309

Анонимен

преди 12 години

при подобни случаи, извършителите трябва да изплащат парични компенсации до живот на жертвата (през времето когато са напълнолетни, това ще се поеме от родителите).

308

рАНИК56

преди 12 години

330 --- И аз бих постъпил така . Злобата в младите е неконтролируема -това е резултат от мизерията на ,която е обречена Българската младеж .Вместо да си намерят гаджета ....комплексарите решават да пребиват връстниците си .

307

читател

преди 12 години

Ако беше мой син - просто го отстрелвам онзи ....и така ще престанат побоите.Иначе всякакви *** ще ни правят децата инвалиди.

306

Анонимен

преди 12 години

Според мен трябва да се поставят лица отговорни съгласно закона след като навършат 10-12 годишна възраст.Сегашния закон е бил съгласуван със времето когато на възраст до 18 години са били деца.Сега за добро или зло не са деца.Девойкоте циганеят и курвеят яко а момчетата го раздават биячи генгста шит.Речника и мисленето им ще накарат всяка *** в Бронкс и някой коптор в Сан Франциско да е като ангел ония поне вярват в Бог.Наште мислят че Бог е измислен за *** и вярват на амфетите и мача.

305

PFilipov

преди 12 години

Истината е, че всяко детете основно се влияе от родителите си, а после и от заобикалящата го среда. Просто днешните деца са адски разглезени, носят телефони и дрехи за хиляди левове и всичко им идва даром без да се очаква нищо в замяна. Това плюс ежедневната простотия която цари и в семействата и на улицата ги карат да не ценят нищо и никой и да нямат реална преценка за нещата. Какъв респект ще има едно дете от околните като във всяка ситуация му се втълпява, че не е виновно то, а някой друг?!

304

PFilipov

преди 12 години

Хайде да не прибягваме до глупавите оправдания с игрите и филмите, че е смешно. Аз играя игри от 92-ра година насам. Играл съм всякакъв род игри, включително и такива прочули се с екстремното си насилие, но това не ме превърнало в убиец, изнасилвач или вандал. Нито игрите нито филмите са ми попречили да завърша висшето си образование и да водя нормален живот без разходки до районните управления през ден и без да фигурирам в полицейските сводки.

303

Момиче на 17 до 316

преди 12 години

Я не говори така бе, *** смръдлив!

302

Гацко

преди 12 години

В България да си *** е модерно. така че нищо необикновено не намирам в тази "новина" !

301

за всичко

преди 12 години

сме виновни ние, аз ти и вие и те! Затова че абдикирахме като граждани, затова че позволихме държавата да бъде разграбена, затова че спряхме да си търсим правата и се свряхме в миши дупки или избягахме зад граница, затова че спряхме да търсим сметка от властимащите и институциите и най-вече, затова че оставихме децата да се оправят сами както знаят в тази джунгла наречена България!

300

SS

преди 12 години

Ще бъде отмъстено още днес или най-късно утре.

299

Анонимен

преди 12 години

pravqt se na mutri,tia po-malkite na 15 da sa po-qki ot drugite nachi sa sportisti....i po zle shte stava

298

:X

преди 12 години

УЖАС ! Каква жестокост ! От малки децата играят на комптъра на игри, в които само се убива, коли, изнасилва, ограбва и т.н. ! А анимационните филмчета ?! Същата работа - кръв и убийства ... :X И по-зле ще става.....

297

kar4ev

преди 12 години

tiq amfetki kakvo li ne pravqt

296

PFilipov

преди 12 години

Истината е, че децата растат заобиколени от простотия и то толерирана простотия. В семействата се псува, родителите се бият ежедневно, псуват съседите си и си изхвърлят *** през балкона. Е какво тогава очаквате да е детето? Какво може да направи един преподавател в рамките на 45 минути 2 пъти седмично?!

295

PFilipov

преди 12 години

Не разбрах как изведнъж пак виновни се оказаха учителите и училищната система?!Драги, такова нещо като "учител" няма! Има преподавател, който има за задача да вкара в главите на 23-25 деца някакви знания за минимален период от време и да ги опази да не се избият в часа и в района на училището. Преподавателя обаче не може да възпитава и превъзпитава деца, за които родителите им 5 пари не дават и ги гледат като писани яйца независимо от простотиите.

294

!!!

преди 12 години

На тоя щом знае да бие тряя да осъдят родителите му да плащат до живот та да нямат една стотинка да си остане цял живот ***

293

Да мрът бе

преди 12 години

*** гъзарчета, малолетни ***, долнопробна чалга... взривоопасно добра комбинация ;)

292

Bubbles

преди 12 години

К'ви деца бе???Това са животни ненормални!Баси нямат ли си родители тия?

291

harizanov

преди 12 години

Tova mrusno *** e prebilo tolkova deca!!!Roditelite shto ne sa se organizirali, da suberat pari i platiat na 2-3 mutr da mu schupiat rucete i krakata za da razbere kakvo e pravil?Policiata si barala tazi rabota, prebitoto momche e invalid.Seha kopeleto da leji 15 godini roditelite mu da platiat 100 000 leva na postradaloto dete.Za da mu otide bubreka e ritan zverski!!!!Ako niamat pari semseistvoto da se konfiskuva sobstvenostta im i da se izhvurliat na ulicata.Zaslujavat go.

290

Анонимен

преди 12 години

Ха,честита Ви демокрация!