115

Анонимен

преди 12 години

По добре на се премахне Конституционния съд. Той само пречи на ГЕРБ-авото правителство.Да се закрие немедленно.

114

Питащ до Жо

преди 12 години

Знаеш ли, какво значи "национално предателство"? Не! Но може да се помогне на . Опитай се да усвоиш първия урок - " Което е полезно за България е ПОЛЕЗНО, независимо кой го прави!". Сега го повтори 10 пъти!

113

Ку-ку

преди 12 години

До #113, ох на батьо пишльото... ти откъде бе сладък може да знаеш какво разбирам и какво не разбирам бре сладък? Що си мислиш, че кой да е от вас тук може да ми подаде нещо което да ме просвети? Я излезте от мишите си дупчици и се поогледайте наоколо... онази голяааамата вода пред дупката миличко не е каквото си мислиш, не... не е море, това сладък мой е локва образувана в стъпката от копитото на елен, миличко! Виж за *** не знам, но за патриот съм съгласен... определено!

112

до 112

преди 12 години

Ти наистина си много ***,даже не разбираш какво ти се подава като информация,да определено си даже и ***.

111

email

преди 12 години

Ох, на батьо смръдльовците... ей #110 що не си ходиш у чугунения блог там да си развиваш теориите а? Червенушко съм щото съм ЦеСеКАр... айде смръдливо опосумче ходи си осмърдявай дупчицата. Многознайко-тъпознайко... докато свят светува ще има и социалисти и комунисти и капиталисти и всякакви. И всички ще управляват. Аз проблем с това нямам, '*** явно ти и останалите смръдльовци имате мноооого голям проблем... ами като сте криви тъй ще е! Най-доброто което можете да направите е да се лекувате!

110

qwer

преди 12 години

Ей болшевики вече докато измрете и се затриете все ще сте от *** страна,това и на вас ви е ясно,но понеже сте тъпигьози не смеете да си го признаете,кратуните ви освен минуси друго не раждат.Хайде започвайте с минусите си след мен за да го докажете,чакам ви с палчето надоло,кефите ме с тези си действия,бързайте мушмороци нема време,ха ха ха удоволствие е да ви следи идиотщината човек.

109

до 107

преди 12 години

Само ей така да ти напомня червенушко за европейските аналогични на БСП-то :Ирландия управляват социалисти-разбита до фалит икономика,фалирали банки,Португалия управляват социалисти пред фалит са,Испания управляваха социалисти-предсрочни избори и получиха най-големият шут от както съществуват,а на местните избори бастионите на *** Каталуня и Андалусия където 30 год.друга партия не е управлявала се сринаха като ***,Гърция управление социалистическо - фалирала държава,Русия - най-богатите са само бивши кагебисти и мафиоти пак от това ебано КГБ,а народът тъне в мизерия и глад по-зле и от в Б-я,а по света искаш ли да те светна,че С.Корея умира от глад на фонът на Ю.Корея която е една от водещите икономики,а за Куба чувал ли си нещо добро,а Венецуела дали народът на Чавес не бега към Европа,а знаеш ли,че в Испания е пълно и с боливийците на Моралес,няма пример в света *** където на социалистическа държава населението да живее добре,тъпите ви чугунени глави това никога не си го признават само защото са чугунени,действието мислене не е развито в този метал.

108

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД СА ВСЕ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ГОЦКО, ЩОТА СА ТОЛКОВА НЕПРИКОСНОВЕНИ ЗАТОВА СА ЗАТЪНАЛИ В КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. ТАМ Е ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА, КОЙТО ЗАДУШАВА БЪЛГАРИЯ. ТАМ СА ИСТИНСКИТЕ МУТРИ.

107

Анонимен

преди 12 години

Призива на Трайков- "Държавата не може да си позволи пряко и еднолично да стимулира потреблението, но все пак бих посъветвал хората да си купуват поне дрехи и обувки, за да можем да ходим на работа и да печелим повече пари. И да стигнем отново до парфюмите." Статия от дир.бг - ХАХАХА - "За Бога, братя, купувайте!" -Ама НЕ ЩЕМ ДА СТИМУЛИРАМЕ ВАШАТА ДИКТАТУРА, ГЕРБ! НЯМА ДА КУПУВАМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ- В ДРУГА ДЪЖАВА СИ ОСТАВЯМЕ ПАРИЧКИТЕ И КУПУВАМЕ ИСТИНСКИ ДРЕХИ И ПАРФЮМИ!

106

email

преди 12 години

Бая смотльовци има тука!До 95 - много си *** Саше... ще има бая да чакаш тази смрад дето те е овоняла да се махне... просто няма да стане и след 5 и след 10 години... *** ти тези неща не ги разбираш... чакай на следващите избори БСП да събори ГЕРБ. Помисли защо в Европа има аналогични на БСП партии и защо съществуват! Каква е основата и дали там са имали "комунизъм" ще зичезнат ли или ще се развиват! Тъпчо смотан, мисли вместо да смърдиш!

105

email

преди 12 години

Бая смотльовци има тука...До 86 - пич независимо КС от какво е съставен той определя дали нещо отговаря или не отговаря на конституцията и си длъжен да спазваш решенията му. Ако не ти харесват решенията му то искай промяна на конституцията.До 92 - народът не може да бъде добър съдник, народът съди емоционално, народът не съди с разум, не съди и с право... този същият народ е разпнал Исус, а не Варава!

104

До 97

преди 12 години

Гледай ти да не отидеш курбан:) Сега ви пречи КС, Конституцията и законите - искате диктатура на ГЕРБ, и ренесанс на тоталитаризма под крилото на ГЕРБ?! А СОПИ ПРЕД НС СЛУЧАЙНО КАК ВИ СЕ ВИЖДАТ? ПОМНИТЕ 1997Г., НАЛИ????

103

do 97

преди 12 години

абе много си курназ бе 97... и говориш в множествено число, значи сте група... доооообре, да се почваме. не знаеш с какво се захващаш.

102

До 101

преди 12 години

Герб няма да довършат започнатото от Костов. Герб просто ще довършат държавата.

101

БГ

преди 12 години

Като махнат агентите на държавна сигурност, американски агенти ли ще сложат? Може и туроператори.

100

до 95

преди 12 години

Ти си като прав ток - еднопосочен и по пътя на най-малкото съпротивление. Използвай това нещо в главата си и си разшири малко мирогледа. Никога нещата не са еднозначни. ГЕРБ тръгнаха по пътя на Костов. Това, което той започна, те ще го довършат.

99

Калин

преди 12 години

В ТОЯ КС ВСИЧКИ СА ДОНОСНОНИЦИ, ДВА МАНДАТА ГОЦЕ КАДРУВА.

98

anonimen

преди 12 години

Много си жалък бе Корнезов, кой си ти да казваш и предупреждаваш. И ти си същата бита карта като СерГЕЙ и ГОЦЕ. Защо не пуснете кокала и не идеш да почиваш активно.

97

ВБЕСЕН

преди 12 години

КС = корумпирани съдий.Докога шепа изветрели *** от котилото на Гоце ще се гаврят с най-светия документ за една нация.Доносникът Гоцо 2 мандата беше президент как няма да облагодетелства колегите си.Вън донсници !!!!!!!!!!!

96

Анонимен

преди 12 години

И на Корнезов и на КС ще им видим сметката.