103

РЕЖЕМ ЛЕНТИ

преди 12 години

Лента номер 1092348 ОТРЯЗАНА ОТ БАТЕ БОЙКО... Той това работи - резач на ленти и съсипвач на държавата! Ате мосте мачо ББ

102

дааа

преди 12 години

Ето какви бяха протестиращите наскоро,.хайде най-после да има малко справедливост,.дано правителството започне да наказва подобаващо,и тези и убийците в бели престилки,.и некоректните платци,.(лъжци)и политиканчета крадливи,.така ще спечели наистина доверието на хора като мен!

101

Ултра ЦСКА 2

преди 12 години

Колко пъти и със какво трябва да ги хванат тия *** за да може един път завинаги да ходят да радват *** в централния софийски затвор?!?!... Бомби?!? Цяло депо наркотици и то повечето хард?!? Пребитото зверски 16-годишно момче пред училище днес също е дело на "млади надежди" за големи подвизи от конкретния фен клуб "СОФИЯ ЗАПАД"!!! Е какво повече господа Милиционери?!?!.... Тия *** дори мачове на любимия си отбор използват за "бизнес" и всяване на страх в сектор Б! ПЪЛЕН УЖАС! :( :(!

100

Ултра ЦСКА

преди 12 години

.... Рано или късно... няма как! Това щеше и трябваше да стане! То сигурно вече и на слепите стана ясно че тия говедари и *** от "СОФИЯ ЗАПАДНАЛ" са абсолютни наркодилъри и приходите в така наречения им фен клуб идват от продажба на трева и хард дрога!!! Никак НЕ СЛУЧАЙНО разни там ГУГУТКИ.... ГЪЛЪБЧЕТА... ВРАБЧЕТА... и други птици от националния фен клуб си заравят главата в пясъка защото освен всичко друго СЕ *** ОТ СТРАХОПОЧИТАНИЕ пред конкретния мутренски фен клуб на ФК ПОДУЕНЕ 1914!

99

Def

преди 12 години

Стига сте заравяли глава в пясъка- София Запад са най-големите ***, вчера един от тях преби дете от 35 СОУ. Засрамете се.

98

НМ (народна милиция)

преди 12 години

До 96. Факта,че са осъждани не ги прави виновни нали???

97

НМ (народна милиция)

преди 12 години

До 96. 96 аз съм пристрастен,може и да са виновни,но заради голямата омраза,която изпитвам към Борисов съм съгласен да не са виновни.

96

До 95

преди 12 години

"Двама са осъждани за умишлено убийство и са регистрирани за измами, трети е записан в криминалните досиета за притежание на наркотици и също е осъждан."Да много е правдоподобно. Само Бойко е да знаеш, тези са невинни.

95

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Не бях се замислил,но това изглежда правдоподобно,Борисов не обича да не го обичат.

94

Ицо

преди 12 години

Натопили ги били ?!?!?! Ако това беше нормална държава, отдавна същите тия натопените щяха да висят като сополи по килиите . То не може вечно да минаваш метър .

93

Анонимен

преди 12 години

ОТРОВИХА ФУТБОЛА НИ.СЕГА ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ.

92

....?

преди 12 години

Тези ,....КЕЛЕМЕТА,да се извинят ,а не да обвиняват други заради тази постъпка !Абе на тази държава не и ли трябват ---БЕЗПЛАТНИ РАБОТНИЦИ ----?На тези пишлемета да им се наложи 5 месеца ---"ДОБРОВОЛЕН ТРУД '',а при повторно провинение ---1 година !Има механизми !

91

Todoroff

преди 12 години

Нормално ли е да си мъж и да ти викат ГУГУТКАТА ???

90

helius

преди 12 години

Сега всички в панделата! Там да се научите да скандирате по добре щом като на Бойко не му е харесало.Така е наркоманчета.Поговорката гласи :"когато едно куче не може да лае само вкарва вълкът в кошарата"

89

....?

преди 12 години

"Натопиха "ни !Значи си е имало ---дрога ?Ами тогава ,по закона !

88

Боклуците в обора

преди 12 години

ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!

87

Анонимен

преди 12 години

От всичко се разбира,че едни сини милиционери са освиркали друг син милиционер с прякор-тиквата.Аман от доносници и ченгета........

86

Анонимен

преди 12 години

kakvito sa ni politicite takiva sa ni i ultrasite a za policaite ni prosto niamam dumi

85

Анонимен

преди 12 години

Да бе,да!Също като Тиквата!Все другите му виновни,все другите му *** в гащите!Човек без да е предубеден,като види тези сини *** по стадионите какви ги вършат,друго не може да си помисли,освен че са дрогирани!

84

истината боли

преди 12 години

Как не ви е срам да някой да подкрепя тази организация...която погуби невинно момче с бомба,която осъкати други момчета,която бие собсвените си фенове-ако не ги слушат,която наръга 2 момчета на черно море и те едвам отселяха-в бой 20-срещу 3 -***,тези хора вривиха бомбите пред партиите,тези хора са с дела за побой,кражби,тези хора бяха организацията на Таки,тези хора рекетираха батков да им плаща за стюарди в сектора,иначе ще има глоби за клуба,това хора ли според вас господа българи-това е истин