276

Г-Н ПРЕМИЕР...

преди 12 години

ЗАЩО В АЕЦ-КОЗЛОДУЙ , СЕ ПРОВЕЖДАТ НЕЗАКОННИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ОТ РУСНАЦИТЕ ,С НОВ ВИД ЯДРЕНО ГОРИВО , КРИЕЩО ОПАСНОСТИ ,КАКТО ЗА РАБОТЕЩИТЕ , ТАКА И ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ?ЗАЩО Е СКРИТА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ЯДРЕН ИНЦИДЕНТ ПРЕЗ М.АПРИЛ Т.Г., И КОЙ ЩЕ БЪДЕ ОТГОВОРЕН ЗА ЕВЕНТУАЛНА НОВА ТРАГЕДИЯ КАТО ТАЗИ В ЧЕРНОБИЛ , У НАС?ЗАЩО Е ДОПУСНАТО , РУСНАЦИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ С НАС ,КАТО С ПОДЧИНЕНА ВАСАЛНА ДЪРЖАВА, БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС?ВИЕ ,ЧИЙ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАТЕ Г-Н ПРЕМИЕР?

275

Анонимен

преди 12 години

По празниците бях във Видин, на гости. Този град изчезва, както Припят до Чернобил е. Пуст, няма хора, всичко се руши. Само от химическата промишленост 7000 човека са уволнени, няколко електро завода са затворени. 20000 души са без стандарт, защото нямат никаква работа, а цял живот са работили съвестно и по правилата на политиците които са ги убеждавали че са прави. БДЖ,tези хора с какво са виновни?

274

Анонимен

преди 12 години

Аз съм за данък "***".Само така пожарникари, милиционери и физкултурници ще допринесат нещо за страната!

273

das

преди 12 години

hodete da protestirate togava , svalete pravitelstvoto , i kato doidat spasitelite vsi4ko she se opravi she sa visoki zaplatite , she ima me po hubav jivot daje ne znam kakvo chakate digaite se i na protest stiga ste sedeli po cel den vav forumite i pioshete i pishete i ste golqmi umnici vsi4ki

272

Бойко Йесменов

преди 12 години

Този се оказа най-големият йесмен - каквото му кажат от брюксел, вашингтон и ню йорк, това прави! Надмина сдс и ндсв със суперподлизурската си антибългарска политика - геноцид!

271

дядо

преди 12 години

тапир си ти 274 истинските работодатели и на Кратуня и на дянков и на цвета минета са едни и същи

270

работещ

преди 12 години

Тапир 273 "ж", точно обратното на това, което си надраскал, е истината. А действителните работодатели на Борисов знаеш ли ги?

269

ж

преди 12 години

Дянков е човекът който ръководи държавата.Той решава всичко.Борисов е само параван.Знаете на Дянков кои му бяха работодателите.Изпратен е с мисия да ни затрие като нация.

268

Анонимен

преди 12 години

Който губи избори се крие в миши дупки. *** имате забрана въобще да не си давате мнения по форумите. Айде ,че ще ви стегнем коланите.

267

Анонимен

преди 12 години

нагъл и циничен, по-нагъл и циничен, най-нагъл и циничен, следваща степен - Бойко Борисов!

266

Д-ра

преди 12 години

"Грешката," е че не се дигнаха хората по рано да те свалят от власт *** проклета(извинявам се на маймуните)."изхарчили 800 милиона" кой според теб ги е изхарчил? Хората дето стачкуват ли? Ти *** ли си бе те ако ги бяха изхарчили те сега нямаше да стачкуват изобщо а щяха да си гледат кефа на Каймановите острови! ***!

265

ALABALA

преди 12 години

имам чуството,че герб са в друга държава...направо се усеща как някой здраво им дърпа конците отвънка на тези гълбчета...изобщо боли ги оная работа за българите..

264

lainomet

преди 12 години

ББ фориевър Само БКП на власт за вазе смотан електорате

263

Анонимен

преди 12 години

*** Бойко Тиквата подкрепя мръсотията Мони Пицата!

262

цветан

преди 12 години

Бойко го хвана шубето и затова бяга от БДЖ, да не му падне рейтинга. Той си пада само по рязане на ленти и купони, не е добре да го карате да работи

261

Анонимен

преди 12 години

Да са стачкували, когато са харчили пари, без да има възвръщаемост, или когато са им купували влакове и никой не е казал откъде след това ще бъдат платени - Много ТЪПО! Като че ли работниците от БДЖ са си играели с влакчетата. Нали тези влакове са обслужвали българските данъкоплатци и са превозвали товари на български и чуждестранни фирми! Да обвиняваш работниците, че са харчили пари без да има възвращаемост е ТЪПО. Те са РАБОТИЛИ за да функционира БЪЛГАРСКИЯ ДЪРЖАВЕН ТРАНСПОРТ!

260

аз

преди 12 години

Пожарникарче докога ще защитаваш некъдърните си министри като фискултурника и очилатата усойница дянков махай ги че затъваме с тях от ден на ден

259

Анонимен

преди 12 години

Дянков избърза, но си сложи вазелин и го подкрепям!!! :Д

258

X

преди 12 години

Преди беше БСП, после Европа, сега е Светът е виновен ...

257

Анонимен

преди 12 години

Боце ми откажи се от заплатата ти и твойте министри , щом мислиш за народа и България !!!