138

теодора

преди 12 години

незная преди години когато бабите ни са раждали по нивите дали е имало по висока смъртност от сега......в болниците вече са търговци-ако си платиш ще те погледнем....дядо ми е на 86г осигурен от всякъде-счупи си крака и преди да осигурим парите за планките( или там както се казват)операция няма!!умират хора в болниците и никога няма човешка грешка! българските пациенти сме супер късметлии с безгрешни лекари,а си мрем като пилци..сигурно щото сме си кекави по природа

137

тцЪ

преди 12 години

Поредното доказателство, че сме поне столетие назад в развитието си...през 21 в жена да умре при раждане. Още повече, че не става дума за единичен случай.

136

абе българин

преди 12 години

това всичко си е национална политика, българите трябва да се умъртвят и бойко борисов си го призна почти не мога чак да му пиша главни букви на името

135

ан

преди 12 години

Браво на 110Моето дете 1999г с бал 33 не можа да влезне и се наложи цяла година да учи, а сега му отпуснали края вече-влизали с пари, тройки и тнТова е непочтено и за тези деца,които се отказаха от мед специалностиНавярно между тях е имало истински лекариПредставяте ли си БОРИСОВ ще произвежда лекариОния на запад не пасат трева и вземат само тези ,които им трябватОстаналото да лекува в бг и унищожаваБИОЛОГИЯ И ХИМИЯ СЕ УЧАТ по 1 час в училище и ще произвеждаме лекари

134

анонимен

преди 12 години

Защо във висшите медицински университети има оценка 2,3,4,5,6. Не може да отговаряш за човешки живот в перспектива и да има оценка 3. Трябва да е с "Да" и "Не" (знае/не знае, може/не може). Първо системата е странна, после няма и контрол. Щели да накажат болницата. Напротив - трябва да се забрани на хората причинили смъртта да практикуват. Утре може и друга жена да си отиде заради такива заинтересовани и можещи "специалисти".

133

pipi

преди 12 години

Случаен, а дали не са се забързали, просто защото са се усетили, че късно са се разбързали ?

132

Случаен

преди 12 години

Много голяма трагедия за семейството!!! Аз бях в болницата защото съпругата ми роди!Тя каза, че екипът е направил всичко за да я спаси, даже свидетели в болницата казали , че един от докторите я носил на ръце за да и помогне!!! Недейте да плюете! Същите тези спасиха съпругата ми от кървенето при раждането!!!

131

Варна

преди 12 години

Отношението към родилките навсякъде е като към крави в обор. Казвам ви го от собствен опит, с родени 2 деца. Въпреки че мъжа ми е лекар (не гинеколог) искам да ви кажа, че ако не си платиш - не чакай добро отношение. На следващия ден след като родих (м.юли) лекаря, който ме изражда дойде и ми зададе следния въпрос "Тази вечер съм нощна. Ще се излагаш ли пак?". По време на раждането ми казваше да си сдържам нервите и да не крещя. Мъжа ми едва се сдържа да не го срита, но пак си платихме.

130

ЗАЩО РЕВЕТЕ ?

преди 12 години

Защо ревете- всички да умрете, гадни садистични *** !!!

129

Анонимен

преди 12 години

Тези лроверки сме ги виждали резултата е ясен обзалагам се че ПРОЦЕДУРИТЕ СА СПАЗЕНИ И НЯМА НЕПРАВОМЕРНИ ДЕИСТВИЯ ТО СТРАНА НА БОЛНИЦАТА И ЛЕКАРСКИЯТ ЕКИПИ всеки от нас си казва ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА ИМ ПОПАДАШ В РЪЦЕТЕ но с молитви не става ситоацията е същата като в Катуница от години беззаконие и своеволие от лекарите и бездушие от държавата ТРЯБВА ЛИ ДА ГОРЯТ БОЛНИЦИ ЗА ДА СИ СВЪРШИ НЯКОИ РАБОТАТА

128

Анонимен

преди 12 години

Прости сте ей прости -Аз ходя само при Д-р Стоичков и Д-р Борисов

127

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм се чудил къде се сврял съвременния БайГаньо, а той станал доктор в шейново.

126

онбашията

преди 12 години

абе по-простичко е, ама те простичките работи са за простите хора.

125

Око за две

преди 12 години

А не е ли по-простичко да се обесят няколко такива "лекари", после тяхното съсловие да обеси няколко "шефа" на здравната каса, те като са възмутени да обесят няколко мъдри кадри на здравното министерство, оцелелите да влязат в парламента и да обесят всички депутати ? Бързичко, справедливо и ефективно.

124

Анонимен

преди 12 години

Номер124, повечето възрожденци са учили и/или работели в Европа-та, но са се върнали в татковината си.

123

Анонимен

преди 12 години

Нека да кажем истината, на никого не са му нужни измишльотини. Плащат ли се рушвети - да. Плаща ли се за екип - да. Плащат ли се осигуровки - да. Плащат ли се консумативи - да. Които иска здрав бебок да тегли заем 2000лв и да не се пазари за здравето си.

122

Анонимен

преди 12 години

123, що да не е, яд те е, че някой се е измъкнал от ***

121

до 120

преди 12 години

Ако написаното беше вярно, нямаше да те четем тука изобщо!

120

служител

преди 12 години

Имаше няколко месеца когато заплата ми беше между 2 и 4 долара, но никога не съм си позволявал да убивам и ограбвам сънародници.

119

Анонимен

преди 12 години

120, чудя се кой *** ти е сложил минус, сигурно е някой голям лузър и комплексар