33

БУДА-ПЕЩА-ТИКВА

преди 11 години

Да. За шефа на шести отдел, за хер флик и за открадналите на 1 милион трябва смърт за децата до четвърто коляно и според наличност. Споделям. Колко са умрели поради липса на пари. За тях мислете не за дегенератите невинни клептомани според мишината и нейното второ издание от 8-ми век Талмута.

32

Анонимен

преди 12 години

da spavedlivo obiknovenno s kamani ili vaje moje i sezal .

31

Библия-второзаконие

преди 12 години

гл. 24.16 Бащите да се не умъртвяват поради чадата, нито чадата да се умъртвяват поради бащите; всеки поради собствения си грях да бъде умъртвяван.числа:[14:18] Господ е дълготърпелив и многомилостив (и истинен), Който прощава беззаконията и престъпленията (и греховете), и не оставя без наказание, но Който за беззаконието на бащите наказва децата до трета и четвърта рода.

30

erfdsss

преди 12 години

Написаното с латински букви в България никой не иска да чете

29

Анонимен

преди 12 години

do 3: glupak , vzemi pro4eti malko- Seif Al Islam e bil posrednik za osvobojdavaneto na medicite ni!!

28

Анонимен

преди 12 години

Справедливо съдене по американски - убийство, самоубийство, самоотравяне и т.н.

27

Хан Крум

преди 12 години

Ти дето ми цъкна минуса, комунист ли си или арабела - не че има разлика между вас. Еднакво гнусни сте.

26

Хан Крум

преди 12 години

Всеки който се е заял с нас българите си го е получил или предстои да си го получи.За тази престъпна котерия няма милост. Толкова години се гавриха с нашите медици, толкова хора от собственият си народ изклаха, че обесването ще им е малко. Жалко, че и унас не наказаха така ***.

25

da

преди 12 години

da

24

Анонимен

преди 12 години

БЛЯ БЛЯ БЛЯ,ГЛУПОСТИ ПО АМЕРИКАНСКИ,НАЧИНА И ПОДХОДА ИМ ВЕЧЕ Е БАНАЛНО ИЗЧЕРПАН

23

до спермояда 17

преди 12 години

Спермояде комунистически, за по-убедително виждам, че си отворил 10 табулатора на браузера си, за да си сложиш сам 10 плюса и да "светне" поста ти в зелено. Но се радвам, че успях да те изкарам извън релси и да покажеш истинската си педераско-комунистическа същност :))) А това: "А по-червени (комунисти) от вас има ли?", говори красноречиво кой си точно от форума, какви са ти демагогиите и какво се опитваш да внушаваш. Жалко е само, че криеш, че си комунист, а същевременно си мислиш, че обиждаш другите, като ги наречеш така. Защо другарю юроде те е срам, да се назовеш комунистин?

22

до спермояда 17

преди 12 години

Аз ли къде видях? Ето къде: "Така е при демокрацията - само честност, прозрачност и справедливост!"Ето къде видях комунизма в поста ти. Понеже виждам, че си ***, нека ти разясня. Комунизъм - Демокрация, това са вечните два антипода. Когато плюеш едното, логично е, че си за другото. Няма как да мразиш и двете системи, това значи че си нихилист и тотално сбъркан и като такъв нямаш право на мнение, освен пред психолога..

21

Анонимен

преди 12 години

доста простичка е аудиторията тук ... то е все едно на *** да обясняваш атомна физика. Не се хабете.

20

Анонимен

преди 12 години

Във всички държави след смяна на правителството чрез преврат, всички бивши ръководители се осъждат справедливо на смърт. Даже и през втората световна война така се получи.

19

Сталин

преди 12 години

Сейф ал Ислам чу че в България агент Гоце и Тато- Боко Тиквата заедно с новия агент Плевнялиев - са решили да им пратят 20 изтребители Миг21 и Миг29 на по 30 години - тоест камикадзета и се е предал ! Още повече и по море идваше лодката дръзки !20 танка от вторични суровини и 20 000 военни със скъсани кубинкиНато Трябва да забрани на България да пуска на тринировка едвам летящи камикадзетаТурците литнаха в Космоса и си имат сателитен шпионин тоест могат да видят бемката ти от комсмоса !

18

Карл Маркс

преди 12 години

Сейф ал Ислам чу че в България агент Гоце и Тато- Боко Тиквата заедно с новия агент Плевнялиев - са решили да им пратят 20 изтребители Миг21 и Миг29 на по 30 години - тоест камикадзета и се е предал ! Още повече и по море идваше лодката дръзки !20 танка от вторични суровини и 20 000 военни със скъсани кубинки Нато Трябва да забрани на България да пуска на тринировка едвам летящи камикадзета Турците литнаха в Космоса и си имат сателитен шпионин тоест могат да видят бемката ти от комсмоса !

17

do 16

преди 12 години

уважавам начетени хора ... па макар и чели зелената книга :)Работата е там, че Зелената книга, както и Мein Кampf както и тезите на Мао, Сталин и Ленин са измислени от хора, тоест - изкуствени отрочета обречени на неуспех.Капитализма ги надживя всичките, защото капитализма и особено свободния пазар (в основата на капитализма) НЕ Е измислен от които и да е, а е плод на еволюционни натрупвания.

16

до лaйнoтo 15

преди 12 години

Още ли на този банален рефрен ви учат на сбирките под крилото на партията-майка: "Кой не скача е червен!" ??? А? ***... Не съм такъв за какъвто ме заклеймяваш, ама карай. Опита ти за отклоняване на темата и без това не мина. Тази "демокрация", по която толкова въздишаш и получаваш среднощни ***, затри и затрива хиляди хора.... Тръгнал чекиджийчето форумна да ми се обяснява като ощипана ученичка... А по-червени (комунисти) от вас има ли?

15

Зелената книга

преди 12 години

Партията е съвременната форма на диктатура. Партията по никакъв начин не представлява демократичен инструмент, тъй като е съставена от група хора, обединени от общи интереси, общи възгледи, обща култура, идеология или територия. Тези хора създават партия, за да реализират своите интереси, да наложат своите възгледи и да разпространят господството на своята идеология върху цялото общество. Тяхната цел е да се доберат до властта под формата на осъществяване на техните политически програми

14

до изпедерастения 13

преди 12 години

Аз ли къде видях? Ето къде: "Така е при демокрацията - само честност, прозрачност и справедливост!" Ето къде видях комунизма в поста ти. Понеже виждам, че си ***, нека ти разясня. Комунизъм - Демокрация, това са вечните два антипода. Когато плюеш едното, логично е, че си за другото. Няма как да мразиш и двете системи, това значи че си нихилист и тотално сбъркан и като такъв нямаш право на мнение, освен пред психолога..