162

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНЪТ ПРИ КОЙТО ДОРИ И ДА СИ ПЛАЩАТ НЯМА ДА ИМА НА КОЙ,ЗАЩОТО ЛЕКАРИТЕ МАСОВО НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ И ОСОБЕНО ПО ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ОСТАНА.НАРОДЪТ ОБАЧЕ Е ***,НЕОЦЕНЯВАЩ ТРУДА НА ЛЕКАРЯ И СИ ГО ЗАСЛУЖАВА.СКОРО НИЕ ЛЕКАРИТЕ ЩЕ СТАНЕМ КАТО ЯДРЕНИТЕ ФИЗИЦИ И ТОГАВА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ЗА НАЙ- ВАЖНОТО-ЗДРАВЕТО- КАКТО ПОДОБАВА И ДА УВАЖАВАТЕ ТЕЗИ КОИТО ВИ ПОМАГАТ!

161

Е гати!

преди 9 години

БРАВО!!!!

160

Продължение

преди 9 години

.....на месец ,за да има пари за по-добра апаратура,за повече изследвания и ефективни лекарства,чак тогава могат да имат някакви претенции.***,при стоматолозите си плащате, а докторите са ви длъжни.Длъжни сме ама другия път.Нямаш ли пари, мри!Нямаш ли пари за хляб,не ядеш!Никой безплатно не те храни, колкото да ти се иска.Здравето е най-важно , за друго може да нямаш пари за него ще отделиш!Длъжни сме само на нашите деца и на никой друг!Ясно!Taрикати!

159

до 142

преди 9 години

Много ясно,че най-важни са парите му,кой нормален човек работи за без пари,поповете ли дето уж са духовни лица, но ако не си платиш ще те хвърли в гроба без да те опее или стоматологът,дето за 20 лева устата си не можеш да отвориш при него, а пък като дойдете на лекар за без пари живота искате да ви спаси,с мизерната здравна осигуровка от 8 лева на месец,дето на запад това въобще не са пари и неразбиращи *** от вас правят паралел между България и Европа.Като почнете да плащате по 100 евро

158

Съгласен

преди 9 години

Защо правите заключения от малкото случаи раздухвани от медиите,а не видите милионите случаи в които лекарите помагат на хората.НЕблагодарни ***,не заслужаващи помощ!Не търсете българските лекари като не сте доволни от тях,ние си получаваме мизерните заплати не на бройка,така ,че колкото по-малко дойдат толкова по-добре.Медицината ме научи да мразя хората,толкова неблагодарност видях в тази ТЕЖКА ПРОФЕСИЯ,тежко ви ,заради тази неблагодарност!

157

Светнат

преди 9 години

Хипократ е бил не само лекар,той е бил аристократ , който е имал 40 роби.В своята клетва,той подчертава,че лекарят трябва да е част от елита на обществото,че Трябва да бъде добре заплатен,за да бъде извисен над елементарните битови проблемите за своето оцеляване,а не да мизерства като българския лекар.Вие ***,след като не сте доволни от българските лекари,що ходите при тях,ходете си при знахари,билкари и прочие.*** ***,*** си,НЕБЛАГОДАРНИ ***!

156

Мария

преди 12 години

До БоневТова че не ходиш на лекар от 7 години е много смешно / и това е най-мекто , което мога да кажа без да се обидиш/. По въпроса с плащането на специалист- него не го интересува дали си плащащ той парите си ги взима така или иначе.*** е че у теб остава едно измамно усещане и си мислиш че като си дал 50 лева за преглед си много велик. За всички останали мега ***, които рядко /както виждам/ склъпват едно изречение без 10 правописни грешки мога само да кажа-жалко че Хитлер не е жив.

155

"Normalnia&quo

преди 12 години

А ти, пиле, май прекаляваш с ракията, щото не ти стигат кинтите за кокаина, дето шмъркаме редовно с теб, Хейтърчето и онова змиеглазо Билянче

154

Анонимен

преди 12 години

пак ли ?

153

poctradal

преди 12 години

v BG nqma BOLNIZI,a TARGOVCKI DRYJECTVA.LEKARITE CI KYPYVAT DIPLOMITE I CE DARJAT KATO JEB4III.BG E NA PARVO MQCTO PO CMARTNOCT V EC.NARODA VE4E NE VQRVA V LEKARITE.NQMAME NYJDA OT MINICTAR NA ZDRAVEOPAZVANETO-pri tolkova cmartni cly4ai i to v BOLNIZI e logi4no MINICTARAT NA ZDRAVEOPAZVANETO DA CI PODADE OCTAVKA,a NQMQ NAMERENIE.ZA6TO??????

152

Факт

преди 12 години

Лекарите не могат да ви осигурят безсмъртие!!Това е непростима вина!

151

Хр.

преди 12 години

Едно време като кажеш "доктор" се разбираше, човек, който те спасява и лекува, а днес като кажеш "доктор" тръпки те побиват... дали ще те убие с действията или бездействията си...поне при мен е така

150

Анонимен

преди 12 години

Братя и сестри, да не дава Г-спод да падаме в ръцете на лекари! :((

149

Анонимен

преди 12 години

Това е просто практика.

148

Анонимен

преди 12 години

абе ще ви дойде ъкъла, ама кога? Дано не са останали само ***, тогава!

147

вомит

преди 12 години

Що ревете бе?В държава дето лекарите работят и втора и трета работа, като сервитьори, зидаромазачи, плочкаждии, и таксиджии, за да се качат по социалната стълбичка, кво искате? Нека ви! Плюйте още!

146

До 139

преди 12 години

Истината е, че лекарите печелбарстват "въпреки държавата" и плахите й опити да ги озаптява! Оттук нататък така ще бъде! Хората се научиха да не си траят, а докторите няма да стават по-читави!

145

gesha

преди 12 години

NE E ISTINA VSICHKI ZNAEM SHTO ZA ZDRAVEOPAZVANE IMAME I PAK SE NAMIRAT HORA KOITO GO ZASHTITAVAT az sum vuv strana koqto se vodi falirala ot 4 godini i nqma smurten sluchai vuv bolnica ot sigurno polovin vek TQ SI HVANALA CHANTATA I SI OTISHLA POSLE SE OPITALA DA FALSHIFICIRA EKG-TO A VIE PAK GI ZASHTOTAVATE DAVQT BEBETA VUV KOFI I VIE PAK ZAD TQH LQTOTO MI SE NALOJI DA DOKAZVAM CHE DUSHTERQMI E NA 9 GODINI SLED KATO E PRED TQH I Q VIJDAT I NAKRAQ NEMOJAH DA DOKAJA CHE E DETE NQMAM DUMI MURSHI

144

И пак мушмулът до134

преди 12 години

Сещам се за 3 имена: Стив Джобс, Карл Сейгън и Фреди Мъркюри. Не са живели в Соц-а, били са успели, богати и известни. Хора с възможности и достъп до медицински услуги, за които дори не сме и подозирали, че съществуват. И едва ли някога ще сме в състояние до ползваме. И въпреки всичко, което имаха, си отидоха рано - от рак и от спин. Така, че...

143

Lan

преди 12 години

Нормално общество би трябвало да не търпи подобни статии, защото тази статия е клюкарска, НИКОЙ не е виновен до доказване на противното и влязла в сила присъда. Само че от безсилие пред откровеното беззаконие тук у нас, народът се плюнчи под такива статии, журналята доволни - има си читатели и кръгът се затваря! Никой не се замисля, че може утре той да е проводник на напрежението и статии да се пишат ей така - срещу учители (най-вероятно интелигенция са), научни работници или дори шофьори.