукваха" от служба след това? А пенсиите им са от 500 лева нагоре и все мърморят, че има таван, та някои от тях не могат да вземат по 800-900 лева. Хай наздраве!

262

до 268

преди 12 години

Отишъл да играе футбол.Какво му дреме на човека.Нито е гладен ,нито е жаден.Сит как да разбере гладния.ПОДИГРАВА СЕ С ХОРАТА.