92

ival21

преди 12 години

High-tech машинка за здраве и чисти дробове-последни 3 брояПродавам пречистватели и обогатители на въздуха които може да се ползват в офиса или в автомобила. Включват се в компютъра или в мястото за запалка на автомобила. Това е може би най-евтиния начин да се предпазите от вируси(грип) и главоболие. Повишена концентрация и облекчено дишане се другите характеристики на устройството. Запазва кожата от вредното влияние на цигарения дим. Цена 20-25 лева.За подробности погледнете тук:re

91

А дано!

преди 12 години

Пожелавам им да стачкуват толкова, колкото е необходимо, за да досъсипяти малкото останало от т.н. железници. И вместо 2000, без работа да останат всички. Но, за да разбереш това ти трябва акъл, а не СТАДНО ЧУВСТВО и овчарите/ синдикалните "лидери"/ най-отпред.

90

не сме съгласни!

преди 12 години

Стачкуващите разбират реформата така - увеличаване на заплатите на 3000 лв., намаляване на работния ден, увеличаване на платената отпуска, пенсиониране на 40 г., пенсия поне 2000 лв. Ние данъкоплатците, които издържаме БДЖ, железничарите и семействате им, и пенсионерите им - не сме съгласни!

89

до №80

преди 12 години

Браво на младежкото ГЕЙБ , спечели си 10 лева с тази мини статия ;)) Буда ще те здрависа следващият път !

88

Огнян

преди 12 години

Както се вижда в скоро време банките ще си вземат електричките и вагоните и тези които стачкуважа ще си возят ташаците по релсите /докато *** не ги окраднат/.Да се надяваме че и на др.Петър Бунев ще му откъснете топките.

87

Ахил

преди 12 години

БДЖ е марка ,за която майка ми ,аз и много мои роднини и познати и приятели са си дали и младоста и здравето и годините.И всеки който посегне на него .. да му изсъхнат ръчичките -както казваше баба .

86

Ае

преди 12 години

Изобщо да не ви пука БДЖ да фалира дано тоя гаден монопол

85

До 84

преди 12 години

Платени са 10-на вагони, а останалите къде са и защо тогава не протестирахте, а сега с близо 1 милиард задължения, като 50 % от влаковете изпълняват социална функция, даже возят *** без пари. При тая криза и тия задължения няма как с нашите малки заплати да дотираме такъв мастодонт, който само трупа загуби. *** ли сте или се правите на такива!

84

до 83

преди 12 години

Предлаганите от правителството реформи не могат да спасят БДЖ а само удължават агонията! Тези 800 милиона дългове - над 100 милиона са по лихви и неустойки от неизпълнени догвори от както ГЕРБ дойде на власт!

83

до 80

преди 12 години

Вагоните на БДЖ останали в Сърбия са платени от Сърбия - имаше междуправителствена спогодба за това още преди 10 години. Спалните вагони произведени 1971 са минали модернизация 2002ра, на същата цена като за нас Чехия са купили не 12, а 100 и там никои никого за нищо не обвинява нито лае. Вагоните са доставени като държавна поръчка - хайде някои да излезе и да каже - Аз предлагах по добри вагони, на по ниска цена ( за това има документи) - ама няма! Вагони като тези DB все още си ги карат!

82

Анонимен

преди 12 години

Синдикат на съд за безотговорното им държане и подстрикаване. На съд за довършването на БДЖ и възприпястване на реформите които биха го спасили

81

Да, да

преди 12 години

На фона на осемстотинте милиона, дълг които имаме да им плащаме 300-400 хил. са нищо...

80

KON

преди 12 години

Александър,просто го дадох за пример,поправям се от Перник до София?? Надявам се сега да разбереш какво имам впредвид!!!И бъдете живи и здрави всички!!

