19

до 18 от славянин

преди 12 години

Много си се натопорчил бе, приятел, това също е резултат на месоядството! А това за бузите е учението на Моше (Мойсей), затова е дошъл Христос да отмени този закон! Май ти си форумен плъх. Не ми е Библията източника на познание, но понеже много от хората се правят на християни я цитирам! Месоядството е свързано задължително със убийството на животните и в тази връзка влиза в противоречие със една от Божиите заповеди! Не само хора, но и животни!

18

до славянин

преди 12 години

Тва с Библията кво общо има бе? Тя ли е твоят източник на познание. Там пише още като те ударят по едната буза да си дадеш и другата за шамар,това чете ли го ***? Аман от форумни плъхове дето си чешят езиците

17

славянин

преди 12 години

Човешкият мозък не е еволюирал благодарение на месото, това е Дарвинистка идиотщина, точно обратното е - деградирал е благодарение на месото!Дори според Библията първите човеци са създадени вегетарианци и са се хранили с растителна храна и не са били ''първобитни'' а много духовно и умствено развити! Както е казал Учителя Петър Дънов: ''Плодоядството сте го учили при ангелите, а месоядството при падналите духове'' Историята на човечеството е много по различна от това, което ни представя науката!

16

О да

преди 12 години

Точно пък некакви евреи да ми казват какво да ям и как да го ям..епа нема да стане. От месото не мога да ям заек и сърна..сърце не ми дава просто! Ама, ***, какво лошо има в т'ва да ям свинско или телешко или патешко? Аре понеже някаква си богата и известна била вегетарианка, и ние да станем..Тия медии само ни зомбират с простотиите на безмозъчните известни ***..Като не яли месо..ко ми пука..не го яжте и си останете на трева и печени чушки. В България месото е важна част от трапезата

15

Темерут

преди 12 години

Загубена и *** работа! Аз никого не карам да яде месо! Защо, де що има вегетарианец все се стреми да ме убеждава как не било хубаво да се яде месо!? Яжте си там, марулите и не ми набивайте вегетарианското си мислене, ако обичате, както аз моето мислене не го натрапвам на вас, мили ми тревопасни! Пропускате много, ама много съществен факт: Човешкият мозък е еволюирал благодарение на засилената консумация на месо! И, до днес щяхме да сме по дърветата, ако бяхме останали вегетарианци!

14

212

преди 12 години

Поредната простотия, преписана от чужди медии. А за поддръжниците на вегетарианството - да, може да се ограничи месото, но не и всички храни от животински произход. Особено е опасно за мъжете. И който и да е, преди да започнете да правите нещо, свързано със здравето си, поне малко проучете въпроса и почетете научна литература и изследвания. А не чули от близки и приятели, че било полезно, и дай и ние в батака....

13

до 10

преди 12 години

ама и Айнщан е бил вегетарианец, но и Хитлер също. всеки избира с какво да храни организма си в зависимост от целите си. но все пак, за да имаш предства от нещо е добре първо да го опиташP.S. и Костов, и той е вегетарианец, за пример !!!!!

12

Анонимен

преди 12 години

Който пасе трева, бавно и постепенно се превръща в овца.

11

Анонимен

преди 12 години

Ааааа, това с вегетарианството не го вярвам. По-миналата седмица гледах едно пopно, там ясно се виждаше как Памела Андерсън лакомо нагъваше салама!

10

Разумен

преди 12 години

Ми....браво на тях. Айде да направим списъче сега с политиците, учените, артистите и прочие които набиват мръвки и да видим кои са повече или по-велики ? Щото и Памела Андерсън, и Натали Портман, не са баш най-най-най талантливите актриси в човешката история, за пример.

9

Анонимен

преди 12 години

И аз не ям месо от години и се чувствам много по-здрава и много по-добре от преди. Сега остава да стана известна и ще издадат марка с моя образ. :-))) Шегувам се, обаче спирането на месото има положителен ефект върху здравето.

8

до 6

преди 12 години

И за бахурът не важи.

7

Анонимен

преди 12 години

Обичам животните, храня си кучетата и котките само с прясно одрани други животни.

6

Blake

преди 12 години

Значи за змии, птици и риби не важи, така ли? :)

5

Beefeater

преди 12 години

С какво се храни канибалът-вегетарианец?Със зеленчукопроизводители!

4

Beefeater

преди 12 години

"Вегетарианец"- това е човек който нагъва месце тайно (поради различни причини).Eat cows, vegetables have feelings!

3

Аксиома

преди 12 години

Дефиниция за храна:Да не е брано, да е драно!Да не е расло, да е пасло!

2

Голям праз

преди 12 години

Смърт за долните убийци на растения! Да убиеш нещо, което не може да избяга и да се защити е мерзко и отвратително!

1

Анонимен

преди 12 години

"не яж нищо, което ходи на четири крака"Това как да го разбираме, канибали ли са?