1008

ШОПА

преди 12 години

Боко,оти не се гръмнеш тикво ***!

1007

марко

преди 12 години

Ама че лъжец. Какви 2 милиарда. По 2 лева на декар даваш, другите са от Еросъюза. Не маниполирай хората които не са запознати.

1006

Анчо

преди 12 години

Като прочетох заглавието си рекох: "Браво, Бойко! Браво, Борисов! Най-накрая нещо умно!". Ами, отиди си, ще поплачем и ще ни мине!

1005

Петър

преди 12 години

Това правителство се издъни много,Ако го сравняваме с други правителства ще го сложим в графата с правителството на Жан Виденов или с правителството на Андрей Луканов,

1004

zemedelec

преди 12 години

Абе БОКО като неможеш да помогнеш,недей да пречиш БЕ!кАКВО СИ ПУСНАЛ ТИЯ КУЧЕТА данъчни,икономическа и пр.по борсите.Ти ликвидира производителя бе,как да карат зимата хората бе ей!КАТО НЕМОЖЕШ ДА ПОМАГАШ НЕПРЕЧИ БЕ!!!!!!!

1003

ььь

преди 12 години

Протестът е налице! Утре си подай си оставката! Стачка до край, "НЕ" на новостите в пенсионната реформа! Управляващите трябва да се научат да се съобразяват с народа!

1002

СТОЯНА

преди 12 години

БОЙКО ТРЪГВАЙ СИ ЗАШО СТОИШ ОЩЕ ДА ОБЪРКВАШ ДЪРЖАВТА *** СИ ЧЕТИ В КЪЩИ ВЕНЕТУ И ОСТАВИ УПРАВЛЕНИЕТО НА УМНИТЕ ХОРА

1001

skinar

преди 12 години

ei lainar kade si az da sa namesq antibulgarski selqk da gorish v ada

1000

наш

преди 12 години

а така ВЕСО той е там да отстоявя държавноста т.е. като има да дава като нема да взема .60години лежиме и хитруваме правихме си вили с крадени материали от държавни обекти а и сега тези крадците от БДЖ продължават да крадат и чак митинги вдигат АБЕ ТОВА ДА НЕЕ МИТИНГ НА КРАДЦИТЕ БЕ Я ПОЛИЦИЯТЯ ДА СЕ НАМЕСИ

999

Krasio

преди 12 години

MI ZAMINAVAI SI WE P***A M**NA

998

Пламен

преди 12 години

Алоо Весо, нещо не си хич в час бе, това да биеш народа си с палки, да стреляш по него с гумени куршуми, да го душиш със сълзотворен газ никога не се забравя.И да те светна, синдикатите това сме ние хората на наемния труд и същевременно избирателите на политиците.Днес ще се проведе ной-голямата национална стачка в историята на Англия, да ти е честита приятелю, на тебе и на подобни наивници !!!

997

Vesso

преди 12 години

Там си там не да си подаваш оставката и да клекаш пред всеки който протестира,искайки да ми свали още една кожа от гърба,а да направиш това,което Маргарет Тачър е направила с профсъюзите в Англия и за самата Анлия.Сега английските пенсионери са царе в България.Нищо,че тогава Тачър"попречи"на профсъюзите да им"защитят"правата.

996

stranno

преди 12 години

Странно, всеки път като си помисля, че тоя не може да каже/направи по-голяма тъпотия, и той човека старателно ме опровергава. Той не искал да е премиер на народ,който протестира... Това е най-малоумното изказване на политик през последните 20 години, може да му се учреди нещо като мини-Гинес в български вариант.

995

Умник

преди 12 години

Борисов, спукана ти е работата, не моеш се справи въобще със ситуацията. Ми като не можеш ше си ходиш (при това разреван). И недей ни плаши нас с твоята оставка, щото ние бяхме тия дето те избраха, и като не ни харесваш ние ше те свалим!

994

не е почтено

преди 12 години

Постовете на привържениците на Премиера се трият безогледно!!Това не е нито демократично, нито коректно!

993

хаха

преди 12 години

Да си подава тази оставка и стига е ревал като някоя пикла.Такава услуга ще направи на народа,но от къде този късмет ,пък и как ще краде тогава и той и шайката *** около него?! Вместо това само лае и краде-хайде да те видим,че действаш поне по тази част с оставката...

992

БАТЕ ГОЙКО

преди 12 години

Еми то е много лесно, като не искаш подай си оставката. Недей само да се дуеш по телевизиите и да плашиш хората. Айде като си толкова смел и голям да те видим. Да, да ама не, май не ти стиска да хвърлиш оставката.

991

тцЪ

преди 12 години

Боко, моето момче - като мълчиш изглеждаш по-умен.

990

996

преди 12 години

Ти си един мръсен и глупав човек ли си?

989

Рая

преди 12 години

Напълнете хазната от разпродажба на почивните и учебни бази на бюджетните звена, защото в момент на криза е престъпление да се издържат от баджета тези структури и държавните служители да си плащат осигуровките, а не да висят на гърба на обикновенния данъкоплатец