24

Анонимен

преди 12 години

Отново ще карам извън България, защото:- за същите пари получавам несравнимо по-добро обслужване, - не чакам на опашка на лифтовете, - в храната има по-малко химия, отколкото в България,- хотелът не е собственост на престъпници,- по пистите (както и по шосетата) се кара доста по-нормално, отколкото на нашите.А когато имам свободен ден ще карам без преспиване на Витоша и Боровец, за да мога да сравнявам. За съжаление в момента сравненията не са в полза на нашите курорти.

23

Боже кви диваци

преди 12 години

Боже кви диваци се развъждат в тая държава България едни пишат че било по скъпо от Австрия и Швейцaрия па други им вяват че се и палят даже... а всъшност ако и дватата тия вида отидат до някои от тия курорти които обявяват че познават ще им изстинат шушоните от цени... Диваци България така както си е в Европа е обидно евтина, проблема е че вие сте неудачници дори за това нямате пари и затова е по-редно да се засрамите и да не ги пижете тия че ви се виждат скъсаните шушони...

22

Anonymous

преди 12 години

Само да вметна, че в Италия се предлагаше едноседмичен пакет за Пиемонт за 100 евро, така че има в Европа и то в алпите такива цени. За стандарта сранен с българския няма да отварям дума.

21

rm

преди 12 години

На снимката виждате една ледена седалка, смятайте как се седи на това чудо докато лифта изкачи догоре. А може да бъде и другояче, с предпазен "шлем", да вее, да вали, да духа, той пази, сухо и топло.А точно на Банско, като правеха новия лифт, горе на Шилигарника, защо не го направиха с шлем, защото горе духа много и през повечето време. И се затваря половината курорт, щото духало. Духа не духа 55 лв. Ама ако имаше шлем на новия лифт на Шилигарника нямаше да се затваря толкова често там.

20

Анонимен

преди 12 години

На снимката, зеления курорт Боровец. Неподдържани писти, горе на маркуджиците нема храст над 30см и ветъра те брули, най много да хванеш някой за маркуча. Седалките(вижда се на снимката) се радват на голямо внимание и поддържане, да не говорим че повечето лифтове са от соца. Едва ли има човек, който да е карал долу на мартинови бараки, пистите пред хотел Рила и да не се е пребивал като Herman Meyer на зимна олимпиада на пътеката, която пресича пистата перпендикулярно като огромна канафка!

19

Анонимен

преди 12 години

nznsht.blogspot/2011/11/blog-post_21.html

18

Селянин

преди 12 години

Да същите са,ама зимния сезон още не е навлязъл в разгара си!

17

:)

преди 12 години

Че ходи си българина, точно си избирам хотелче в Боровец, а догодина ще пробвам и алпите. А миналите сезони в Банско какви опашки имаше за ски картите - по час и нещо се чака...

16

Мишо

преди 12 години

До 14: В Банско се намира двойна стая за 40 лв или 20 лв на човек, обърнато в европари е 10 на човек. Бих желал да ме осветлиш къде в Европа ще нощуваш за 10 Е? :-) Наема на ските миналата година беше 15 лв на ден, ски карта 55 лв /42 ако е само следобедна/. :-)

15

Варненец

преди 12 години

Колеги бил съм на ски къде ли не през последните 2 години,Валдизер-Франция,Алпи,Авсрия,Германия....Е честно ви казвам такава природа няма като в България.А мойто лично предпочитание е Пампорово,просто там природата боровете и самият курорт е най-хубавият и най-красивият в света

14

Анонимен

преди 12 години

Защо не се обсъжда опита за рекетиране на гражданите с раздуване на пролема с остъклените балкони. 1.За всички нарушения и престъпления има срок давност. Сега остъкляването тихомълком се приравнява на престъпление против човечеството.2.По законите у нас документи се съхраняват за срок от 5 години, освен нотариалните актове. Как може да се искат документи за узаконяване на балкони отпреди повече от 20 години.3.Що за строеж е остъкляването. По тази логика и за смяната на дограмите утре ще ни

13

до 14

преди 12 години

И какво да се вдигна събота и неделя да хода до Австрия да покарам ски през уикенда.......... ми не става, за повече дни да отида, ама за уикендите най-удобно ми е Боровец

12

Скиор

преди 12 години

Абе до сега съм ходил по какви ли не 5-звездни хотели в Швейцария, Австрия, Германия и Италия, никога не съм виждал по-висока цена на нощувката или изхранването от малките хотелчета по нашите зимни куророти. Няма по-скъпо място от България, не знам как ги лъжем чужденците!

11

Жоро

преди 12 години

По-добре да си взема плувките и да отида 10 дни на Хваите, отколкото на нашите зимни куророти, ще ми излезе много по-евтино и приятно.

10

Тежък

преди 12 години

Аз си ходя всека година на ски в 5-звезден хотел в Аспен в САЩ и ми излиза 3 пъти по-евтино отколкото да си запаля колата и да отида в 3-звезден хотел в Банско. :-)))

9

.

преди 12 години

Цените може и да са ви същите, ама туристите дали и те ще са същата бройка? Или същата делено на осем?

8

Пич

преди 12 години

"ИМА ЛИ БЪЛГАРИ КОИТО ВЪОБЩЕ ДА ХОДЯТ НА ТЕЗ ЗИМНИ КУРОРТИ???"***, *** на Пампорово, да видиш бедния българин какви опашки прави на лифта. Ще се изненадаш малко.

7

Анонимен

преди 12 години

Значи,пак ще ходим на ски в Австрия.:)

6

Анонимен

преди 12 години

Абе за нашите стандарти не трябва да са повече от 3-5 лева за ден !!!! Кви 35 -50 тука да не е Швейцария !!!

5

хаха

преди 12 години

"109 лв. на ден е офертата за ски почивка в Пампорово с включени нощувка, храна и ски карта. 104,5 лв. на ден излиза ваканцията в Баварските Алпи при същите условия."Коментирай "професор" ли си "***" ли си ?Професор по туризъм може би? То и доцент по футбол имаше и виждаме какво става... ХАХАХАХАХАХА