158

gre6kata BG

преди 12 години

taa Ataka e nai golemata ''gre6ka'' na Balgaria do dne6ni dni

157

djani

преди 12 години

СМЕЙ СЕ ***...Както и едноименния герой от операта на Леонкавало някои ще се смееят през сълзи. Свидетели сме на поредната сапунка в политическия ни живот - любовната сага на Волен! Достойна за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с наполеонов комплекс, което не може да озапти все още шаващото в гащите му нещо. Кукловодите на прехода правилно прецениха, че ако ще сме европейци и ние като жабата трябва да си навирим крака, за да ни подковават като вола. След като те имат националистически партии, защо и ние да си нямаме Атака? От години цирка е пълен и медиите отразяват всички скечове, които неуморния Волен разигравя на воля и се пъне да плаши гаргите, т.е. етносите. Приликата с неотразимия циклофреник Жорж се натрапва. Но неуморимия холивудски шоумен и борец за демокрация остаря и се кротна в полите на червената генералска щерка Шуши. Крайно време е политици от споменатата порода да останат в паноптикума на екзотичните, или мутирали индивиди. А всеки който има капка разум в главата, да не се подвежда по приказки на хора, които не могат да управляват себе си, а камо ли цял един народ, както им се иска ...

156

"криза" Е?

преди 12 години

По 90 см. ще са депутатските кресла след преместването на заседанията на Народното събрание в сградата на бившия Партиен дом.Ако се свика Велико Народно събрание, помещението може да се преустрои и тогава креслата ще са по 60-сантиметра. Това предвижда спечелилият първо място проект за нова пленарна зала в конкурса на парламента.Той беше организиран за преустройството на зала Света София на пл. Княз Александър Първи в зала за заседания на депутатите. Спечелилият проект е на арх. Владислав Николов от фирма Никонсулт ЕООД, съобщи председателят на журито арх. Георги Бакалов. Николов ще получи 15 000 лв. награда.Самият проект пък ще струва 9 217 123 лева. Той предвижда над пленарната зала да има стъклен куполкойто да осигурява естествена слънчева светлина. Едно от предложенията на архитекта, което спечелило журито, е под пленарната зала да има зала за пресконференции.На второ място е класиран проектът на фирма "Тилев архитекти" с награда от 5000 лева. Има и две поощрителни награди от по 1000 лева - за фирма "АТМ" ООД и за "Ес архитекчъръл тийм" ООД

155

hahahha

преди 12 години

Пада ви се МУЛЕТА ,ОВЦЕ,ДОЙНИ КРАВИ!!!!!!!Типично по Български си КРАДЕ И С ***,типично по БЪЛГАРСКИ всички останали *** ги е яд,че защо те не са там,че те да крадат и типично по БЪЛГАРСКИ ,всичко е наред,.виновни няма,да влезе убитият!!!!!КРАДЛИВА,*** ***, ПЛЕМЕ КОНЕКРАДЦИ!!!!!!!В ЧУЖБИНА НА-МНОГО МРАЗЯ БЪЛГАРИТЕ,(мисия ЛОНДОН),.:)

154

Анонимен

преди 12 години

НА КАКВО ЛИ НЕ СА ГОТОВИ МЪЖЕТЕ САМО ЗАРАДИ 50 ГРАМА МЕСО

153

кондуктор на влак

преди 12 години

ВЛИЗА ,ДА И ВЛИЗА КВО ЛОШО ИМА .дупчат и билета и слиза

152

Анонимен

преди 12 години

Новото име на Атака-Бардака

151

do 146

преди 12 години

невиждам нищо поръчково тук в статията просто хората си пишат за нормални житейски неща.човека си харчи пари повече от нормалното, зарязва жена си и почва да "жъне" на по младо гадже(ва) и то даже където "сина" си е топил достоинството .... лоштото в случая е че шофера не са го викнали за тройкаи е трябвало да си чака пред хотела по 1 час .... сигурно в студа ... докато гълъбите горе са се въргаляли в кревата и са пробвали разни орал**, ***** и други неща ....

150

от народа

преди 12 години

Волен, Капка, Мите - евродепутато, Яне, Боко-Тиквата, Цецко-апартаменто,Серго,Костов-***,Цецка, Фидоската...един да хванеш, друг да пуснеш три да удариш Това е лицето на БГ.

149

Портиера на АТАКА

преди 12 години

Деничка влизала в кабинета на Болен и се задържала доста дълго там!Ами естествено-кат' влезе и почва да му ближе "сладоледа":-)))).После пък на нея и влизат разни работи и така...:-))).Абе пълна политическа порнография!

148

БЪЛГАРИН

преди 12 години

Луди управници, луди политици и *** народ.

147

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

ПАРТИИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН!!ПРЕСТЪПНИЦИ! ЕТО КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА! КОЙТО ИСКА ПАРТИЯ, ДА СИ НАБИРА СИМПАТИЗАНТИ И ДА СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС! ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!

146

муспи

преди 12 години

Тези дето не гласуват за Волен им се полагат еврейско турски правителства.

145

Венелин

преди 12 години

Волене доволен!Даже сигурно е много доволен...(като има будали да гласуват за него)

144

анонимен

преди 12 години

Е-е-е пак за пари и секс се карат всички. Нищо ново под слънцето.Откакто свят светува все е така.

143

Анонимен

преди 12 години

Поредна поръчкова статия от про-турски жълт сайт ***

142

Детектифф

преди 12 години

Поредното доказателство за необходимоста от изхвърляне на партиите от народната хранилка. И от власта разбира се.

141

Гошо Тъпото

преди 12 години

Това с...яйцата,дето са ги хвърляли по мюсюлманите наистина е много свежо.Ей това му харесвам на Волен,че му се...живее и има...въобръжение.Къде е Капка,къде е Деница;все едно да сравняваме Вартбург-комби с Ламборджини,дето...(го)вдига стоте за секунди.Това че нарича някои от дупетатит...***,също е нормално за него.Сигурно са посочени за такива от Капка и са му...антипатични.Тя и магаре да беше посочила,щаха да го изберат,чеи повече работа щеше да върши в Парламента;поне да го...яха Волен.

140

Анонимен

преди 12 години

141,най-сигурно да ги скопяват преди да влязат в политиката, а, щото някои и на мЬже налитат

139

Българин

преди 12 години

ЖЕНИ В ПАРЛАМЕНТА само над 40 год и над 130 кг - като Искра ФидосоваИначе гледайти какви работи стават - заради една дупка с косми се разцепи цяла партия.