24

Геша

преди 12 години

Тоя Ванко в затвора го минах гола вода е!

23

Пешо

преди 12 години

Какъв хотел бе това е егати селянията тази колиба на нищо не мяза!Това си е по скоро за събаряне!

22

kk

преди 12 години

Какво има да се чуди ДЪРЖАВАТА,какво да прави с хотела!Да го продаде на Цветелина Бориславова или на г-жа Цветанова.Те вече имат опит с хотели и бази!

21

Анонимен

преди 12 години

Ванко построи хотела и купи джипа благодарение на плетиивата на баба си на една кука,това е свидетелствала възрастната дама в съда...Забелязвам завръщане в публичното пространство на доказан бандит,изкарват го мило момче,наказано от несправедливата политическа система...Легенди за закъсали с мозъка.

20

4444

преди 12 години

този извратеняк трябва да си долежи в затвора.

19

аз

преди 12 години

"810 хиляди лева"Много евтин тоз хотел бре???

18

Сталин

преди 12 години

Тихо Рая такава нямаш право на мнение в държавата на престъпниците и корупцията !Виж първо колко твой сънародници ще умрът от студ понеже нямат пари за отопление , виж колко твой бели българи се редят на опашка и ще се изпотрепят за една паничка топъл обяд, виж колко твой сънародници умират от болести понеже нямат парите на Йорданка Фандъкова не са протеже на Мутрата ти премиер - или Русия ще създаде нов съветски съюз в задаващата се война или ще настане нивиждан гиноцид -по-голям от този

17

Angel

преди 12 години

A sega e red i na palatite na Kiro ciganina - da se radvat ot Katunica sled tolkova unizheniya ot tazi prestypna familiya.

16

Колега

преди 12 години

Имаме опит. На ти с мутрите Григор Лилов разказва, че Бойко Борисов още след 90-те години е събирал борчовете предимно со кротце и со благо без писък на спирачки от джипове и чупещи костите бухалки. Но случвали се и гафове. Така станало с убийството на шефа на Клуб 777 Антон Димитров. На съд за покушение бива изправен Райко Райков 33-годишният президент на филиала на Ипон със собственици Бойко Борисов и Цветелина Бориславова. Райко Райков е убиецът (заедно със свои авери) и на хасковския бизнесмен Ангел Петров. Вместо само да го сплашат, биячите го усмъртили, счупвайки гръдната му кост и захвърлили трупа в язовир до село Светлина. Дават се още няколко примера с издънки на служители на Ипон, работили като изпълнители на мокри поръчки на мафията.

15

Ванко 1

преди 12 години

до Гошето Кондома Геца , след вчерашният купон сутринта да не изкенза некой презерватив, че ми се е измушил вчера ?

14

Гошо Кондома

преди 12 години

...Прати Денито Гадже(Ва)то в Германия.... да ми вика "Хайл Болене" на немирника .........ако можеш и Болен ми го прати.... имам едни приятелчета много ще му се зарадват

13

Анонимен

преди 12 години

България- държавата, в която най-големите престъпници са национални и медийни звезди.

12

Гошо Кондома

преди 12 години

Ванкоооо вземи Деница Гаджева у чужбината да изкара някой лев..... Хем и се иска .... хем е и лакома!

11

добре, добре

преди 12 години

"Ванко 1 и братовчед му прекараха зад решетките само по 3 години заради поправка в Наказателния кодекс, внесена от тогавашния депутат Татяна Дончева."Мдааааа...Всичко е ясно. Ясно е в чия услуга са продажните комунисти. Добре че дойде ГЕРБ, че да внесе малко яснота по въпроса кой, какъв е.

10

Анонимен

преди 12 години

Сградата да я дарят на Цвъцко ,че във Филибето е безимотен.

9

Анонимен

преди 12 години

Защо ни занимавате с тоя сводник?Иначе сградата да я правят каквото щът.

8

ku4eto

преди 12 години

///Все още не е решено за какво ще се използва сградата///...едното предложение било за почивка на депутати и министри че много се умаряли да .......крадат и да се угояват

7

ЕВАЛА

преди 12 години

Разбери ме добре и запомние ме Ванко 1 е моето име.НАЙ-ГОЛЕМИЯ ! ПОКЛОН !

6

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Поправете името! От 3 годи се казва "Ваня" , сега е работничката на Азис....

5

Анонимен

преди 12 години

Тоя пак в затвора!