468

Анонимен

преди 11 години

МНОГО СИ ПРАВ ТУКА

467

Анонимен

преди 11 години

Вече е факт че Китайската народна армия е най-добре обучената и въоръжена сила на земята

466

Хохохо

преди 11 години

Много си лековерен майна относно ефективноста на НАТО в условията на голяма война

465

читател

преди 12 години

Иран са по-големи мухльовци и от Ирак - да не забравяме войната им, 14милионен Ирак насмете 55 милионния Иран, а пък Ирак нищо не можа да направи когато Израел унищожи реактора му.И сега ще е така. Ядрено оръжие не бива да попада в ръцете на бесни диктатори.Грешката, че за малко Хитлер не се сдоби с такова няма да се повтори.

464

888

преди 12 години

Почетете малко ИСТОРИЯ която и страна, да се изправи срещу ИЗРАЕЛ ще загуби.Защо? Защото ГОСПОД е винаги с тях. Каквото и да измислят, каквито си искат интриги да измислят.ИЗРАЕЛ ще победи всеки който му се изпречи на пътя.ИЗРАЕЛ винаги са парави. Те са Божия народ.

463

ЖОРО

преди 12 години

ЕДИН ВЕЛИК НАРОД ПЕРСИЙЦИ, КОЙТО СИ ОТСТОЯВА ПРАВАТА И НЕ СЕ ДУПИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ.

462

БРАВО

преди 12 години

При условие, че Русия и Китай ще застанат твърдо зад Иран дори в условията на война дали ще го стопират Иран, я си помисли добре.Спомням си думите на генарал-майора на китайската армия, който каза, че в условията на война Китай твърдо ще подкрепи Иран. А това знаеш ли какво означава, че САЩ и Израел, заедно с НАТО ще ги смачкат за добро утро.Войната отдавна щеше да е започнала, ако не беше страха от Русия. И най-добрите асове не могат да рискуват да влезнат, където има руски комплекси С 400.

461

небесно око

преди 12 години

иран не може да направи нищо.ще го стопират преди да е по4нал.

460

anonymouse

преди 12 години

Осъзнаваш, че си от западните маймуни...нали?

459

FtW

преди 12 години

"Обективен" Ако Русия,Иран и Китай се урепчат на Сащ,Нато и израел,западните маймуни ще го ядат мазен мазен! ;)

458

Патилан

преди 12 години

Участието на страната ни в щатския противоракетен щит в Европа ще ни струва 8 млн. евро само за първия етап от изграждането му. ?8 млн. вноската ни за ПРО-то над Европа досега само: Сега САЩ разполага ракети против Русия и ние ще им плащаме даже !!! Управляващите ни американски *** плащат от нашите данъци, за война с Русия!!! Ако ще ни пазят трябва да е от турците! Ние от Русия не се боим, те са наши хора, братя славяни. В душевността на славянските народи се крие разковничето, което ще спаси човечеството. Англосаксонската пресметливост и жестокост там е скрито Злото днес. Искат да ни ползват за жив щит, и на всичкото отгоре, ни карат да си плащаме за това!!! Хем мишена, хем си плащаш. Благодаря ви политици за спокойния живот!!! Системата не спира ракетите, не ги унищожва, не ги поврежда, а само ги принуждава да паднат преди да стигнат до целта!!! Това е максимумът на възможностите на ПРО. Дори не поврежда бойните глави! Ракетите и бойните им глави, задължително ще падат ТУК! Tака работи ПРО-то. Целта е да падат ТУК а не в САЩ !!! Докъде ни докараха: Да се чудиш откъде ще ни падат ракети на главите. И си плащаме по ?8 млн. за това удоволствие.

457

Патилан

преди 12 години

За САЩ човекът не съществува, свободата не съществува, семейството не съществува, държавата не съществува. Съществува само интернационалната империя на гнидите, идеологемите и убийството на личността. Няма по -голяма диктатура от САЩ!

456

MORSKI

преди 12 години

BRAVO NA IRAN.BRAVO!NEKOI TREBVA DA UDARI EDNA PLESNIZA NA AMERIKANZITE.

455

Израел

преди 12 години

Израел заплаши Иран със 150 000 лихвари

454

До 240, 262, 332

преди 12 години

Пиша ти нещастнико, писуващ под разни имена една и съща глупост, за да те засрамя пред другите форумци. Първо, досадно е да четем една и съща размазня няколко пъти. Второ - лъжеш в цифрите относно прословутия танк "Меркава IV". От този мастодонт са построени 320 парчета и ще правят още 300. А ти пишеш:"Израел има 1500 "Меркава IV". За всеки от тях има по един "Корнет" и "Фагот"-и в резерва. И къде ще се срещнат с танковете на Иран? В пустинята на Саудитска Арабия? Не става! Може би около Курск?

453

до 454

преди 12 години

Явно ти си *** , щом два месеца четеш едно и също и още ти е интересно.

452

Патилан

преди 12 години

Когато Бог иска да научи някой велик дух на търпение,го праща на земята да се роди българин,всякакви глупости да слуша,всякакви абсурди да преживява.Кой знае, ако не издържи добре "изпита",може после да се роди примерно като канибал в Африка....?!Явно ние българите сме сторили голям грях, щом Господ, така ни наказва! По всичко личи, че наказанието ще продължи, защото и ***, които искат да "водят слепците" се множат. На "българския казан, не са му нужни дяволи, достатъчно промити и манипулирани българи си имаме. Явно и Господ, не иска да се смили над нас. Остава ни, поне да се разкаем пред децата си, ако е останала малко човещина у нас......

451

Патилан-до 454

преди 12 години

До Корал-454......Благодаря братко.А колкото до Маймуните, които поддържат поредната арогантна агресия на САЩ, ще запеят друга песен, когато американския уран полети и към красотите на България в поддръжка на угнетените и дискриминирани малцинства! Това време може да е много близо. Да не казвам. че сега се почва с масови фалити стачки и протеси в цяла Европа и България, пак благодарение на поробителите ни от САЩ....... маймуните явно са на хранилка при тях, така че не им обръщаме внимание, историята винаги си е спомняла с погнуса предателите.Нали знаеш: Мнозина се раждат хора, а умират магарета.

450

Анонимен

преди 12 години

Четох нявга една книга на Ифандиев - е, обясняваше авторът как Израел и САЩ ще нападнат Иран и Сирия. Тогава тази теория звучеше налудничаво, сега не чак толкова..

449

Нянго

преди 12 години

Патилане, а какво общо има руската про с това, че *** ще ядат хурката?Айде и ти бързай натам, че да не изпуснеш началото, да им покажеш и ти как се воюва. :)))ПСКорале, прав си - обикновенно не пиша толкова по темите, но тук голем смех с този патилан!:)))