169

мангоджери

преди 12 години

абе вие българите не влизате в никакви схеми, пиите си доволно домашната ракия, тъпчете се със сланина до изпотяване, псувайте жената и шефа. Спорта не е за оръфани ***

168

Анонимен

преди 12 години

Плувах 10 години /не съм състезател/, фигурата ми е пропорционално оформена, холестерол в нормата, нямам и свръхтегло - индекса ми 23,4, но от години редовно си вземам хапчетата против хипертонията. Е на това му се казва "късмет"

167

rument

преди 12 години

Да,пръщя от здраве защото спортувам всеки ден,който иска да си дебелее си е негов проблем,не говорим дали родителя е дебел,а за това че все по често се срещат деца с доста наднормено тегло - ФАКТ и ти го знаеш така че няма смисъл от подобни изказвания,нали.

166

Анонимен

преди 12 години

Затлъстяването трябва да се разглежда като комплексен проблем. Зависи от натурата на човека и метаболизма също, освен всички причини, които се посочиха -хранене, спорт, движение, некачествени храни...режимът на хранене също е от голямо значение. Не може ти да си предразположен към напълняване и сутрин да пиеш само кафе с цигари, на обяд да хапнеш на крак един бургер, а вечерта да се натъпчеш преди сън като за световно, придружено с голямо количество вино или алкохол.Режимът е важен фактор.

165

DFRASDWER

преди 12 години

Е, как всички не са много добре, явно ти пращиш от здраве! И познаваш, това дете! Другата крайност, децата кожа и кости ,а майка ми дебелее здраво! За, това кой е виновен родителите!

164

rument

преди 12 години

DFRASDWER май не си много в час но както и да е,много съм наясно с тези неща защото съм спортист,и детето не е болно просто яде по-всяко време какви ли не *** и за това стана дебел,а и родителите са много виновни за това.

163

мда.....

преди 12 години

Сития на гладния не вярва!

162

абе...

преди 12 години

......човек,като няма какво да сложи на трапезата не му е до спорт.

161

НЕ Е ЛИ ТАКА!!!

преди 12 години

Аз се учудвам на жени, където, преди са плували и са поддържали фигура, сега са много дебели с бричове, почти двойни за сметка на децата си! Как са се изоставили, така, това не мога да си обесня, след 40 годишна възраст е по- трудно, но повече движение, може би няма да се получи, този йо-йо ефект.

160

Анонимен

преди 12 години

Много погрешно е схващането,че пълните хора трябва да спортуват,за да отслабнат.Това може да го каже или тотален лаик,или човек който никога не е бил дебел.Всеки човек,който носи по 20 и повече излишни кг-*** натоварва скелета и ставите си и всяка една по-интензвина физическа активност може да го доведе до контузии и то сериозни.Затова съветвам хората,които имат доста наднормено тегло първо,чрез хранителен режим да си свалят кг-те и след това да започнат да спортуват.

159

e,де

преди 12 години

Попа е пелтек!

158

Алелуя!

преди 12 години

Някои си обичат токчечетата повече от всичко, други ги желаят, трети са хахо бръм!Оставям ви да се вземете чеда мои и свети го духа. Амин!

157

Анонимен

преди 12 години

144, желая те

156

НЕ Е ЛИ ТАКА!!!

преди 12 години

Почти към всяко предпрятие има салони и зали за гребане, басектбол, волейбол, футбол на малки вратички, фитнес зали. Мързела е в основата. И тъпкането с храна, вместо да се тъпчеш го даваш на децата! Не децата да са кожа и кости, а ти да си с гръцки ***!

155

Bai Onzi

преди 12 години

1. Да, мързи ни яката работа2. Къде да спортуваме? Аз примерно не съм активен футболяга, а играя баскетбол. ОК, но в София има основно футболни игрища, които на практика не са особено скъпи за позлване. Баскетбол и волейбол могат да се играят само в училищата, и то при условие, че някой не е изкъртил кошовете или стълбовете за волейболна мрежа. В Турция навсякъде има бетонирани площадки с по 8 коша и 2 волейболни игрища, а за футболни терени изобщо няма да говоря. Е как да не сме дебели?!

154

АРЕ......

преди 12 години

Плуват, футбол ще ритате на малки вратички! И никога няма да станете 100 кила.

153

Анонимен

преди 12 години

Не знам как е извън София, но в София повечето спортни площадки ги завзеха мутрите с помощта на кметовете кметували след 1989-та година и ги застроиха. Къде да тичаш в София - след ауспуха на някой автомобил ли? Залите го дадоха пак на мутрите и ако искаш да играеш нещо си плащаш яко. Практически няма къде да се спортува в София, ако не плащаш суми съизмерими с средната работна заплата.

152

DFRASDWER

преди 12 години

Румене, това дете е болно! Явно не са ти известни болестите на щитовидната жлеза, някои стават с редукции в теглото, други пълнеят до неузнаваемост ,така нареченета слонска болест. Иначе да се подигравете можете! И да коментирате.

151

до 150

преди 12 години

Много хубаво, но аз съм тренирала години наред плуване - много хубав спорт. Но сега работното ми време не свършва в 17:30, след това имам занимавка с деца и домашни, пране, чистене, готвене, вечеря и т.н. и след всички задължения изведнъж е станало 21ч. - какво да бягам и кога, като на другата сутрин ставам в 6:30ч.?Но все пак винаги съм била под нормата за ръст/килограми, може би се дължи на активния спорт в детството и в училище след това?Иначе най-хубаво е на чист въздух да се спортува.

150

rument

преди 12 години

148 не е така,преди няколко години работех тежка работа,физическа и психическа.Работех на 8 часов работен ден,и след работа бягах по 10км.Зависи как си настроен психически,ако си мислиш че си уморен,то наистина няма да имаш енергия.