32

дгрфг

преди 12 години

тази снимка не е на нашия автобус !! изгоряха само 2 седалки, раница и яке, направиха от мухата слон с тези експертизи и т.н. . Извадихме късмет че бяхме на прохода и имаше заведение защото чакахме 4 часа там, докато ни пуснат ...

31

петко

преди 12 години

добре де защо за вси4ко огъня ни е виновен??

30

велико търново

преди 12 години

ем старата техника се изгаря и на нейно място идва нова

29

гадняра

преди 12 години

ей по малко пушете в автобуса 4е много масло се утаило по пода (6)

28

готиния пич

преди 12 години

ми вземайте пожарогасителите и гасете

27

Хехе

преди 12 години

След случилото се с децата на Лим , не допускам екскурзия за моите деца ,ако лично не съм се занимала! Учителити взимат офертите ,предлагат и до там. Аз докато не ми кажат и покажат автобуса , къде и какво ще ядат , къде ще спят ,не допускам тръгване. Фирми много и има начин ,тия с лошите автобуси и крадящи на гърба на децата да фалират. Съветвам родителите ,които си пускат децата на екскурзия не само да четат офертата ,но и да искат повече данни. За да не се повтарят нещастия .

26

Койчо

преди 12 години

То е ясно, че едни кръгове ще лобират за премахването на старите автобуси. Голата истина е, че старите коли са по-надеждни на път АКО са поддържани правилно. А изключено превозно средство не се пали от само себе си. Така че не говорете глупости. Проблемите и в автомобилния транспорт и в жп-то и в другите сфери са поради некадърно управление, на икономическия персонал !!!!

25

Стара песен

преди 12 години

Като гледам кормилото , това се е палило и друг път ...през втората световна война например !??

24

Анонимен

преди 12 години

Нормално...20 години разсипват БДЖ, за да пътува народа с "партийните" превозвачи ЕТАП, Биомет и Ивкони...В цял свят хората пътуват с влакове и самолети, само тук пътуваме с автобуси като страните от Третият свят...

23

7

преди 12 години

до 21 . остави заглавието , пожара е тръгнал от две седалки над парно,по средата на буса.той е бил с изгасен двигател.помисли в движение ако се е разгоряло в купето ,по спускане от върха какво щеше да стане

22

Анонимен

преди 12 години

Браво! Днес само два автобуса са горели! А *** управляващи БДЖ и превозвачите автобусните колко мощни бяха, че ще заменят БДЖ!

21

Анонимен

преди 12 години

12 - Много бързо забравихме жертвите от само един автобус в Ямболско, помниш ли!? да ти припомням ли колко автобуси горяха само това лято и се хвърляха в реки и шубраци! Хайде по-леко със сравненията!

20

Maraba

преди 12 години

Къде сте запътувале толкова бре?БДЖ-ке я нема скоро.Бусовете-еквивалент на тези на гестапо.Колите ни-таратайки.Я по добре си стоите дома и копайте картофи(ако имате де).Па ние у големо село ке гледаме как падат панелите,оти и там дериджето тоже лошо!

19

чарли

преди 12 години

Заглавието е подвеждащо,децата са били вън и нещо се запалило.

18

!

преди 12 години

Не притеснявайте Боцко- той или рита мачле, или тупка тенисче; той деца няма, тъй че няма за какво да му разправяте, че вашите са гладни, болни или в са опасност- той нито ще го разбере, нито ще го усети!

17

Мина

преди 12 години

Ето още една несигорност и страх, да днешно време имаме страх да разрешим на децата си да отидат на екскурзия, защото има много подобни инциденти. А толкова много е красива нашата страна, а децата ни не знаят това.

16

ненорнаници

преди 12 години

13 ти *** ли си къв си? По тъпо изказване не съм чувал, ти да нямаш ЕЛЕКТРОМЕР на твоита кола? Ако имаш, такава поради крехката ти възраст!

15

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!

преди 12 години

ПРОХОДЪТ НА НАРОДНАТА НИ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ! ПОСТРОЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!ДА ЖИВЕЕ НАЦИОНАЛНОТО БРИГАДИРСКО ДВИЖЕНИЕ "ГЕОРГИ ДИМИТРОВ"!УРА!Може ли да сме толкова *** държава в днешно време...? Баси...

14

do 13

преди 12 години

V mnogo durjavi po sveta se kara postoqnno na farove - i to ot 20-30 godini nasam.V skandinavskite d-vi osobeno karat taka postoqnno, zaradi meteorologichnite uslovia. Nishto nqma da i stane na kolata ot tiq farove - nai-mnogo krushkata da izgori :-)

13

До 10

преди 12 години

Тъй като наистина е тиквен ***,не те разбира!