21

Иван

преди 12 години

Момичета, токчетата ви съсипват глезените, не се връзвайте на глупостите колко било женствено и елегантно, ТАКА РАЗПРАВЯХА И ЗА ЦИГАРИТЕ преди 30 г.ОСНОВНАТА ЗАДАЧА на жената в живота е да роди и да отгледа ЗДРАВИ ДЕЦА, а това няма как да стане, ако пушете, пиете и ходите на кокили и с ГОЛ КРЪСТ.Няма страшно да си боядисвате косите, очите, клепачите и други работи, но НЕ ХОДЕТЕ НА ТОКЧЕТА И С ГОЛ КРЪСТ - ОСАКАТЯВАТЕ СЕ.

20

Жена до 20 nomer

преди 12 години

Прав си...прочитайки коментара ти изведнъж осъзнах колко *** сме жените да не осъзнаеме тежкото бреме и роля която имат мъжете а вместо да им помагаме и подкрепяме ние само мърморим и недоволничим че има няколко чинии в мивката

19

KRIZA MRIZA

преди 12 години

KRIZA MRIZA ama za jenite nqma takowa neshto za tqx kakwo znachenie ima dali e recesia v sveta ili ne te znaqt samo da mrankat i da se oplakwat kolko e trudno da izmiesh chiniite ili kolko otgoworna i natowarena e rabotata im na servitiorka i wechno sa neodowlni a nie majete sami srehstu celiq swqt se borim da izkarame pari

18

12345

преди 12 години

Мисля, че изследването е коректно. С високи токчета по-лесно се хващат мъже. В криза така трябва. Жените си знаят...

17

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХАХА... Спомням си преди време един друг многознайко беше направил паралел между дължината на полите и кризата. При мини поли - рецесия, при дълги поли - благоденствие!!! Сега очаквам темата - кризата и цвета на косите при жените!!!

16

Стига фира

преди 12 години

ДОЛНИ ***!Ще обсъждаме тука точкенца и простотии,докато света се гурчи в агония... само заради някви там да си живоркат разкошно и да ни *** в устата.Чифутията ще ни изяде и душите .

15

сомелиер

преди 12 години

мъжете обичат жените без дрехи --но с токчета----да бягат по-бързо от действителността към тях...ако сложат и жартиери направо са готови за космоса

14

Ценител

преди 12 години

9 е права . Харесвам мини гаджетата и ги мяркам през високите мадами отдалече. Въобще нямат нужда от високи токчета. Само си хабите парите с тия токчета,повече ще ви харесат ако се усмихвате по често.

13

знаеща

преди 12 години

престанете да пиште глупости. когато съм с токчета не ме боли кръста и гърба.

12

Анонимен

преди 12 години

И какво дай сега да хвърляме токчетата и да ходиме по сандали като хипарки? Или пък по кецове? Айде стига с тия простотии. Всеки нормален човек осъзнава разликата като погледне жена на високи обувки и на ниски - все едно е вкъщи по домашни чехли. И стойката се променя и походката става по-грациозна (ако естествено жената се е научила как се ходи на високи обувки)

11

Анонимен

преди 12 години

По-*** статия не бях чела скоро! Браво - не всеки може да я сътвори и за това се иска талант!

10

Анонимен

преди 12 години

aide da ne ni vnushavate po vsqkakuv nachin,che krizata shte e vechena i trqbva da si nalqgame parcalite

9

?

преди 12 години

Как да го разбирам, това е жeна, която се разхожа на НДК и е напълняла, през последните 6-7 години до неузнаваемост?! Какво им е на токчетата, всяка жена носи токчета, въпрос на вкус на предпочитание, височината, дали може да ходи на токчета, дали се чувства самоуверена. Токчето придава елегантност на жената, повдига дупето ,крака прасеца не e натоварен не боли гръб, всички знам, че половината болки в тялото, гърба са от некачествени и неудобни обувки! Защото, ходилата са важна част от тялото!

8

до 7

преди 12 години

Аз пък съм метър и 55, и хич не ми пука - ходя си на равни обувки. Който ще ме забележи, ще ме забележи, ако ще и боса да съм. Късмет, че нямам твоя комплекс за малоценност, само 'щото съм ниска.

7

Анонимен

преди 12 години

Ба, с криза или без, аз ще си нося токчетата. Природата ме е орисала да съм само 160 и токчетата ми помагат да не се чувствам изгубена в тълпата.

6

Пропаганда еврейска

преди 12 години

Виждате ли по какъв долен начин,набиват простотии в главите на хората,гадните чуфути.Демек кризата все още набира скорост,но вие не се плашете и вижте Америка как се движи в крак с кризата.

5

М.У.

преди 12 години

В чалга средите високите токчета са винаги на мода, но не заради финансова криза, ами заради умствена такава на носещите ги кифлочи

4

Анонимен

преди 12 години

Високите токчета повдигат и дупето да изглежда по-предизвикателно. ЗА високите токчета! Ако може и полите да се скъсят....

3

Анонимен

преди 12 години

Значи требе да тръгват направо на кокили тука.....те и без друго повечето не са в час и търсят милионери под път и над път ***....накрая употребени се свиват и търсят каквото и да е

2

Анонимен

преди 12 години

Тъй като всички са на високи токчета значи идва голяма криза