73

natasa.dimitrov.9

преди 11 години

trjabvat mi 3 bileta za koncerta RHCP NA 1 09

72

losh[p

преди 11 години

taskmaster2 potursi me ako go prodavash oshte

71

emiliqn simeonov

преди 11 години

prodavam bilet za koncerta na red hot na 01.09 - 50 lv

70

emiliqn simeonov

преди 11 години

prodavam bilet za koncerta na red hot na 01.09 - 50 lv

69

Рокфен

преди 12 години

Колко съм ограничен си е моя работа.Само вмятам,че 150 лв за билет за група от този калибър си е обир.Ние сме невероятна страна и всичко е възможно все пак.Коментарите го потвърждават на 200 процента.Това,че дадена група е номер 1 не значи,че в нея има супер музиканти.Инак Алекси Лаихо,Марк Мортън и Джон Петручи тря си изхвърлят дипломите от косерваторията и ако Хендрикс свиреше сега едва ли щеше да е нещо особено.

68

:)

преди 12 години

Турнето започна на 11 септ. ТАЗИ година, чети внимателно преди да питаш

67

Гибонс

преди 12 години

Добре де как турнето започва на 11 септември, а те ще свирят в България на 1-ви? Малко не ми се връзва тая работа

66

..

преди 12 години

Имат много хубави песни ,но не бих дал толкова пари за да отида на концерта им.Ни най-малко обаче бих ги нарекъл посредствена и сълзлива рок група...Едни от най-великите са и леко завиждам на феновете им ,че могат да ги видят на живо.Де да можех и аз да видя моята любима група на живо (*** Кърт що ти беше тоя хероин).А за тези ,които не ги харесват има решение - просто недейте да ходите ,никой не ви кара насила :) .

65

АнтиКаруцар

преди 12 години

Леле, за пореден се убеждавам, че метълите са почти толкова ограничени колкото са и чалгарите. Драги, метъли, между рока и метъла няма знак за равенство. Марк Мортън сигурно е по-голям виртуоз и от Хендрикс, но кой ли от двамата е една от емблемите на рок музиката?

64

Анонимен

преди 12 години

Аха, не знаех. :) Не слушам много такава музика, обичам рапа повече, ама тея имат някои яки песни дето ме кефят.

63

George

преди 12 години

не са се разделили с Фрушианте просто този албум е без него и друг път е ставало така и той се връща - човека има сериозен проблем с наркотиците и се лекува...

62

Анонимен

преди 12 години

Яка музика правят! Не съм им най-големия фен, ама може и да ида, макар да предпочитам да бяха дошли преди да се разделят с Фрушианте.Иначе чакам в бг дойдат боговете Еминем и Др. Дре?

61

до 61

преди 12 години

КУХА ЛЕЙКА СИ ПИЧ

60

Анонимен

преди 12 години

гадост, що за *** би харесал тази музика?!

59

Стършел

преди 12 години

.....еееееее! ...най-накрая....доживяхме!

58

:)

преди 12 години

Давам даже и 200лв. ще дам, но ще съм най-отрпед!!! Просто няма начин да ги пропусна, иначе трябва да ходя в съседните страни да ги гледам! Лятото си мислих че са спряли да пеят, но УВИ те правят концерти, и ще дойдат в БГ!!! Просто няма начин.... там сме!

57

B

преди 12 години

за Бога, престанете да обяснявате кой слуша рок от 3, кой от 30 години и дали чалгата е по добра или не и кво ли още не.. ако ги харесвате - идете ги гледаите, ако не, стига сте спамили с глупави коментари..тва е статия, която трябва да ви информира, а не да ви подтиква да се правите на умници....

56

1911

преди 12 години

Ще се размажем догодина. Една мечта ще се осъществи за толкова много фенове, ще е велико!

55

Рокфен

преди 12 години

Таря Турунен ще събере повече публика от тия ако концертите са в един и същ ден нищо,че са продали дискове на 60 млн.копия по света.Нямам нищо против групата и музиката и просто 150 за билет са нереални даже за Норвегия.Не пречи организаторите да пробват да ги продават и после да отменят концерта и това сме го гледали.

54

Радост4ето

преди 12 години

Там сме!!!!! :) Ще ми се сбъдне още една мечта! А простите чалгари да си траят, защото нито Андрейки, нито Алисийки и пр. ще видят някога Грами отблизо :р ;)