112

???

преди 12 години

Знаем,че бивша *** няма,та се питам дали може да има бивша чалгаджийка.

111

до 130

преди 12 години

Иване,Иване;))))))))говориш за чекисти ,а ти си един от тях.Не се ядосвай,ами отиди си намажи лицето с лосион,та да си излекуваш акнето.

110

офф

преди 12 години

спрете да се карате за това селско изпълнение.Имала големи цици,те пък били най гледаните в нета,пък незнам още какво.Тази проста женица не заслужава да се хаби човек да пише толкова много.Какво представлява,какъв и е коефициента всички видяхме в Биг Брадър.Оттук нататък,каквото и да напишем ще е лъжа.Може само да пее,толкова.В същото време видяхме,че още много момчета и момичета,много по млади от нея пеят и то как само,така че зарежете я тази турбо проста еница.

109

do 133

преди 12 години

Много добре знам коя е :) Не знам обаче ти за коя Десислава говориш :) Че Десито няма акъл е факт, че пее уникално - факт, че изглежда добре - факт. Че като излязоха снимките й по цици и бяха най-гледаните в нет-а в БГ - факт. АМа иначе всички я плюят тук. Но е в чекиджийските им мисли - факт. Интересно ми е ти с коя десислава я бъркаш?

108

Анонимен

преди 12 години

аууу. къв е тоя ***

107

XXXL

преди 12 години

До 130 Първо ти не простей приятел,защото това не е тази Десислава за която си мислиш ти.А това е Деси Слава или да ти поясна с две думи.Тази,която участва в Биг брадър.

106

аман бе...

преди 12 години

нямам нищо против *** да ни представи на евровизия, стига да е добра певица, но проста п**ка с лигаво пеене не ми е по вкуса, а циците й не ме интересуват

105

офффф

преди 12 години

курвиии, аман от ***! нема ли по интересни неща от таа ***,ве!?

104

Ivan

преди 12 години

Поредната *** и невярна новина на днес.бг. Точно пък за Десислава да пишат, че били много кубиците, намеквайки за силикон, е смешно. Първо прочетете коя какво си има по природа и коя какво си е бутала от комплекси, а после пишете глупости. И 129 коментара един от друг по-***. На драскачите под мен съм сигурен, че Десито е била хиляди пъти в мокрите сънища и мисли, биейки си настървени ***... Ама друго си е да плюеш по форумите.

103

Анонимен

преди 12 години

ново име,нов жанр,нови гърди...същата стара к*рва на същата стара цена.или може и да е на промоция

102

Анонимен

преди 12 години

тая я харесвам ама защо не ми даде да й захапя старите боцки.

101

Красив чалгар

преди 12 години

Уф. Грозна като българка. И сумати народ мечтае да легне с него.

100

ценител

преди 12 години

До 123Ти си менте.Аз съм автентичният ценител.Освен това очевидно нищо не разбираш от дамски прелести.

99

ценител

преди 12 години

Голяма загуба на национално богатство!Как можа,Деси ???

98

KONSERVATIVEN

преди 12 години

"BEZ - KOMENTAR"....................................................................................................................................................

97

Ценител

преди 12 години

Аз пък харесвам малките цици и мисля че тия едрогърдите само си хабят парите за силикон и сутиени!

96

??

преди 12 години

Ам' що го е налапала тоз кафевия ?Когато мъж се прозява без да сложи ръка на устата си показва своята ниска култура. Когато жена се прозява без да сложи ръка на устат си показва своите възможности.

95

Do 120

преди 12 години

Не,не,не....не разваляй хубавите цици и дупе.

94

След семестриалното

преди 12 години

завършване,докато си правех дипломната работа,се заседявах по-дълго време на едно място и в резултат наддадох 5-6 кг.Установих,че на всеки допълнителен килограм се увеличава с по един сантиметър обиколката на ханша и обиколката на бюста.Не знам дали и при другите жени съотношението е такова.Някой знае ли?Ще се опитам да смъкна тези килограми и се питам дали и при отслебването тези две обиколки ще намаляват в същото съотношение.Ще ви известя за резултата,сигурно и други момичета се интересуват.

93

Анонимен

преди 12 години

Няма как да избяга от миналото си,Милата:)хехе