175

БоСимеонов

преди 12 години

Не вярвам на това. По скоро капитанът е дал фул тротъл за да избегне Цачева на борда си. Било лоша поличба.

174

Каквито депутатите

преди 12 години

Каквито *** са ни депутатите - такава ни е и държавицата. Не е страшно, че тетка Цецка от "ПлеЕн да гее" е изтървала аероплана, страшното е, че НИЕ сме изтървали шансовете си да живеем в нормална европейска държава. Село, село....

173

Mama Bojka

преди 12 години

Tufleci

172

бубсана

преди 12 години

Да хванат влака за по бързо,мерзавци пият на народа кръвчицата.

171

Възмутен

преди 12 години

До 160!!!Не стига че харчат държавни/наши/ пари,а на всичкото отгоре тази делегация,наброяваща около 15-20 души пътуват като ВИП пътници,т.е. ние,данъкоплатците плащаме освен представителни,билети и пр. и по 60 евро на калпак за ВИП услуга!!?!?!? И това при положение,че постоянно оня *** Дянков и всички министри воглаве с примиера обясняват колко е тежко положението и как да затягаме коланите!!! Гласувах за ГЕРБ и СЪЖАЛЯВАМ УЖАСНО МНОГО!! Самозабравиха се тотално!!

170

Анонимен

преди 12 години

Да бяха взели и Фидоска - ще литне самолета, пък ще я види пилотът по някое време, че чака на летището, ще се върне и ще ги вземе. Самолетът ще се разбие при повторното излитане, поради свръх багаж под формата на монтанско месо със сланина. Щеше да е и вълкът сит, и агнето цяло.

169

Анонимен

преди 12 години

Na Fedosova i triabva dvoen bilet!!!Ne zavijdam na tazi kojto sedi do neja niakolko 4asa!!!Shte bade spleskan i umoren ot mirizma na pot!

168

osata

преди 12 години

Много ми харесва заглавието на статията! А случаят си е направо трагикомичен - комичен, че по много нелеп начин са изпуснали самолета, а трагичен - че народът плаща двойно /ако не и повече/ пътните им разноски.

167

Анонимен

преди 12 години

Трябваше да ги качат за Чад или Сомалия, а може и Судан. А там не прощават.Фидосова с къри и ориз,а Цецка с много зеленчуци,защото бие на жилаво и дърто.

166

Анонимен

преди 12 години

ега се не върнат!

165

666

преди 12 години

Ама много, много те е яд на софиянци, а....."хранительо народен"?Иначе за депутатите, спор няма че са адски "кухи" кратуни, начело с Ц.Цачева.Голям срам е 15 човека да си изтърват самолета:))))

164

веселие!

преди 12 години

мили хора,не пишете лоши неща за индия! от там са тръгнали много научни теории. и сега в индия науката е на почит. очевидно по тази причина индийските министри и ръководители на ъдржавата не чувстват нужда от срещи с нашите.... откровено речено ***! ами самият факт,че са изпуснали полет- какво искате повече! пълно веселие- но за сметка на народната пара!

163

Анонимен

преди 12 години

Dano im sa ednoposo4ni biletite!

162

Анонимен

преди 12 години

Паркинг Терминал 1 - 2 лвПаркинг Терминал 2 - 3 лв на часи да си платят паркинга в терминал 2, щото на бариерата не вземат пари. А че си дошъл и тръгваш-няма значение. *** работа, направена от СофиянциА отношението вътре-то всите *** са в София-нали цяла България ги храни "столичани"

161

Анонимен

преди 12 години

Ami triabva da im kupiat oshte edin pravitelstven samolet!

160

Анонимен

преди 12 години

явно имат нужда от социален асистент

159

Важно съобщение

преди 12 години

Парламентарна делегация за Индия да се яви на трети коловоз, западно от гарата! Пътническият депутатски влак за Ихтиман, Стара и Нова Загора, Катманду и Делхи тръгва със закъснение от 20 минути!

158

СТИГА ИДИОТИ

преди 12 години

След като Премиерът - Слънце заяви, че няма пари, защо ТЕЗИ *** ХАРЧАТ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ЕКСКУРЗИЯ ДО ИНДИЯ!!!!!!!!

157

kir

преди 12 години

Май на никой не му се ходи в Индия хахаха..

156

Мери

преди 12 години

***!