146

ПЕТЕЛ

преди 12 години

АМИ КАКТО Е ТРЪГНАЛО ДА СЕ СРАВНЯВА С БЕРБАТОВ, ТО И СКОРО ЩИ ЗАПОЧНЕ ДА СИ ГО МЕРИ НА ТЕНИС С НАДАЛ, ФЕРЕРЕР И БОКОВИЧ ЗА ТЕНЕСИСТ 1.

145

Светльо

преди 12 години

ЧЕ Е СМЕШНО - СМЕШНО Е! ЧЕ Е ТЪЖНО - ТЪЖНО Е! Е ПА НЕМА ЛИ КОЙ ДА МО КАЖЕ НА ТОЯ ЧОВЕК ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА ТАКА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ ЗА СМЯХ И НИЕ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ!!!

144

ББ

преди 12 години

Тои си мисли,че управлява държава от ***,но не е точно така,дано да стане първи и Бербатов като джентълмен да му връчи екип на Манчестър.Де е на магарето...,де е на мухата п.....Цял свят ще се забавлява с гн Борисовъ

143

Анонимен

преди 12 години

Толкова е ***,че когато се подиграват с него и това не разбира!

142

Бойковист

преди 12 години

Браво на Бойко,жива футболна легенда!!Благодарение на него светът научи за футбола в Банкя и селата на София.Толкова се радвам за свещената простота и логична мисъл на нашия любим художник и футболист,заслужил майстор на спорта,културен деец,строител и откривател на магистрали,доктор на Сорбоната в Перник ....Такива хора се раждат веднъж на 1000 години ...Какво разбирате вие,простолюдието ...

141

Витоша

преди 12 години

С такъв футболист на годината ние сме световна сила.Очаквам да гласуваме и за спортист на годината - пак за него бих гласувал.Футбола винаги е бил цар спорт и му се полага и тази награда.Те това е ... и на Олимпиадата в Лондон ще ги сбъркаме с такива играчи от ГЕРБ.Внимавайте как ще гласувате за спортист на Годината - за Любимец 13

140

Анонимен

преди 12 години

Да го запишем и в "България търси талант"

139

Схеми и залози

преди 12 години

Абе, какво ни занимават с Бойко, Снощи е имало тайна среща на трима футболни президенти в София - Батков, Думусчиев и Коко Динев. Къде и какво е станало, какво е казано...Кой седи зад това 2:2 на Армията, кой е замесен в точния резултат, къде се срещат джиповете с номера 5757...Къде става това, Батков и Думусчиев имали ли са среща с Коко Динев, къде е станала тя, разследване а на 7plus7. net

138

хм

преди 12 години

99% от хората гласуваха за този тъпоъгълник, за да се избъзикат с него, но след неговите хвалби май трябва да се замислят. Човекът не разбира, че го бъзикате, той си мисли че е 1! Така че е време да се съсредоточите в някой друг пародиен футболист от класацията

137

Анонимен

преди 12 години

те си правят гавра с него, а той си мисли, че чест му отдават.

136

Д-ра

преди 12 години

Бойко ти си толкова футболист, колкото Бербатов е премиер, с тая разлика, че Бербатов като премиер ще се справи по-добре от тебе! Гласувайте герболетки, гласувайте, сега ви е паднало да се изложите, ако тоя *** стане и футбелист на годината, е време да започнат стачка и футбулните фенове!

135

някои

преди 12 години

До гъзолизците които го предложиха в класацията,защо не го предложите и за ОСКАР но в раздел ЦИРКОВО изкуство.Ще му ходи много.

134

ББ

преди 12 години

АМА ТО НЕ ТРЕБВА СКРОМНОСТ БЕ БОКО,ТРЕБЕ АКЪЛ,АМА КАТО ГЛЕДАМ ТО И ОТ ДВЕТЕ НЕМАШ.БОРИШ СЕ САМО ЗА СЛАВА.ЗАВЪРТИ СИ СЕМЕЙСТВО,ТВА ТИ ТРЕБВА,ЧЕ ОСТАРЯВАШ - НЕ СЕ ПРАВИ НА ПЛЕЙБОЙ,ЧЕ ТОГАВА ДА БЪДЕШ ЗА ПРИМЕР,АМА И ЗА ТОВА МАЙ НЕ ТЕ БИВА.

133

saf

преди 12 години

bat boiko paketa skritoto ostrie na tigrite.

132

АБДАЛ КАРАТАШАКЛАРЪ

преди 12 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ,КАТО ТЕ ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА МИ СЕ ВИДИ, ЧЕ ЗАДНИТЕ ТИ БУЗИ СА ПО-ГОЛЯЯЯЯМИ ОТ РАМЕНЦАТА... И ОТ ЛИЦЕВАТА ТИ ЧАСТ, АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА РАЗБЕРЕ КЪДЕ ТИ Е ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ЧАСТ, РАЗБИРА СЕ. НЕМА ТАКВОЗ ЖИВОТНО НА ТЕРЕНА КАТ ТЕБЕ, БОКО...А КАТО ФАНЕШ ТЕНИС РАКЕТАТА, СЕ ЕДНО БЕКЕР, РАФА НАДАЛ И МАЛЕЕВА СА СЕ СБРАЛИ В ЕДИН СПАЛЕН ЧЮВАЛ! ПЪРГАВ, МИСЛЕЩ, РАЦИОНАЛЕН, ЗАДЪХАН *** НА КОРТА В БАНКЯ!ГЕРОЙ СИ Д-Ре ХОН. КАУЗ НИ ОСЕЛ, НИ ВОЛ, НИ МУЛЕ - ДЖЕНТЕЛМЕНИН С БЪЛГАРСКИ ЦЪРВУЛЕ!

131

gost

преди 12 години

bate boiko, v nacionalnia

130

Анонимен

преди 12 години

Как защо. Бойко го изтри, за да не изгуби !

129

Анонимен

преди 12 години

Що никой не казва нищо за това, че ИЗТРИХА от класирането Васко Лукаев от Шипка(Драгор), който беше стигнал 4-то място със 150 гласа и тъкмо набираше скорост????

128

Бенита

преди 12 години

Абе този човек не разбира ли,че го иронизират и всички интилигентни хора го номинират за да му гледат сеира.То бива да си *** , но толкова не бива Кой го избра този? Та пък чак и примиер да е!

127

до 127

преди 12 години

Напълно подкрепям казаното от теб.