223

Анонимен

преди 12 години

Икономика нямаме отдавна. Ние сме бананова република, колония на САЩ.----------------- България в момента има два пъти повече икономика, отколкото през социализма. При това диверсифицирана, а не вързана към един клиент.

222

Анонимен

преди 12 години

Това са глупости. Великобритания не купува никакви бинокли от Русия. Някой английски капитан може да си го е купил за сувенир, защото е евтин.

221

Анонимен

преди 12 години

Патилан прав си много брат ние сме роби на големите твае унищожаватни бавно

220

Иво

преди 12 години

Гледам на снимката бинокъла на Медведев. Братовчед ми имаше такъв, а той разбираше много от оръжия и аксесоари. Правят ги в Русия и са перфектни. Щом UK ги купува за офицерите от HM Marine.

219

До 198 "Питанко

преди 12 години

Драги "Питанко"! Защо не кажеш и за поп Мартин? Цели 40 катъра едва кретали, подгъвайки крака под смазващия товар на златото! ! Турците само се кръстели, пардон, увлякох се! Не са се кръстели, нали са турци, само викали:"Аферим! Машалла!", като гледали колко злато заминава за московските ***, за да водят мурабе с империята на Н.В.Султана. Само се чудя, защо до ден днешен търсят това злато иманярите от Връшка *** до Велека! И защо не сме направили досега един паметник на Вълчан Освободител?

218

Анонимен

преди 12 години

ей някой *** нямат усмирение ,сън не ги хваща ха ха ха какво пък , кой ги знае тез малки пискливи мишки ...нека си пищят тръгнали приказки тъпотии да расправят , ей бягай при лекаря чче работата е много зле

217

Жълтият дракон идва!

преди 12 години

Добре гледай през този бинокъл дано видиш че НАТО и САЩ не са истинските врагове на русия Хубаво гледай и дано успееш да видиш че реалния враг на държавата ти е КИТАЙ Опасността идва от изток стига с тези Хрушчовско-Сталински предрасъдаци САЩ си имат нефта на Ирак скоро и на Иран ще бъде в техни ръце Китай се нуждае от ресурсите и пространството на русия 2-та милиарда китайци просто нямат алтернатива!

216

До 183

преди 12 години

Аз пък предпочитам да съм с тях въпреки че както викаш че пазели себе си отколкото срещу тях , а къде ще падат ракетите и какво ще става с тях едва ли и ти и аз знаеме.

215

До 183

преди 12 години

Щатите влагат милиарди да пазят себе си. Дреме им за нас Ако щатите бъдат атакувани с ракети то тоя ПРЩ се ги сваля и те ще падат в България Румъния Полша и близките до тези щитове страни.

214

ПИТАНКО!

преди 12 години

Да за съжаление истината е само една и тя се казва свикване на народен съд и отнемане на функцийте на парламента и на тия ***!Издаване и изпълняване на смъртните присъди чрез публичен разстрел на отрепките които 20 години си сменят лицата и си правят партийки като хамелеони!Няма друго спасение за България...всичко друго е бавна и мъчителна смърт на цялата ни нация...

213

БАЧКАТОР

преди 12 години

Всичко което казва Патилан е напълно вярно.

212

до 217

преди 12 години

Военно-политически. Нашите политици са като ехо на западните.

211

Анонимен

преди 12 години

Какъв е тоя компютърен вирус, наречен ,,Патилан,,, насира целия форум.

210

Патилан

преди 12 години

Участието на страната ни в щатския противоракетен щит в Европа ще ни струва 8 млн. евро само за първия етап от изграждането му. ?8 млн. вноската ни за ПРО-то над Европа досега само: Сега САЩ разполага ракети против Русия и ние ще им плащаме даже !!! Управляващите ни американски *** плащат от нашите данъци, за война с Русия!!! Ако ще ни пазят трябва да е от турците! Ние от Русия не се боим, те са наши хора, братя славяни. В душевността на славянските народи се крие разковничето, което ще спаси човечеството. Англосаксонската пресметливост и жестокост там е скрито Злото днес. Искат да ни ползват за жив щит, и на всичкото отгоре, ни карат да си плащаме за това!!! Хем мишена, хем си плащаш. Благодаря ви политици за спокойния живот!!! Системата не спира ракетите, не ги унищожва, не ги поврежда, а само ги принуждава да паднат преди да стигнат до целта!!! Това е максимумът на възможностите на ПРО. Дори не поврежда бойните глави! Ракетите и бойните им глави, задължително ще падат ТУК! Tака работи ПРО-то. Целта е да падат ТУК а не в САЩ !!! Докъде ни докараха: Да се чудиш откъде ще ни падат ракети на главите. И си плащаме по ?8 млн. за това удоволствие. Примерно ако Иран изтрелят ядрена бомба и радарите да я засекът от Турция и да я свалят някъде над Народното Събрание в България по време на Заседание.Разтоянието и ситуацията го предполагат - ако изтрелят ядрена бойна глава - все някъде трябва да падне. Ще бъде най-дългоочакваното и бързо освобождение на България !

