29

До 27

преди 12 години

ЦУМ преди 89г. в сравнение с днешните търговски центрове е като евтиния сергия на Илиянци! Малък асортимент от стоки, за обслужване и обстановка просто и дума не може да става, въобще всичко правено от комунистите беше някакси ей така за да отбият номера, а не за да се задоволят нуждите на хората или да им се създаде някакъв комфорт.

28

Морския

преди 12 години

МОЛ-ове се строят за да се съберат парите на хората! Широките пари!

27

галактика

преди 12 години

Поглеждайки снимката, си спомних за ЦУМ преди много години. Пълно с хора - и столичани и провинциалисти /като мен/. Навън студено, вътре топличко, приятно, уютно, пълно с всякакви стоки, ескалаторите винаги натоварени. Хората разглеждат и пазаруват, лицата им видимо доволни. Обстановката - повече от приятна! *Обиколката* завършва на партерния етаж, където се продаваха и мноооого вкусна топла софийска баница и леко подсладено кисело мяко *Снежанка*. Хората ядяха с удоволствие, купваха и за у дома

26

Анонимен

преди 12 години

В тея *** обирджийници не влизам.

25

умиращ брокер

преди 12 години

Мола,мола,мола и до мо,а мол е казал оняяяяяяяя дет няяяяякоооййй вяяярвваааат в неееегууууууу

24

ha ha

преди 12 години

моловете са за страни с лош климат, да има къде да се крият хората и да си уплътняват свободното време, на България за какво са и, да се навирам вътре когато вънка времето е супер. те и за това са на фалит у нас.

23

МОЛ ?

преди 12 години

М О Л- Моше Още *** ! Щом сте *** да му давате- ще ***, я !!!

22

Анонимен

преди 12 години

В моловете обичам да се разхождам с най-качествените си ментета, да вървя бавно и внимателно по гранитогреса, за да не ми се износват подметките на маратонките и с добронамерено арогантен поглед да вдъхвам надежда у продавачките, че този месец ще вземат заплата. След това просто бавно се завъртам отправяйки тихи коментари на ценител относно качеството на материите и изработката и... отивам да си купя бира в Пикадили.

21

Анонимен

преди 12 години

19, мани тия дивотии - Казахстан е изцяло в Азия, но в това пък няма нищо лошо :) Особено като се има предвид, че скоро доста "европейци" ще гледат на Изток с последна надежда.

20

до 14

преди 12 години

Замирисва ми на алчност и комплексарщина. Но добре, че не е в Европа, иначе ще ше да мизерства като вас и повещето държави в ЕС. България е в ЕС и какво? Нищо, пак сте си същите мизерници на които, все някой им е виновен.

19

иии

преди 12 години

Турция не е част от Европа. Нито географски, нито по манталитет. Защо никой не говори например за "Европейски Казахстан", който впрочем има част в Европа, колкото няколко Българии ако не се лъжа ?

18

Анонимен

преди 12 години

Това за хидропонното инженерство в молове не е никак лоша идея. Все пак мрамор, стъкло и алумин не стават за ядене, а един ден може храната да е много по-дефицитна. Иначе като сгради на мен много ми харесват. Но приложението им е снобарско.

17

Анонимен

преди 12 години

Новия Мол в Пловдив нещо буксува - от година някъде е в застой. Защо ли?

16

Анонимен

преди 12 години

Те започнаха да опразват най-старите молове и да си местят търговските площи в най-новите. Много нелепа тенденция. Надявам се поне тея колосални площи предвид първично аграрната им специфика да се превърнат във ферми за хидропонно инженерство и да се отглеждат земеделски култури целогодишно.

15

Ivan.Angelov22

преди 12 години

Взе да им минава модата на повечето. За какво ги строят, след като скоро ще трябва да ги превърнат в нещо друго?

14

xXx

преди 12 години

Ot koga Turcia e v Evropa?

13

Анонимен

преди 12 години

в моловете влизам само да се изпикая.

12

Max Cavalera

преди 12 години

Айде стига сте ми хвалили Гришата - който е запознат отвътре с този "завод" той много добре знае какъв "патриот" е Гриша Ганчев. Що не го питате какъв е процента на вложените материали - българско производство (тези, които имат алтернатива, разбира се), и тогава да коментираме.Но не може да му се отрече - можеше какви ли не други глупости да построи, но поне производство направи.Дори само заради това трябва да го уважаваме.

11

георги

преди 12 години

В ИТАЛИЯ НЯМА МОЛОВЕ.ИМА CENTROERCIALE ИЛИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР.АМА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ РЕКЛАМНИ БОСОВЕ СИГУРНО ИМЕТО Е МНОГО СЕЛСКО ЩОТО НИЕ СМЕ ХАМЕРИКАНЦИ ПО ДУША И СМЕ ФЕШЪН .ТИЯ МОЛОВЕ СА ОБРЕЧЕНИ НА ФАЛИТ.

10

Анонимен

преди 12 години

Източна Европа понеже си има всичко друго, само моловете й липсват...