17

до 12-ти

преди 12 години

на ненормална държава и народ - ненормален президент и премиер - това си заслужава, това получава

16

Анонимен

преди 12 години

Какво има да предупреждава, като ще го съдят за тежки престъпления???Откъснете гравата на змията!Дано да гто обесят публично, както той е бесил хорагта!!но преди това да го изнасилят, както той е изнасилвал много жени (а дали не и маже?)

15

Ангел

преди 12 години

Доста грешки допуснаха сем. на Кадафи.Спомням си как преди 6-7 месеца Сейф се похвали че до 24 часа бунта е разбит.Това провокира ООН и на среднощно заседание одобри резолюцията за нападение.Кадафито пък можеше да избегне грешките на колегите му от Египет и Тунис а в крайна сметка той ги повтори.И въпреки всичко имаха пре достатъчно време да избягат с парите а те решиха да се борът за загубена кауза.Края на една ера от глупци

14

Анонимен

преди 12 години

Не го съдете. Дайте го на родителите и близките на хилядите невинни либийци, жестоко убити без съд и присъда от режима на Кадафи, само защото са изразили несъгласие с комунистическия тоталитарен тероризъм на режима на Кадафи.

13

Че гевара

преди 12 години

Каква справедливост само!!!!! Не е ли престъпление срещу човечеството да дадеш заповед да се бомбандира страна която с нищо не те заплашва. Да нахлуеш в нея и да и грабиш богатствата и Да убиваш стотици хиляди невинни хора. И никой да не ти търси отговорност А за този който защитава страната си е престъпление срещу човечеството. Така е силния винаги е невинен.

12

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров президент!

11

До 9

преди 12 години

Не се притеснявай,евреите знаят къде са парите .......

10

Саддам

преди 12 години

Пътя на Либия е този на Ирак. Пътя на Сейф е този на Саддам.

9

Расъл у Расник

преди 12 години

Няма да го пречукат преди да каже къде са парите...

8

КОМАНДОС

преди 12 години

Колеги, дайте да се съберем 10-тина и с един хеликоптер да идем да го освободим.Чрез това ще го спасим от смъртна присъда и ще вземем 2 милиарда долара за спасяването му - поне той толкоз е обещал при залавянетно си.

7

!!!!!

преди 12 години

Няма да разрешат да го съдят в Либия,защото може да изпее много неща за "освободителите" - съдбата му ще е като на Милошевич !!!

6

аси

преди 12 години

на мене пък ми става жал,всяко човешко същество заслужава нормален и справедлив съд,все пак живеем в 21 век,не както направиха с баща му....ДИВАЦИ..

5

Един

преди 12 години

Ай, ай, ай. Като знаем съдебната система на Либия на каква висота е.... Мъка. Отиде си човекът. Сигурно същите съдии ще го осъдят, които осъдиха нашите сестри!

4

лай-лай кучка

преди 12 години

Дълбоко в себе си вярвам,че дявола не е толкова черен,колкото го представяме.Знам,че много кръв се е проляла,но с отнемането на главата му, живота на либийците по-добър ли ще стане ?Може би ,ако е жив за него ще бъде по-голямо наказание.

3

Hristov1984

преди 12 години

"Синът на Кадафи предупреди, че страната я очакват междуособици"Какъвто бащата - такъв и синът. Той и Кадафи старши кълнеше, че целият му народ е зад него, а те в момента в който го набараха го пречукаха без да се замислят.

2

Жоро-бг

преди 12 години

*** ще намаже въжето много скоро, малко му е това.....

1

Анонимен

преди 12 години

е този наистина е произлязъл от *** като го гледам.