209

Патилан

преди 12 години

B другите страни има мафия, а в България мафията си има държава.Вдигат здравните осигуровки, годините за пенсия, тока колко пъти, водата, вдигат всичко. Само заплатите и пенсиите не вдигат. Иначе всичко вдигат. Тия ще ни довършат за един мандат, а не за години. Това са новите еничари на България!Това е поредния абсурд в нашата жалка държава.Всичко ни е скапано в скапаната ни държава!Срам и позор за тази държава!По-добре с РУСИЯ, отколкото с АМЕРИКА, които ни Унищожиха!!!С руснаците бяхме стигнали до 10 милиона, сега сме само 6 милиона с *** и турците, който се увеличават, а ние намаляваме!Комунизма беше зло, Ционизма е най -голямото "Световно зло".Не ни трябва нито комунизъм нито ционизъм повече!!!Доклад на ООН: Населението на България се топи най-бързо в света. Българите изчезват, а *** се увеличават.Ран-Ът на евреите върви по план! Борисов в играта ли е?Ран-Ът цели българската нация да се стопи до 5 милиона или тотално да бъде заличена чрез политика на глад и мизерия. Според плана единият вариант е с насаждане на етническа нетолерантност и прерастването й в гражданска война с хиляди жертви. Друг вариант е водене на социална политика от правителството, която да поддържа мизерно нисък стандарт. Така хората сами да се изселят от родината си.

208

Анонимен

преди 12 години

Как точно сме "откъснати от Русия" бре ? Енегрийно ? Управленски ? Културно ? Социално ? Бетер сме си като дупе и *** с тях ... откъснати били, сякаш бившише партийци дето ни управляват през последните 20 години биха ни "откъснали" .... Неслучайно хората си казаха, че сме руският троянски кон в Европа ... "откъснали" ... пффф.

207

Патилан

преди 12 години

Имаме си правителство, господин Уорлик! А Вие какъв ни се падате?Като за начало ще попитам: Кой щат на Америка сме?Например, когато премиерът Борисов е зает, на малкия екран в последно време го замества американският посланик, за да запознае гражданството с поредните тезиси за развитие на щата България.Факт е отдавна че България е колония на САЩ. Така че остава да дочакаме ИРАНСКИТЕ ядрени бойни глави над народното събрание.....

206

Патилан

преди 12 години

Бойко Борисов щом си слага еврейската шапчица на главата, да се приготвя да даде въздушен коридор на САЩ и Израел, защото - другия месец такъв ще му бъде поискан на 100%. !!! *** на българската нация, титлуващ себе си политически елит, от 22 години ни е прикачил към имперската каляска на САЩ. Демократичните режими на целия свят ще се окажат в еврейски ръце. Частната собственост ще бъде ограбена от еврейското племе, което навсякъде ще стопанисва държавните богатства. Така, обещанията на Талмуда, че при идването на Месията евреите ще имат в ръцете си богатствата на народите, може би ще се сбъднат за кратко време, после идва ВЪЗМЕЗДИЕТО !!!Дали, Бойко ще откаже, когато Барак Обама му поиска български войски за войната срещу Русия? Само *** могат да плюят по Русия. Тя е велика братска държава, докато я има Русия ще ни има и нас, ако изчезне и ние сме аут.Извод: гответе се за военна мобилизация. Дай Боже да ни подмине, ама едва ли. При тези извратени и обезумели управници, едва ли. Бойко и политиците днес са се е поставили директно в услуга на самите родители на ционизма. Крайната цел е нашата смърт!

205

Патилан

преди 12 години

Икономика нямаме отдавна. Ние сме бананова република, колония на САЩ. ТОЧКА.Тероризмът ще продължи да съществува, докато империалистите властват в света. Терористи като САЩ и Израел! Американците винаги са гледали с подозрение на света извън техните граници. Те смятат, че този свят е източник на "зарази" - войни, империализъм, милитаризъм, религиозна нетолерантност, недемократично управление, по-късно тоталитаризъм, геноцид и тероризъм. Войните, кризите, болестите ? Всички те да са създадени от "300-те" господари на света! Те държат почти всички големи банки в света, финансови и стокови борси и още десетки отрасли които са пряко свързани с човешкото развитие. САЩ, НАТО, ЕС и всички онези илюминатски ракови образования, които са създадени с една едничка цел заробването на човечеството, трябва да изчезнат, за да се освободи човечеството от терора един път завинаги.

204

Анонимен

преди 12 години

И какво искаш да кажеш. Голяма разлика ли виждаш в цифрите, като си такъв математик. Няма какво да ме убеждаваш - сегашната държава не може да стъпи на малкия пръст на НРБ. Вижда се в цяла България, ама трябва да можеш да гледаш.