323

Бургаски

преди 3 години

До бабаАз съм млад, но въпреки това разсъждавам точно като Вас. Трябва компромис а не да бягаш при първото предизвикателство. Само че компромис от двете страни а не единия да си развява байряка. Другото което е трябва да се седне и директо да се каже - Това и това ме дразни пробвай да промениш. Грешката на много е ,че мълчат тряаят не казват нищо и накрая просто си тръгват.

322

jena

преди 12 години

tazi statiq e napalno vqrna..........

321

някой

преди 12 години

Вечният спор - жената или мъжът! Кой е по-добър! Първо трябва да се възприемаме като човеци, а после да му мислим дали сме мъже или жени. Всеки гледа нещата от своята камбанария. В живота си съм срещала много добри и много лоши мъже, същото важи и за жените. Всичко е частен случай. Просто, когато човек започва една връзка, трябва да мисли, а не само да чувства. Животът никога не е бил само червени рози. Повече мисъл, повече разум трябват във всяко едно нещо. Животът не е шега!

320

баба

преди 12 години

Чета и се чудя на днешната младеж днес с един -утре с друг. Абе деца, нали точно с чувствата се различаваме от животните при тях е така чук и бег. Ние със съпругът ми имаме 42годишен брак и слава Богу сме все още заедно . Разберете, че бракът е като нова обувка трябва време, за да си паснете, а не при първите изпитания-хайде кой от къде.Това е така, защото няма вече вяра у хората- те станаха животни, а живата не е само секс и човек трябва да мисли и за старини, а самотата на стари години е нещо.

319

Аз

преди 12 години

"Жените често губят интерес, когато се изправят очи в очи с истинския живот. Той настъпва, когато първоначалното влюбване изчезне и започне съвместният живот, пълен с грижи за сметките, работата и децата. Когато химията и пеперудите в стомаха изчезнат, за някои жени това е знак да продължат нататък. При някои обаче това усещане изчезва поради липсата на комуникация и емоционалното изключване на партньора, пише Index.hr."Затова хората имат мозък и дар слово, за да се комуникира

318

Fox

преди 12 години

Статията би трябвало да се казва "Кога човек престава да обича". Аз не съм жена, но и мен ме отблъскват гореописаните неща.

317

Анонимен

преди 12 години

а доходите скъпи мъже с доходите ви и с перченето ви мога да си избърша ........... когато няма разбиране и уважение задръжте си парите за себе си

316

Анонимен

преди 12 години

жената престава да обича когато мъжа спре да я уважава и когато мъжа си мисли че му е в кърпа вързана да ама не

315

Анонимен

преди 12 години

Основната причина да те разлюби една жена е намаляването на доходите ти.

314

добавка...

преди 12 години

Мъжета да са наясно със себе си каква жена желаят икономка, приятелка, любовница, гадже, жена!

313

!!!

преди 12 години

Да прочета нещо смислено и що- годе вярно!

312

НЕ МИ ДРЕМЕ

преди 12 години

Не ми пука дали ме обича ако дава отзад и ми прави хубаво фелацио ;)

311

ZZ

преди 12 години

Един съвет към всички млади жени.Ако ви третират още на млади години като слугини, зарязвайте ги,защото на стари години е много трудно да се живее с някой, с който те свързва само подписа в гражданското и общия покрив.Повече вяра в себе си и смелост!

310

Аз

преди 12 години

Престава да обича, когато почва да си плаща за чаластренето.

309

Анонимен

преди 12 години

Жените имаме нужда от редовен здрав секс и повечко внимание, за да се чувстваме наистина жени! =)

308

Анонимен

преди 12 години

Кога престава да обича ли...Ами за всеки е различно... Много обичам мъжа си, нооо ... Аз изкарвам парите в къщи, аз се грижа за домакинството, аз...аз....аз... за всичко. Исках да го направя шастлив, а той се научи да чака и да получава наготово. Вече съм много уморена и не знам до кога ще издържа. А иначе той е много мил и добър човек.

307

мечка гризли

преди 12 години

Малко американско момиченце влиза рано сутринта в кухнята и вижда полугол мъж да рови в хладилника.-Сър, вие ли сте новият бейби ситър?-Не. Аз съм новият мадър факър..:)

306

Анонимен

преди 12 години

Аз съм с женения.Ами не мога да кажа ,че съм безразлична към него-увлечена съм наистина,иначе нямаше да се занимавам,ама мн ясно си давам сметка,че е по-добре да си стои при жена си,а аз да си потърся свободен.Иначе имам познати,които са разведоха с жените си,заради любовниците си и в интерес на истината и двамата са мн щастливи,ама то за да зарежеш семейството си,трябва наистина да има дълбоки чувства м/у любовниците.А то м/у съпрузите няма такива чувства,пък какво остава навън.

305

Анонимен

преди 12 години

Кога жената престава да обича?......... Ke си остане сама БАБА !!!!!!! Жени има на лопата да ги ринеш........... Отиваш на друга ........... многу просто ............. а след 40 жената е БАБА, нека се подзамислат малку или нека си седат дома при мака и татко ............

304

До момичето с женени

преди 12 години

до момичето с женения, коментар от мъж който е бил в ролята на любовника в такава връзка: ако изпитваш дълбоки чувства съм него, си загазила яко. Приготви се морално и психически за трудни моментчета.