79

Анонимен

преди 12 години

Тия синдикални загубеняци от Ка Не Се *** и ПУТКрепА да бяха вдигнали хората на протест, когато вагоните, пренасящи в Югославия ембарговото гориво оставаха там и не се връщаха, сега една част от тези 1000 вагона стоят още в Сърбия, други са продадени за скраб. Защо не протестираха, когато ТройнО крадливата коалиция закупи стари спални вагони произведени 1971г. на тройно по-големи цени, те струваха 180 000 евро, а бяха закупени за 650 000 евро единия. Къде бяха тогава тия комунистически ***, наричащи се синдикални лидери. Тия са абсолютни престъпници-съдействаха за ограбването на страната ни, а сега пак изпълняват поредното партийно порачение на БКП-БСП. Целта им никога не е била да помогнат на хората, защото никога не са го правили, а да станат сблъсъци и после да започнат смешника Станишко, агента Гоце от ДС и другите подобни демагози да плюят срещу правителството с цел да го свалят. Сега разчитата на стачния вариянт и ще пуснат пак ония с качулките от агитките на футболни отбори от София и страната и други платени ***, гравитиращи покрай мафиотските структури за да предизвикат безредици. Такива мероприятия типични за сценаристите на БСП ще навредят изключително много на страната ни, но това не ги интересува, интересува ги само кокала (властта) щото винаги са използвали властта за да крадат на воля и сега като няма какво да крадат комунистите загиват, а те са свикнали винаги да крадат, я мандри, я банки чрез умишлени фалити, я европейски фондове, но ББ ги удари през крадливите пръсти и сега се чудят как да се върнат отново на власт. Най-нагло ще използват окаяното икономическо и социално положение на същите хора, които ги доведоха до тая мизерия-ето на това са способни от БСП, те друго не могат да правят, освен с лъжи и демагогия и насилие да вземат властта. Но комунистите трябва да зная, че това не е 1990г. когато успешно манипулираха народа и хич да не си мислят, че ще им се размине!!!!!

78

Александър

преди 12 години

До 76Кой ходи от Синдел до Варна на работа , а ?Ти в Синдел ходил ли си, там само работни мале леле.

77

15289

преди 12 години

А БЕ ВИЕ ДО 12 ДЕКЕМВРИ ЛИ СИ ПРАВИТЕ СМЕТКИ ЗА СТАЧКИ -ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА

76

Човек

преди 12 години

А къде бяха синдикатите кога открадоха хиляда вагона???????

75

Кон

преди 12 години

***,я помисли хората примерно от Синдел до Варна с какво да отидат на работа бе,хайде пак си гласувайте за герберчетата току виж догодина с още 3 години ни увеличат срока за пенсиониране.

74

Анонимен

преди 12 години

До синдикалната върхушка на Ка се е*е и Путкрепа!Кажете бе синдикални защитници на крадливите комунисти, къде бяхте, когато откраднаха 4 милиарда от пенсионния фонд, а също и спестяванията на хората в БНБ, която умишлено я докараха до фалит, ами парите от ДСК-влоговете за жилища, тези пари хората ги спестяваха цял живот, а вие ги откраднахте за 0 време пладнешки разбойници такива! Без никакво угризение на съвестта (комунист и съвест) оставихте хората работили цял живот без спестявания и без пенсии - всичко откраднаха. Това което пенсионерите сега получават е от нашите данъци, събирани след 1989г., а техните внасяни пари за старини, БКП-БСП ги ОТКРАДНАХА още през 1990г. и сега ревът с крокодилски сълзи, че пенсиите са малки и Борисов е виновен, че не ги увеличава! Сега същите тези синдикати, тези комунистически ***, които си траеха през цялото грабителско време /20 год./ на прехода от комунизъм към червен капитализъм най-безочливо тръгнали да стачкуват, абе синдикални мошеници, ояли се с народна пара що се не скриете там от където сте излезли бе, от утробата на крадливата 100 годишна бабичка БСП, а сте взели да се правите на защитници на хората, но си траехте докато комунистите ги грабеха, то реално и вие сте си комунисти, от същото котило сте произлезли!

73

Анонимен

преди 12 години

Sega Izleze naiave kolko neefektno sa rabotili jepejcite!Ako oshte dva tri dni taka sta4kuvat...i kakto se vujda bez golemi posledstvia...Iavno i s mnogo po malko vlakove neshtata varviat!Sami si izriazaha klona!Edna smiana uspiava da varshi vsi4kata rabota...Vsi4ki drug sa izlishni!