74

Леополд

преди 12 години

Правилно - юнака беше председател на младежкото СДС, а откъде всъщнот е и той самият не знае. Днес от тия, утре от ония, демек - въртиопашка.

73

Кадър

преди 12 години

Това министърче просто изпълнява нарежданията на началниците си от СДС / той е от там /! Нищо ,че Костов се муси на правителството-той си има силовите министерства и това е факт!

72

Леополд

преди 12 години

Външната политика политика не е въпрос на личните желания на безхаберното външно министърче. Но щом така е решил - да действа, нонека да приеме и същото отношение към чуждите миси у нас. Адекватно реакция би била да не бъдат приемани и акредитивните писма на нито един чужд посланик, работил за чужди разузнавателни служби. Ако не е съгласен с това, нашият юнак работи не просто против интересите на България, а чисто и просто в полза на някое чуждо разузнаване.

71

В Абсурдистан

преди 12 години

Съставът на Конституционния съд поделение на БСП ли се явява ? В тази магистратско-мафиотска държава най-откровенно би било, ако Конституционният съд започне направо да назначава Президента, Премиера, министрите, депутатите, съдиите и сам себе си ! Вместо да гарантира респект към авторитета на различните власти и правовия ред и международния имидж на България, на практика КС се превръща в инструмент за дестабилизация и анархия в страната !

70

Ужасно

преди 12 години

Омразата е в основата на властта и управлява, инфантилизма я подкрепя, а подлостта просперира като при това министърче!

69

Анонимен

преди 12 години

Ако са от ГЕРБ агентите са работили в полза на държавата и могат да ги назначават, а ако са от друга партия вън от упрвлението.Все пак са наши хора и са се покаяли. Ето вижте наште бивши комсомолски секретари колко далеч стигнаха. Президент, Външен министър, Председател Народно Събрание и много други високи длъжности .

68

vevsko

преди 12 години

ДС доказа ,че не може да със зависими роднини да се нареди държавата.Във всички сектори,където доносниците са напред нещата куцат.

67

123

преди 12 години

до *** - то и името ти глупаво и акъла ти го няма никакъв - бесепарска ***

66

TPE3BEH

преди 12 години

Как да познаете платения червен драскач?В коментарите преобладават основно обиди и нито едно смислено обосноваване, защо дадена личност не се върши работата.

65

ген. Луков

преди 12 години

Агента на ДС никога не е работил за България ,за агента на ДС родината е СССР/Русия , за агента на ДС сърбина е брат , за агента на ДС българина изпаднал в беда в чужбина е враг , агента на ДС би продал и майка си за облаги !!! Агента на ДС е комунист - значи враг на българските национални интереси. Не лустраци трябва за агентите на ДС , а бесило !!!

64

Анонимен

преди 12 години

Докато мутрите *** са на отговорни постове демокрация няма да има.

63

До 59

преди 12 години

А ние, сегашните адвокати, ще се изнесем във Австрия и Германия:) Само, че внесените юристи дали ще разберат бг. реалност;) Ами ако тяхното мнение съвпада с моето- и тях ли ще искате да изтрепете, щото са неудобни на ГЕРБ;)

62

шумкари

преди 12 години

Страшен народ ей.>!!!Няма угодияИскате ДС така ли?

61

Анонимен

преди 12 години

Никито Младенов е такова рядко,което е ни за вилица ни за лъжица!Плазмодий!

60

do 56

преди 12 години

БЕШЕ МИ ПРИЯТНО ДА ОБЩУВАМЕ. ЛЕК ДЕН!

59

ГЛУПАК

преди 12 години

ГЛУПАВОТО ГЕРБЕРСКО ЕВНУХЧЕ , НАЗНАЧЕНО ОТБОКО-ТИКВАТА ЗА МИНИСТЪР ПЪРВО ДА ВИДИ СОБСТВЕНИЯ СИ ПРОИЗХОД - *** ЧЕНГЕДЖИИСКО. ВЪРТЯ СЕ ПОКРАЙ ДЪРТАТА *** НАДЕТО , А СЕГА ЧЕШЕ ТАШАЦИТЕ НА МУТРАТА.

58

Обама

преди 12 години

Ще ви внесем юристи.Ще ви направим реформите. И деца ще ви направим.

57

Анонимен

преди 12 години

Никой не може да ме убеди че човек сътрудничил на ДС е стока.

56

Анонимен

преди 12 години

Докато ДС-утрепките са на отговорни постове демокрация няма да има.

55

До 55

преди 12 години

Чакай, ГЕРБ още не са подгонили филолозите- имаш време да си им симпатизант:) Освен тобва не си с регулирана професия- пътя ти за отстъпление към ЕС трудовите пазари преди 01.01.2014г.не ти е гарантиран със системна или междусистемна ЕС директива:)